Финални акорди от една отпуска

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: Финални акорди от една отпуска

Мнение от rumci »

За гъбите се доверявам единствено на опита, който натрупах през годините. Познавам над 30 вида от тях и да чукна на дърво, досега не съм имал проблеми.
carp777
учете се от него
учете се от него
Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
Обратна връзка:

Мнение от carp777 »

браво много си добър значи аз не бих се наел да ям особено тия шарените :Dаз бих ял само печурките за тях съм сигурен и малкко в сърнелите иначе другите са ми тъмна индия .
C.A.R.P.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
Аватар
naso
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naso »

Румба здравей. Интересува ме това лефери ли са и на какво се ловят. На спининг с блесна или на бомбарда със стръв. Или може би на чепаре :roll: На това ли му казват чернокоп
Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Здрасти Насо! Рибата е дребен лефер, или както му казваме чернокоп. Рибите ги хванахме двама човека на блесна за близо час и половина преди мръкване. Относно примамките - клатушки(Абу Гарсия и Алба No. 2) 20gr. През целия ден тогава рибата се държеше на около 200-300м. от брега и едва преди залез слънце, удари нашия час от скалите. Изкарахме близо 40 риби и поне три пъти повече изтървахме. Не познавам такава риба, която да се откача така от тройките. А иначе лови се успешно, на чепаре и бомбарда. Поради изключително острите му зъби обаче, често оставяш без кука :wink: . Вкусовите му качества са безспорни и рецептата му след улавяне е една - на скара :D .
Аватар
naso
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naso »

Bлагодаря ти Румба. Представям си какъв кеф е било и сигурно не се случва много често такова нещо.
Поздрави и успех
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

ЕЕЕЕ потекоха ми и на мен лигите.Голямо мезе е Булката гъба :idea: За риболова пък нямам думи прекрасен репортаж. :drinkers: Браво на вас :partyman: :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Всичко заебавам и за риба заминавам!
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

carp777 написа:браво много си добър значи аз не бих се наел да ям особено тия шарените :Dаз бих ял само печурките за тях съм сигурен и малкко в сърнелите иначе другите са ми тъмна индия .
От всички гъби на снимката, точно печурките са най-опасни. А оранжевите, които наричаме булки или яйчанки са най-вкусни. А за излета просто нямам думи. Прекрасна природа, уникални риби и чудесни гъби. Нека автора всяка есен ни радва с такива репортажи (може и по няколко пъти :wink: ).
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
razor81
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от razor81 »

Страхотно!!! :drinkers:
The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be…unnatural :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”