Копрински неделен излет

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Копрински неделен излет

Мнение от dako71 »

Неделните утрини са хубави,особено ако са съчетани с ранно ставане за риболов и още повече ако преди три часа сме влезли в зимното часово време.
Тъй се получи при мене а и не само с мен като чета и при други е имало това положение, че си премествам предната вечер стреките с един час назад и правя алармата за пет часа. До тук добре но както често се случва в такива моменти има една уловка а тя е умният ми телефон които си връща още един час без да ме пита. Ставам си в пет часа по мои сметки и тръгвам но що да видя, на вън почти се съмнало а моят приятел ме чака навъсен като прогнозата за времето по бТВ. Толкова ядосан че снима само задницата на колата с лодката на нея.
Изображение
Бързо кафе и потегляме към изгрева който се скрива зад гъстата мъгла след Калофер. На Копринка спускаме лодката и беж към устието където преди един месец проведох фантастичен риболов на воблер. До като минавахме покрай острова от мъглата изплуваха лодки от всякакъв калибър и цвят. Похвърляхме до тях и докато гледахме как си ловеха сулки на час по лъжичка мъглата се вдигна. Решихме че това не е нашто място закачихме пак по ружно паче и продължихме нагоре. Малко след новите садки първи удар както и очаквах и ги почнахме кустурите средна хубост.
Средни, средни ама за сметка на това борбени гарнирани с някоя и друга сулка. Улисани в рибохващане не поглеждаме към брега кадето като шишета в кръчма са се наредили фидеристите от феста на бачо Илия. Ето ги и тях погледнати от друга гледна точка.
Изображение
На обед хапнахме пиинахме и тъкмо да хвърлим пак примамките и видяхме едно животинче да цепи водата на около 200 метра от брега. Преди няколко години имаше случаи с наши съграждани пак на Копринка покраи които беше преплувал глиган а те не посмели нищо да направят с гумените уфимки. Тъй че сега любопитството в нас натделя и след минута в лодката се озова ловно куче което според моят колега едновременно и ловджия било с много добри ловни качества. Пуснахме го на брега близо до фидерфеста и аз реших да се запозная с участниците. Мого поздрави на всички и дано пак се срещаме често по водоемите. След тази случка риболова продължи в по слаби темпове като не липсваха и изненади.
Изображение
Изображение
Тъи като аз не понасям мириса на щуката тя незабавно се оказа зад борд както и повечето сулки които си бяха почти от прогимназията. Разбира се оставихме си по малко рибка колкото да умиришем маалата да не ме вземат комшиите на маитап.
Изображение
Изображение
Времето след обед се заоблачи и риболова неизбежно отиде км своя край. Това беше от тази неделя иизпълнена с много емоции и случки :D
anton44o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Копрински неделен излет

Мнение от anton44o »

:prayer: :prayer:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колега, поздравления за добрия риболов и репортаж!!! За мен беше чест и удоволствие, че се срещнахме и се запознахме, а спасяването на хайванчето с лодката-една благородна постъпка! По това време аз и колегата Илиян(от София), бяхме горе в лагера и се бяхме слисали от кучето; дойде до водата от гората над насрещния бряг, прецапа до един от островите на двадесетина метра от брега, цопна се в дълбокото и започна да плува към нашия бряг; по средата на ръкава, смени курса и почна да плува успоредно на бреговете(в посока, садките), до като го загубихме от поглед. Аз го гледах с бинокъл, а Илиян му щракна и снимка(не знам дали е излязнала)... и после със Савката дойдохте, та се видяхме :D Хайвана и той дойде, малко по-късно, та го гостих с някое друго кюфте и наденичка на скара( от вечерния Купон-Фест)- лудогорско гонче, от "сой" :D
Сигурно скоро ще се видим и на един друг любим водоем за съвместни многопосочни действия.... :D

Поздрави и Успех!!!

п.п. А за снимката "от друга гледна точка", фидеристите ще те черпят, където те заварят.... :D :drinkers:
Изображение
Аватар
MANYAKA
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MANYAKA »

Много добър риболов колега :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Изображение
Айде, наслука и да не ви пука !
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Поздравления за риболова колега! :D
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

Страхотно отношение към рибите и животните изобщо .Поздравления
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Убиваш ме с тези красавци :P :P :P
Наздраве :drinkers:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Страхотен излет и риболов :smt023
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
fishingmaniac
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingmaniac »

:smt023 :smt023 :smt023
Аватар
ignatov78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ignatov78 »

Браво,хубав репортаж.
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Приятен излет,добри рибоци сте извадили :drinkers:
gatio gatev49
новобранец
новобранец

Мнение от gatio gatev49 »

А като рекли, на Копринка няма риба. Има ами си иска майстора.Браво колеги, който може го може. :D 8) :D
sava_1968
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sava_1968 »

Доста риба сте хванали,успешно проведена спасителна операция,запознанство с колеги от форума.Перфектен излет.
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

anton44o написа::prayer: :prayer:

?????
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

:smt023 :smt023 :smt023
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”