Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Имам питане за щуките?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Еми 140л е аквариума,с обикновенна помпа от зоо магазин 7-8лв.иначе имаше много други рибки в аквариума,но щуката изяде доста и сега са двете с бялата риба,заслужава си да си гледаш,понякога имам чувството,че мога с часове да стоя и да ги гледам,наистина са интересни особено щуката как заема позиция преди да се стрелне към рибата и след като захапе някоя 5-10 мин не закача другите даже и да се ударят в нея не ги закача
- petro_op
- ще става разбирач
Всичко по реда си
Хайде Санди, чакам резулати в събота от теб
От мен на Л.С. ще чуеш какво съм напавил....

От мен на Л.С. ще чуеш какво съм напавил....

- sandy
- ще става разбирач
Ами колега около Плевен има бая места където има или по точно имаше доста щука но се постараха някои хора вече да я няма и да я наплашат
Блатата на Ясен, блато Мизия в самия град големия язовир в мъртвата блатата около Писарово, блатата на Българене, блатата на Гривица има и още ама какво да ти кажа всичко вече е яко измрежарено е обаждат се от време на време но не е както беше преди

Блатата на Ясен, блато Мизия в самия град големия язовир в мъртвата блатата около Писарово, блатата на Българене, блатата на Гривица има и още ама какво да ти кажа всичко вече е яко измрежарено е обаждат се от време на време но не е както беше преди

-
- новобранец
Понякога се случват такива неща по време на един цял риболовен излет...щуката не атакува рибката с куките ,а просто я хваща с уста и я поддръпва на интервали без да я захапе ,както трябва.....в такъв случай няма оправия,защото проблемът не е нито в куките ,нито в стръвтта...просто рибата не е гладна ,а си играе...