Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СПАМ.....
Модератор: dantho.mihov
СПАМ.....
Пускам тая тема , за всичко което е извън риболова
според мен ще ни е нужна за идните зимни месеци /и не само / , поради липса на спам
оня ден сварих едно казанче ракия и
няма в коя тема да се похваля
нека си пишем простотиите тука , а не в другите теми !

оня ден сварих едно казанче ракия и

-
- ще става разбирач
- Румбата
- разбира нещата
Re: Off

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
От грозде, 10-15 вида мешаноrumbata написа:................ От какво я свари пиши и ще тръгне купона ! .............................И ще ви пиша за една дядова благинка - мезелък !!!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кога ке га пробамМитев написа:От грозде, 10-15 вида мешаноrumbata написа:................ От какво я свари пиши и ще тръгне купона ! .............................И ще ви пиша за една дядова благинка - мезелък !!!И чакам с нетърпение рецептата

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Никола друже, както се очертава , къде Коледаnikola polizovski написа:Кога ке га пробам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Става въпрос за ракиица.Да питам нещо.С баща ми се чудим как да направим ракия от дюли имаме много около 120кг.Дали да ги смелим с нещо като фуражомелка или да ги нарежим и сложим в бидона.Даите някои акъл че утре заминавам да ги бера.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Сори , ама темата не е кръчмарскаlastika написа:Майче темата не трябваше да се казва-off-а Ракия или нещо подобно
Жаден народ ей....

Митев ти си екстра,а аз съм чак на 23 другия месец на казан а имам още най много 5 кила от старата

-
- разбира нещата
Искрено ти съчувствам! Направо си за съжалениеdany01 написа:Митев ти си екстра,а аз съм чак на 23 другия месец на казан а имам още най много 5 кила от старата![]()
![]()

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".