Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

Моля, да ми кажете
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Моля, да ми кажете
колега да ти кажа- хич да не ти пука с какво ловиш!!!!!
давам ти пример с самия мен
преди години когато ловях повече на плувка с едно телескопче 3.80 акция 5-25 гр на фирмата JAKSON
един ден когато отново утивах кам капо:) реших да вържа една блесна :някаква поолющена;- метнах с нея и оп една пъстърва
деиствието забравих да кажа се разигра на язовир ГОЛЯМ БЕГЛИК,извадих рибата и ми се разтрепериха рацете
беше балканка около 300 гр- огромна
позле започна едно мятане около 4/5 часа без почивка
резултата 7хубави балканки най-малката 285гр
на следващия ден 1кефал около 200гр и косрур който бе огромен 420гр
ТАКА . от там насетне смених няколко спининка докато ми пасне един на фирмата SEKURA СТРУВА - 267лв.
а с него съм извадил няколко кустурчета
мисалта ми е не ми хвали такъм хвали ми водоем с риба 

успех в спининка братле

давам ти пример с самия мен
преди години когато ловях повече на плувка с едно телескопче 3.80 акция 5-25 гр на фирмата JAKSON
един ден когато отново утивах кам капо:) реших да вържа една блесна :някаква поолющена;- метнах с нея и оп една пъстърва
деиствието забравих да кажа се разигра на язовир ГОЛЯМ БЕГЛИК,извадих рибата и ми се разтрепериха рацете
беше балканка около 300 гр- огромна
позле започна едно мятане около 4/5 часа без почивка
резултата 7хубави балканки най-малката 285гр
на следващия ден 1кефал около 200гр и косрур който бе огромен 420гр
ТАКА . от там насетне смених няколко спининка докато ми пасне един на фирмата SEKURA СТРУВА - 267лв.
а с него съм извадил няколко кустурчета
мисалта ми е не ми хвали такъм хвали ми водоем с риба

успех в спининка братле

ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ! - СИ ИМА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ 

- 
				vene mitov
- ще става разбирач 
Колега не са важни пръчките,макарите и марката на кордите.Във форума има доста колеги които се хвалят само с оборудване  Преди 25 години ловях с пръчка 2.20 от фибро стъкло макара Делфин и корда Прогрес Вида
 Преди 25 години ловях с пръчка 2.20 от фибро стъкло макара Делфин и корда Прогрес Вида  
   и имах невероятни успехи и преживявания.Спининга иска най вече постоянство,упоритост и опит в начина на водене на примамката и не на последно място усет къде да търсим рибата.Всичко това както и такъмите си идва с времето.Успех!!!
 и имах невероятни успехи и преживявания.Спининга иска най вече постоянство,упоритост и опит в начина на водене на примамката и не на последно място усет къде да търсим рибата.Всичко това както и такъмите си идва с времето.Успех!!!  

Преди 25 години ловях с пръчка 2.20 от фибро стъкло макара Делфин и корда Прогрес Вида
колега преди 25 год имаше само лади и москвичи а между другото аз още карам ладаvene mitov написа:Колега не са важни пръчките,макарите и марката на кордите.Във форума има доста колеги които се хвалят само с оборудванеПреди 25 години ловях с пръчка 2.20 от фибро стъкло макара Делфин и корда Прогрес Вида

и имах невероятни успехи и преживявания.
 но това не значи че сьм много доволен от нея
 но това не значи че сьм много доволен от нея  просто обстоятелсвата са такива но не това е от значение имаше си риба тогава нямаше толкова много бракониерство
 просто обстоятелсвата са такива но не това е от значение имаше си риба тогава нямаше толкова много бракониерство  сега вече рибата се изучи в пьлния смисьл на думата стана по капризна от всяка гледна точка,сьгласен сьм с теб че не се иска скьпи и модерни вьдици с обикновенни пак може да се лови стига устройството зад вьдицата да е в час но колкото и да е в час,има едно друго нещо ако вьдицата ти е 50-100акция на 2,2м дьлжина и след десетки замятания незнам как ще се почуства без значение кой е зад вьдицата дали ще издьржи на тормоза от страна на уредите му за спининг
 сега вече рибата се изучи в пьлния смисьл на думата стана по капризна от всяка гледна точка,сьгласен сьм с теб че не се иска скьпи и модерни вьдици с обикновенни пак може да се лови стига устройството зад вьдицата да е в час но колкото и да е в час,има едно друго нещо ако вьдицата ти е 50-100акция на 2,2м дьлжина и след десетки замятания незнам как ще се почуства без значение кой е зад вьдицата дали ще издьржи на тормоза от страна на уредите му за спининг 

- ExTaZzY
- сериозен играч 
- Обратна връзка:
Абе я си карай със телето и макаричката пък ако разполагаш с пари си вземи един спининг,но докато схванеш схемата се учи с телето аз сега се стремя почти всеки излет да си пробвам телескопчето за половин 1 час и скоро време ще си взема един спининг 

Без риболов няма любов !
- 
				INCUBUS
- кандидат преподавател 
Отначало може всякак-и моите първи проби с блесна бяха некви усмивки от старите ленти -3 м прът "Фишерман",само две секцийки от него карбон,акция 20-40 г  ,макара "ДАМ" /трябва да беше за риболов на дъно,бая тежеше и си беше голямшка
 ,макара "ДАМ" /трябва да беше за риболов на дъно,бая тежеше и си беше голямшка  /и с тез противозенитни съоръжения  се опитвах да ловя рибки-кефалчета на реката с блесни № 00 и №0
 /и с тез противозенитни съоръжения  се опитвах да ловя рибки-кефалчета на реката с блесни № 00 и №0   За резултатите няма кво да коментираме-излагация. Не  е кеф и релакс,става мазохизъм и простотия.
За резултатите няма кво да коментираме-излагация. Не  е кеф и релакс,става мазохизъм и простотия.

,макара "ДАМ" /трябва да беше за риболов на дъно,бая тежеше и си беше голямшка
 ,макара "ДАМ" /трябва да беше за риболов на дъно,бая тежеше и си беше голямшка  /и с тез противозенитни съоръжения  се опитвах да ловя рибки-кефалчета на реката с блесни № 00 и №0
 /и с тез противозенитни съоръжения  се опитвах да ловя рибки-кефалчета на реката с блесни № 00 и №0   За резултатите няма кво да коментираме-излагация. Не  е кеф и релакс,става мазохизъм и простотия.
За резултатите няма кво да коментираме-излагация. Не  е кеф и релакс,става мазохизъм и простотия.