Ъпдейт на форума

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Ъпдейт на форума

Мнение от Бачо Илия »

Аз съм си виновен, щото ми е толкова акъла прост, да обяснявам като малоумен за прословутия "авто-ресайз" и да не мога да увелича нито една снимка във форума- нито нова, нито стара, нито моя , нито чужда :? Че и смях да пада покрай тая работа... :? Били 35-36 поста; ми няма да има повече постове, поне не и мои.... :wink:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:wink:
Последно промяна от Бачо Илия на Пет Окт 30, 2009 1:43 pm, променено общо 1 път.
Изображение
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

:shock: :?: Може да го оправят.Що толкова крайно?
Изображение
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Бачо,стига бре!Кво та ухапа пак щъркела!
Фидер Феста ще става традиция-ти са праиш на честна 11 годишна циганка :axe:
...Аз си виждам снимките нормално-без никва промяна :roll:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Не виждам къде е проблема.Който не вижда добре някоя снимка натиска Ctrl+ скрола на мишката нагоре или надолу и си увеличава снимката.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

barutchiata © написа:Не виждам къде е проблема.Който не вижда добре някоя снимка натиска Ctrl+ скрола на мишката нагоре или надолу и си увеличава снимката.
Стана, само че само през Мозила; през Интернет Експлорер не става(поне не и при мен) :idea: Можете да ми изтриете поста, най-горе на страницата :oops: И все пак, няма да е лошо ресайза да бъде 800х600- възможностите на Форума позволяват да се ползва такъв формат, че дори и следващия 1024х768, без да има разширяване на страниците и да не се правят излишни "гимнастики", без значение през какъв браузър се работи :wink:
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Бачо , аз съм с ИЕ - 8 и става бре :P само трябва да държиш Crtl натиснат ,докато въртиш със скроулчето :wink: а и най-долу в дясно има лупичка с проценти - увеличаваш си картината докато се изкьориш :lol: :wink:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Митев написа:Бачо , аз съм с ИЕ - 8 и става бре :P само трябва да държиш Crtl натиснат ,докато въртиш със скроулчето :wink: а и най-долу в дясно има лупичка с проценти - увеличаваш си картината докато се изкьориш :lol: :wink:
Не става бре човек, мислиш ли че ще се тръшкам толкова дълго ако ставаше; сега имам и двата браузъра с два отделни прозореца на дектопа и влизам и през единия и през другия; може едновременно и през двата да съм във форума- при мен не става с ИЕ по никакъв начин; то и затова се бях изнервил толкова :? :wink: И не само при мен е така :idea:
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И при мен е пълна греда :twisted:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Въпроса за авто-ресайза на снимките е повдигнат на - Пон Окт 19, 2009 1:54 pm
...и няколко минути по-късно - Пон Окт 19, 2009 2:06 pm ...готово!

Не съм много в час,но мисля че ще отнеме същото време да се върнат настройките.
Просто някой да каже на шефа.
Лично аз нямам проблем с увеличаването,но не получавам имейли още преди ъпдейта. :(
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

stich написа: Не съм много в час,но мисля че ще отнеме същото време да се върнат настройките.
Просто някой да каже на шефа.
Не става въпрос за връщането на същите настройки; аз също съм 100% "за" авто-ресаиза, щото и на мен не ми се гледат чаршафи и изпортени страници, поради некомпетентно постване на снимки в много големи формати. Обаче, ресайза да се направи при на формат 800х600; дори и при следващия по-голям формат 1024х768, пак няма проблеми по отношения на разширяване полето на страниците на Форума... но 800х600 е напълно нормален формат за каквито и да е снимки, скици, текстове и т.н. . Манията и карпа са с по-малки формати (както сегашния тука), но това е защото техническите възможности на тези форуми са по-малки в това отношение и няма как без такива авто-ресайзи :idea:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бачо,ако ти продупчат бидончето в избата,няма така да се тръшкаш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Еби го в резайза бе,кво толкова се занимаваш с него.Ако гоо направи фиксера - добре,ако ли не,гледай си кефа и това е :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Бачо,ако ти продупчат бидончето в избата,няма така да се тръшкаш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Нямам бидончета в изба...всичките са ми в "оборот" :mrgreen: :drinkers: :drinkers: Аз не съм се тръшкал за ресайз; тръшкача е друг, ама га ли ше ида на тополница да му ресайзна гемията с някоя гуменетка...че да види той, ква е разликата във форматите :mrgreen: :D :D
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сега се притесних за човека :lol: :lol: :lol: Ша го информирам да не ходи на Тополница скоро или да слага ракетен двигател да"н го стигнеш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ся пък нямам(иска) приставка за постнатите клиповете (към Мозилата) и не ще да ми я качи, та ще гледам снимки на "мозила" и клипчета на "експлорер" :axe: :?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”