КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
ivagor
новобранец
новобранец

Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Мнение от ivagor »

szhristov написа::rolleyes: мерси на колегите дали мнения в тази тема. Вече имам хваната първа щука - 42см. на Враждебна. Ходих два пъти след работа - след 17ч. и втория път имаше слука :D. Пробвах на най-различни изкуствени примамки - воблери, блесни и т.н. и накрая сложих една дето си я правих сам, медна, топ Шторлих - двойна... и след няколко замятания - ЩУКА. Нямах време за повече, защото се стъмваше вече, но съм доволен :)
Поздрави на всички и благодаря за инфото.
хайде честита първа щука..ще се радваме да видим и рибата и самоделната стръв :). наздраве!
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

Привет, в отговор на Вашите запитвания и поздрави ще покажа рибката и самоделната примамка.
Рибката е колкото разгънат вестник ~ 42см. :)
Примамката съм я правил по "макет"(по скоро по око :wink: ) Шторлинг, но от медна ламарина. Направих я двойна,за да е по-тежка, но не съм слепвал частите, за да тракат :wink: . Отзад задължително слагам муха - за всяка блесна - според мен увеличава шансовете за попадение като дразни повече хищника (а има други причини) - както и тракането :wink: . Мухата пак аз си я правя. Като цяло съм си изработил няколко примамки и пробвах предимно на тях. На купежките не даде никакъв удар, а на тези които изработих сам клъвна някокло пъти - след това и хванах. Ако някой се интересува ще дам повече подробност за изработването на такива примамки - такива дето изработвам де - предимно блесни :D .
...а ето и снимки:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Утре мисля след работа пак да мръдна да похвърлям :rolleyes: , а ако на някой му трябва компания за излет през почивните дни - да казва :P .
...и наслука
dimi6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimi6o »

здравейте вчера заковах и аз една щука исках да я прикача но не става моля ояснете ми как става най-лесно прикачването.Аз отивам на "прикачи файл" след това browse след това отивам в директорията където е снимката прикачвам я и с червени букви ми пише че не става :(
Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
pikefisher
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от pikefisher »

Трябва да е качена в някой сайт за снимки например http://www.snimka.bg/ .За самото постване ако искаш ще ти обясня.
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

dimi6o написа:здравейте вчера заковах и аз една щука исках да я прикача но не става моля ояснете ми как става най-лесно прикачването.Аз отивам на "прикачи файл" след това browse след това отивам в директорията където е снимката прикачвам я и с червени букви ми пише че не става :(
Привет,
колега от Бургаско ли беше?
Бравос за Щуката :drinkers:
Ако може да споделиш каде я хвана, защото вчера аз нямах слука като теб :(
Поздрави :wink:

P.S. ако имаш проблеми с прикачването ще обясним, а и ако прочетеш има доста писано във форума :arrow: :drinkers:
...и наслука
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

dimi6o написа:здравейте вчера заковах и аз една щука исках да я прикача но не става моля ояснете ми как става най-лесно прикачването.Аз отивам на "прикачи файл" след това browse след това отивам в директорията където е снимката прикачвам я и с червени букви ми пише че не става :(

Колега,за снимките виж ТУК
dimi6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimi6o »

на гъола в Българово ма нещо собственика не ме кефи май е зел гъола за опустошение.......сека ве4ер мрежи яко стрижене бой бой.....дано да има акъл да пуска големи екземпляри там е перфектно иначе за щучка има някакси дивота...
dimi6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimi6o »

http://imageshost.ru/links/23cf9c9593fc ... 451354afec ето го дзверо :shock: ама на изкуствените само дребосък удря да го :ANAL:
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Изображение

Все по големи за в бъдеще !
dimi6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimi6o »

Са в Неделя дъжд сняг съм на Дебелт дано само реката да не е като горещ шоколад.После ще раазправям
pikefisher
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от pikefisher »

Хубаво зверче е тая щука дето си я уловил.
dimi6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimi6o »

утре ще ги дебна пак :) зел съм рибета ПО ЕДРИ :evil: и ше има земи земи мухаха ще пиша ако има слука пук и ще снимам :wink:
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:rolleyes: колегата - яко си фен, ако беше някаде по-отблизо бих се присъединил към "земи, земи - мухаха" ама си ми далечко :wink:
ей, и да пишеш после дали е взело :D , а и снимки
:drinkers:
...и наслука
geosmil
новобранец
новобранец

Мнение от geosmil »

Здравейте и от мен! :) Момчета знаете ли къде е Сашево?! За непросветените ще кажа, че това е Петко Каравелово - Търновско, цял месец морихме щуките там по корекциите на Янтра, голямо удоволствие и големи емоции, и както знаете изтърваните риби са най-големите, но действително имаше екземпляри, които буквално ни натрошиха материалното осигуряване, счупен прът, изронени зъби на макара и няколко отнесени блесни! :)
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:rolleyes: ихааа, имал си емоции :D , дай повече инфо на ЛС, защото планирам да побегна другата или по-другата седмица и за сега само Гулянци и Брегаре бях планирал, ама ако дадеш инфо как се стига, места, подробности някакви може да мина и от там. А горните водоеми са корекции на Искъра и Вит :wink: . Пусни и някоя снимчица на зверовете :twisted:
...и наслука
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”