Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Писна ми
Модератор: dantho.mihov
- Rak1
- научил се да хвърля
Писна ми
Тръгвам си аз сутринта на работа, минавам през паркинга покрай буса и нещо не ми харесва в изгледа. Оказва се, че едното стъкло просто липсва. Потрябвало му на някой хубавец стъкло, изрязал уплътнението и си го прибрал Но нещата не спряха до тук.
Поглеждам вътре и установявам, че липсват въдиците (безотговорни китайки), два сгъваеми стола (почти пред разпадане) и най-важното - куфара с целия такъм
Въдиците и столовете крадците да си ги наврът там където слънце не ги огрява - майната им - плачеха си за смяна. Стъклото е 28 лева в Кобра. Обаче с куфара направо ми прекъснаха сезона преждевременно. Аман писна ми от кокошкарски простотии.......
Поглеждам вътре и установявам, че липсват въдиците (безотговорни китайки), два сгъваеми стола (почти пред разпадане) и най-важното - куфара с целия такъм
Въдиците и столовете крадците да си ги наврът там където слънце не ги огрява - майната им - плачеха си за смяна. Стъклото е 28 лева в Кобра. Обаче с куфара направо ми прекъснаха сезона преждевременно. Аман писна ми от кокошкарски простотии.......
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Писна ми
Ебати боклуците .....
Не трябва да се оставя нищо в МПС-то,сега сме в криза и се бръмчи яко.Ако оставиш стар анцунг на задната седалка наркозависимите си мислят,че си покрил с него дамска чанта и пак ще ти отиде стъклото
Иде бум на дребната престъпност !!!

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Типично по нашенски.. Колеги прибирайте си принадлежностите,не ги дръжте в коли,мазета и на терасата щото е пълно с гамени 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То най-добре и колите си прибирайте ...som4o написа:Типично по нашенски.. Колеги прибирайте си принадлежностите,не ги дръжте в коли,мазета и на терасата щото е пълно с гамени

- Rak1
- научил се да хвърля
Просто им е трябвало стъкло. Уплътнението беше прилежно изрязано и хвърлено до буса. И след като са го свалили стъклото са видяли останалото. Багажното отделение е с тъмно фолио и всичко беше покрито с бризент за да не се вижда.
От най-големите който можеш да се сетишpivkoto написа:Ех, лоша работа .И куфара да си наврът у гъзо(надявам се че е от големите).
-
- разбира нещата
Дали кризата си казва думата - не знам, но навсякъде се краде и се разбиват коли. Ето днес например, посред бял ден на паркинга на стената на яз. Копринка бяха разбити 2 коли. Това се случва почти всеки ден. И полицаи дойдоха-и кво от тва... Едното момче - рейнджър - се зарече, че ще ги издебне ,и ще стреля на месо. Не знам само как ще съчетаваме тези 2 неща - да упражняваме любимото си хоби, и да опазваме колите и такъмите си.
Колкото повече толкова повече!
-
- сериозен играч
Като си помисля,че преди 2 седмици бях спрял на същия паркинг на стената!Направо съм късметлия,колата ми бе непокътната!
А за колежката ренджърка ще кажа :ОГЪН,но да ги цели по краката! 

-
- разбира нещата
pivkoto написа:Ех, лоша работа .И куфара да си наврът у гъзо(надявам се че е от големите).
Съчувствам ти колега.То вече в тия времена всичко трябва да спим над него.
ПП.Каква ти е колата че толкова много им трябвало стъкло.Рядък индивид ли е?
ПП.Каква ти е колата че толкова много им трябвало стъкло.Рядък индивид ли е?
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- ninastefanina
- сериозен играч
Гадно колега,абе уж има господ и може да ги накаже...
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- научил се да хвърля
на мен предие 2седмици ми взеха 4пръчки с макарите и 2нови зимнигуми от мазето.проклех ги цял живот риба да не хванат
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Едва ли са били рибари.bedo63 написа:...проклех ги цял живот риба да не хванат...

Миналата седмици разбили капачката на резервоара на колата на жената, проЗтаци!!!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Съчуствам ти Колега.Rak1 написа:Тръгвам си аз сутринта на работа, минавам през паркинга покрай буса и нещо не ми харесва в изгледа. Оказва се, че едното стъкло просто липсва. Потрябвало му на някой хубавец стъкло, изрязал уплътнението и си го прибрал Но нещата не спряха до тук.