Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Русе 12-2
Модератор: sapuna
Re: Русе 12-2
Изключително съм доволен.Много добре си прекарахме в танци и песни ,а и раздумката беше на ниво и лично аз научих доста нови неща.Другото хубаво е ,че имаше нови момчета на срещата а и някои "стари пушки" се появиха.
Накрая изиграхме едно хоро и нацелувахме певицата, щото тоя път бяхме далеч от нея и по малко се надвиквахме.
Следващия месец най вероятно пак ще има среща,касата се пълни и има вероятност да обядваме с една свиня
!
Да живей Руси!!
П.п. Снимки няма щото се бях напил и като промивах лентата снощи съм я Осветил лекинко!
Накрая изиграхме едно хоро и нацелувахме певицата, щото тоя път бяхме далеч от нея и по малко се надвиквахме.
Следващия месец най вероятно пак ще има среща,касата се пълни и има вероятност да обядваме с една свиня

Да живей Руси!!
П.п. Снимки няма щото се бях напил и като промивах лентата снощи съм я Осветил лекинко!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- кандидат преподавател
Верно беше много ползотворна срещата .Въпреки , че неостанх до края съм доволен .Както каза Венци имаше и нови колеги и незабравени стари .Другия път дано сме още повече.
пп:Много пиете бе щом чак сте танцували и сте салували певицата.Аз толкова много не мога да пия
пп:Много пиете бе щом чак сте танцували и сте салували певицата.Аз толкова много не мога да пия

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- вече хвърля и на тежко
Бат Венци ша има ли :drinkers: скоро, епидемията мина, предлагам да го отпразнуваме, но ти си организатора и когато кажеш.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Подкрепям идеятаnicki4 написа:Бат Венци ша има лискоро, епидемията мина, предлагам да го отпразнуваме, но ти си организатора и когато кажеш.

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- кандидат преподавател
Венци къде си бе .Не са прай , че не искаш да пиеш една бира с нас.Айде заеми се по сериозно и да пием по едно . 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ