Накъде около Пловдив

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Красимир Кюрпеков

Накъде около Пловдив

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Къде около П-в може да се изкара хубава риба?Може и на платен,предпочитам риболов на дъно.Относно рибата предпочитам костур,шаран,бяла. :shock:
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

пробвай на Брягово баце незнам как е но поне ти е близко
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

около Пловдив

Мнение от GODFATHER »

По р.Марица-места много риба различна.

Платени водоеми на които съм хващал шарани:

1. Караш по пътя Пловдив-Пазарджик, след комплекса на 9 километър продължаваш и след около 3км. от дясно на пътя има табела-СПОРТЕН РИБОЛОВ сочеща наляво. Свиваш и караш само направо по черен път близо е до Мелницата. 3лв. такса без значение от пръчките 3,5лв. шаран и каракуда без пари

2. Между Куртово Конаре и Кричим на един десен завой табела сочеща наляво-свиваш и караш, след около 500-600м. завиваш надясно за ориентир кога точно да завиеш ти служи една бяла къща на арендатора е-2лв. на пръчка шаран и амур 4лв. каракуда-1лв.

3. Точно преди да влезеш в Кричим от ляво пише Спортен риболов-свиваш и караш само направо-1лв. такса и 3,5шаран а каракуда без пари
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
saksi
фен клуб-скобар

Риба

Мнение от saksi »

Последните две места ,особенно последното са бетонни корита.За мен е направо смешно да се лови на такива места.
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

За бетонните корита??!!!!

Мнение от GODFATHER »

Първо моето момче не са бетонни корита и второ след като за теб е смешно да ловиш там, сподели ПРИЯТЕЛЮ къде ловиш ти и какво си хванал?????????????????
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

брягово,доколкото ми е известно го празниха преди около месец.тъй,че ако не сте били скоро там не го препоръчвайте,както и бодрово.шарена риба се лови на 40-те извора,мечка,леново,пробвай на конуш.на тези места които ти са посочили колегите,става на въпрос за кричим можеш да ловиш на дъно,има добри риби.
ppetterr
новобранец
новобранец

Мнение от ppetterr »

Ходих в събота на 9-ти километър по пътя за Пазарджик. Но въобще не искаше да кълве. И на другите около мене пръчките стърчаха неподвижно. На плувка въобще не кълвеше, просто никакво движение. Н дънна също нищо, хем изпробвох всички видове стръв - царевица, жито, бял, червен червей, пинки и т.н. Хвърлях захранка. Нищо.
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

На къде около Пловдив

Мнение от GODFATHER »

Сигурно е заради по-ниските температури-шарко е легнал на дъното и не пипа вече много, затова аз ходя вече за щука колега.

на 19.11.2006г. между 15.00 и 16.30 на спининг на воблер на Долна Махала на голямата дупка една щука 1,5кг.

Наслука и пиши ако ходиш някъде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Ходих в събота на 9-ти километър по пътя за Пазарджик. Но въобще не искаше да кълве. И на другите около мене пръчките стърчаха неподвижно. На плувка въобще не кълвеше, просто никакво движение. Н дънна също нищо, хем изпробвох всички видове стръв - царевица, жито, бял, червен червей, пинки и т.н. Хвърлях захранка. Нищо.
Колега аз бях там в петък.Още като отидохме с баща ми арендатора каза че рибата не взимала както трябва от 4-5 дена.Ама нали сме отишли вече и решихме да хвърлим.Същото положение само че аз изтървах един шарко на директния ,откачи се пред кепа.Иначе положението беше трягично.Никакво потрепване нямаше до края на деня.Дънните за царевици на изкуствено на качамак НИЩО.Останахме си с изтървания шаро.
Искам да предопредя колегите които ще ходят там ,че идната седмица ще празнят малкия водоем за шарани за никулден.
Успех!
xenohack

Мнение от xenohack »

Който иска да си хване хубави шарани за Никулден може да иде на един водоем точно преди Куртово Конаре повтарям ПРЕДИ К.Конаре водоема е от три месеца само хубави риби 1.5 кг и на горе миналата седмица хванахе с баща ми осем броя средно окло 2 кила екземпляри ходил съм около 5-6 пъти празен не съм се връщал ! Ударите ми са само на бял червей ! Пипа много леко ловим само на перо ! Имам снимки , но незнам как да ки кача ! Ако има въпроси питайте !

Иначе вчера ходих на Царимир да си начешя крастата с гадна каракуда ! Шаран не удари ! Каракуда гол след гол появили са се много гамбузи!
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Обясни каде точно преди? Има ли табела?! Колко се плаща?!
Изображение
xenohack

Мнение от xenohack »

bankera написа:Обясни каде точно преди? Има ли табела?! Колко се плаща?!
Като стигнеш разклона на пътя на ляво караш за Ново село на дясно караш за Куртово конаре на може би 500 метра по пътя за Куртово Конаре има черен път който се отбива в дясно от шосето има табела , но някой път някой нарочно е бута ! Караш около 300 метра само направо и ще видиш една стара висока постройка точно там е мястото - пътя свършва там ! 2 лева на пръчка и 3,5 лева килото шаран може да си вземеш това което ти харесва ! Внимавай има сомове и толостолоб :D ! Само на бял червей !
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Странно! Май ти не ми обясняваш като идвам от Пловдив! Щото аз като идвам от Пловдив след Юаким Гурево влизам право в Куртово

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=2bac4 ... rid=batlas
Изображение
xenohack

Мнение от xenohack »

bankera написа:Странно! Май ти не ми обясняваш като идвам от Пловдив! Щото аз като идвам от Пловдив след Юаким Гурево влизам право в Куртово

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=2bac4 ... rid=batlas
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=2bac4 ... 9_11.y=130
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”