Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

копринка,по следите на фидер феста
копринка,по следите на фидер феста
да се пофала колеги и да благодаря на Бачо Илия, понеже тои ми помогна поне днес да избагам от коцуза.ходихме с един друг колега там кадето беше фидер феста с надежда че фидеристите са остаили нещо и за нас.и имаше горе доло добър риболов се получи щом ни свършиха и захранката и червеите.буташе както на плувка така и на дънна.излизаха предимно бабушки но на дъното се излъгаха и три хубави каракуди.ако успея да прикача снимките ще видите как сме се справили.нее идеално ама пък след двумесечен коцуз е супер.равносметката е трите каракуди плюс 10 хубави бабушки и шест по малки.а снимките неможах да прикача.
да си рибар не само да ходиш за риба и да хващаш,а когато не хващаш да продължаваш да ходиш
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: копринка,по следите на фидер феста
Страхотен излет.Другият пат повече.

И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА
браво за излета.дай линк към снимките за да ги прикачим.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- ninastefanina
- сериозен играч

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
колега кво по точно трябва да дам щото аз от линк разбирам итернет страница.shekira написа:дай линк към снимките за да ги прикачим.

да си рибар не само да ходиш за риба и да хващаш,а когато не хващаш да продължаваш да ходиш
tiulena написа:колега кво по точно трябва да дам щото аз от линк разбирам итернет страница.shekira написа:дай линк към снимките за да ги прикачим.
Дай линк на интернет страницата на която си качил снимките и ще ги качиме тук.
колега тука вече ма уцели.как и каде мога да ги кача, за да пратя линк.

-
- разбира нещата
Браво за излета.
цнимките са качени и линковете са пратени очакваме резултат.ама не ми се смеите мн че се раздвам за толкова риба,щото ако е избягал от мен коцуза да не дои при вас
.на едната малко браконерски съм ги наредил поне така ми изглеждат. 

-
- учете се от него
Явно, снощната ни кореспонденция на л.с. е фанала дикиш и си се разкаръчил майtiulena написа:цнимките са качени и линковете са пратени очакваме резултат.ама не ми се смеите мн че се раздвам за толкова риба,щото ако е избягал от мен коцуза да не дои при вас.на едната малко браконерски съм ги наредил поне така ми изглеждат.

Черпенето нямаш дерт,някои ден като идваш насам мои да са видм на язовира и ша са разплатим
наистина бива работата дали ония ден на фидер феста сте заранили хубаво или просто се варти там рибата,ама сутринта метнах четири големи топки захранка с малко бял червеи вътре и тръгнаха.А и на вътре като стисна малко захранка на оловото и бута за отрицателно време.Аама мн бързо ометаха захранката въпреки че още няколко топки метнах.и като свърши свърши и рибата.Захранка зех на филстар платика,сбираше яко после фърлих тъмна ванлия която ми беше останала от преди но слаба работа.

-
- сериозен играч

-
- вече хвърля и на тежко
Браво супер каракуди