Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Няма реванш
-
- и господ не е толокова добър
Няма реванш
След неуспешния излет, който направих с Хари, само чаках свободен ден за действие.Малко не очаквано за мен се получиха свободни дни, телефоно обаждане, резервации и на сутринта гас.Тръгвам от къщи, времето дъждовно, нещо се осъмних, че няма да има реванш.Както и да е, пристигам на водоема и започвам да храня, "спода" на третото хвърляне се строши.Зглобих мавъра, 3,60м. на 3,5лб. и храненето продължи.Лових по-средата на водоема, за стръв използвах, царевица,продълговати топчета,тигрови ядки,топчета и салам,най-успешна стръв се оказа,две царевици с повдигач.Хвърлих и зачаках, не след дълго, рън корав, водих я нормално, без олабване, но се откачи.Втори рън, и пак същия номер.Веднага последва смяна на куки, по-големи с дълго стебло, с цел по-нестандартно обождане.Както и в последствие се обедих, че не са виновни монтажите а рибите са хващани с малки, тънки куки.От това на рибите устите са разпрани. След тези две откачени риби, вече бях бесен на целия свят.За капак пак земетрисение.Надвечер рибата се поуспокои и започнаха редки удари.Така до сутринта до към 9ч.Отам пак трусове и рибата блокира нацяло.До другия ден на обяд само три дребни риби, и то на 5м.от брега.Някои казват че земетръсите не влият на рибата, но приятелчето от охраната дойде и каза, че даже и в садките рибата не яде.Влияе и още как, особено на амура.Такака мина двудневния излет.То тази година нямам нормален излет без да няма бури, земетесения и др. простотии.
Като цяло имах десетина извадени и 6 откачени, като двете се скъсаха джуките точно, когато им надигах главата да ги кепвам.Ете и малко снимков материал.

Тези сладури ги срещнах, когато обикалях една рекичка по-време на разузнаване

Като цяло имах десетина извадени и 6 откачени, като двете се скъсаха джуките точно, когато им надигах главата да ги кепвам.Ете и малко снимков материал.
Тези сладури ги срещнах, когато обикалях една рекичка по-време на разузнаване

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
Re: Няма реванш
евала 

- Живко Василев
- разбира нещата
Браво, пак си ги смачкал 

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Според мен излета е повече от успешен,въпреки земетресението.Доволно риби и приятно прекарване,евала 

Илийка, та неразбрах къде му е слабото на излета

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Рабираш си им и това е.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво,браво ,браво.Няма реванш за рибите ли???????? 

Не се ядосвай брат,има ги тези моменти,нали знаеш че и рибите не са безчувствени и много нещта им влиаят плюс това мисля че си направил и невазможното при тези условия и си хванал доста риба.Ти си коректен и добьр риболовец и другият пьт ще им се реваншираш. 

-
- разбира нещата
Както винаги на ниво
Много красиви риби-особенно люспестите шарковци 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- разбира нещата
Супер си както винаги, но този път няма от онези златистите шарани
(Не им знам породата) 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- разбира нещата
Красиви рибоци. Браво
-
- и господ не е толокова добър
Ами брат, аз ходя на такива водоеми само заради рекордните риби.Та затоваbkd написа:Илийка, та неразбрах къде му е слабото на излета![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Браво , хубав излет!