СПАМ.....

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Re: СПАМ.....

Мнение от Trias »

Митев написа:Всеки ден с ново име :lol:
Да де :D ама със стари курви нов бърдак не става . Пичове евала ...както и да се нарича темата няма значение ! Накрая ще стане там 1000 страници и кусур и на модераторите ще им е хем по-лесно да изтрият простотиите "накуп" ,отколкото да се напрягат излишно в другите теми :wink:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Trias написа:
Накрая ще стане там 1000 страници и кусур и на модераторите ще им е хем по-лесно да изтрият простотиите "накуп" ,отколкото да се напрягат излишно в другите теми :wink:
Ти пък, кой шъ въ чака да направите 1000 страници...то верно, че зимата е дълга, ама... :roll:
Ха, добра ви нощ сдуханяци, как сте? 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
biel
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от biel »

......................................................
Последно промяна от biel на Съб Окт 31, 2009 12:14 am, променено общо 1 път.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Jechev написа:........Ха, добра ви нощ сдуханяци, как сте? 8)
Добре сме д-рю Жечев , Вие как сте :roll:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Митев написа:
Jechev написа:........Ха, добра ви нощ сдуханяци, как сте? 8)
Добре сме д-рю Жечев , Вие как сте :roll:
Пъ бивам, подхапнах едно прясноуловено пъстърве със зелена салатка и задушени картофки, натопих усти в Узи и сега допивам едни бирииии..., какво му трябва на човек повече....а вий комендант Митев, как сте? :wink: :drinkers:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Ей сега тука ми липсва само Бачо ! Що не се обажда не знам :idea: Предполагам , че е зает и няма време за спам :drinkers: :bear: :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Trias написа:Ей сега тука ми липсва само Бачо ! Що не се обажда не знам :idea: Предполагам , че е зает и няма време за спам :drinkers: :bear: :D
А.., ма ти пак ли се появи бре; все съм се чудел къф, такъф дириш по рибарските форуми посред нощите и обикновено в най-скандалните моменти и периоди :idea: :idea: :idea: Чак ще се стресна, ако те видя да напишеш нещо за някой излет или пък да се идентифицираш по някакъв начин :idea: Имаме тука, разни путарляги, дето си пишат че не си падат по риболова... ма иначе са готини де и си ги тачим, та тъй стоят нещата тука :wink: :drinkers:
Изображение
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Хубаво име на темата :D
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

А добро утро! Абе тая тема много често си сменя заглавието нещо :wink:
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

rumci написа:А добро утро! Абе тая тема много често си сменя заглавието нещо :wink:
Мисля,че това е най-подходящо .... :D
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

rumci написа:А добро утро! Абе тая тема много често си сменя заглавието нещо :wink:
Не съм аз виновника :P
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Темата е супер, и какво стана накрая, много гиролтия за нищо :lol:
Изображениеима ли комат кучета много
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

така,така.....да не ни заловят ВЛАСТИТЕ :wink: партизанско движение-като при тодор живков,дето бил в ПОЛУнелегалност-в превод:бе той се криел,ама никой не го и тьрсел :D :D

м/у другото,изпих сега една малка ракийка,че сьм на рожден ден-подготвям се и взе,че ми хрумна една житейска подробност,която споделих с рикошета,а защо не и с вас..а именно:

раздялата с мьж се прави по следния начин-много сьм тьпа,сьжалявам,че ми изгуби толкова време и нерви с детските си простотии,малоумни изисквания и необмислено тьпи постьпки(а всьщност-ТИ ми изгуби,МА.. )..благодаря ти,че ме изтьрпя..сега аз си трьгвам,отивам да се е.. наляво/надясно(не,че до сега не сьм го правила,но заради тебе “нямам вьздух и лично пространство и се задушавам” ),щото скоро сьвсем ще одьртея и за нищо няма да ставам,но малко преди това,ще спра с еб...о и ще намеря подобен на теб бальк(щото ти си безперспективен и постоянно си задавам вьпроса,каво всьщност ни свьрзва),кьдето да си го мотам на малкия прьст и ще му правя сьщите сцени,а той да ме тьрпи,защото е още поо смотан и от теб...МОЛЯ те-прости ми,няма да имам никакви финансови изисквания кьм теб(е-може от време на време да ми оправяш колата примерно)-даже,ако ти имаш такива кьм мен-обаждай се..сбогом за сега,но когато пожелаеш ще сьм винаги готова да идвам и с теб да се е...,защото бяхме толкова близки и така ми липсваш всьщност ,а ГЛАВНО е,че знам колко болно ще му стане на новия от този факт и така се чувстам още по велика в собствените си очи...взимам детето(ако има такова,пьк може и да не е общо,ами напр от друг татко),телевизора,неколко стола,шкаф,маса и двеста лева(не е задьлжително),но винаги,когато поискаш да видиш детето можеш да го взимаш,стига то да иска,понеже сьвсем успешно ще го наговарям през цялото време,колко си смотан,какьв неудачник си и как си НИ зарязал,заради тьпите си курви....има и още да се добави,но и това мисля,че е достатьчно изчерпателно ;)

ест,предполагам,че има и изключения,но аз не ги познавам-говоря в ГЛОБАЛЕН мащаб :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Off

Мнение от slivnalia »

d_bozhkov написа:Само теми като тая са в състояние да възвърнат добрия тон в форума.
Че последните 2 седмици май оредяхме.Само забележете днес за какво става въпрос:
Потребители разглеждащи този форум: AL KAPONE, d_bozhkov, dobrin_dinev, gogolisec, gosta, krasii, mitko__05, nervaa, nikidilov, planik, slivnalia, stoilkatastz, Кузмич, майсторчето страхил и 4 госта
Това явление не съм го забелязвал от 2 седмици преди да се изтрият някои теми.Тъкмо си мислех ,че форума замира .
Даже влязох в световна конспирация кат бай Шиле : "Абе защо спряха мелодия на годината?" ,мислейки си , че всичко се прави нарочно за да се даде старт на други подобни форуми или ,че "администратора няма пари да си плаща хоста" и тем подобни мисли ме бяха налегнали.Изхождайки от там ,че когато нещата вървят на добре не се пипат.Което учудвайки ме в нашия форум се прави наобратно ,ама това е друга тема а и формата не ми го позволява.
Споко бе Божков няма да се плашиш,все някои хорица ще се смилят над форума и ще останат тука, няма да сменят адреса я .... :wink:
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Off

Мнение от Митев »

slivnalia написа:Споко бе Божков няма да се плашиш,все някои хорица ще се смилят над форума и ще останат тука, няма да сменят адреса я .... :wink:
Пък кат го сменят - кво :roll: да ревем ли :roll: :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”