Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помощ за PC
Модератор: dantho.mihov
Помощ за PC
Здравейте колеги,имам малък проблем с компа.Като се опитам да вляза във Local Disc (D:) ми изписва D:\ is not accessible.The file or directory is corrupted and unreadable. Някой да има идея какво значи това
Мерси на отзовалите се.
п.п. Само при D:\ ми го изписва това,всички други директории ги отваря.

п.п. Само при D:\ ми го изписва това,всички други директории ги отваря.
-
- разбира нещата
Re: Помощ за PC
Ето, заповядай http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=80828
Само че този човек има проблем с диск C:/, но и със D:/ е същата работа. Дано да ти помогне, ако не ти помогне, мисля че формата е правилния вариант.
Само че този човек има проблем с диск C:/, но и със D:/ е същата работа. Дано да ти помогне, ако не ти помогне, мисля че формата е правилния вариант.

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Мерси,сега ще пробвам.Надявам се да не се стига до format 

-
- разбира нещата
Пробвай и пиши. Дано да имаш резултатsom4o написа:Мерси,сега ще пробвам.Надявам се да не се стига до format

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз имах подобен проблем и върнах действията на компютъра с 1 ден.
-
- разбира нещата
System Restore? Добре, ти връщаш системата с 1 ден назад, но утре няма ли да изкочи пак този проблем???felippemassa написа:Аз имах подобен проблем и върнах действията на компютъра с 1 ден.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На мен не ми изкочи. Но пък и зависи. При мен за проблема си бях виновен аз.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
При Sys Restore Компютъра се връща от някъква точка в която е бил добре.И след това си продължава от там без да проявява същия проблем който е предизвикал Връщането.Shankulov написа:System Restore? Добре, ти връщаш системата с 1 ден назад, но утре няма ли да изкочи пак този проблем???felippemassa написа:Аз имах подобен проблем и върнах действията на компютъра с 1 ден.

Без риболов няма любов !
Мерси колега,страшно много ми помогнаVIKI_HARI написа:![]()
![]()
![]()
![]()

- Моряка
- кандидат преподавател
som4o чукни с десен бутон и виж на Пропъртис(свойства)каква ти е файловата система
И кажи имаш ли ценни данни там и дали искаш да ги прехвърлиш на друг диск и дали имаш място?Не знам дали ще се включи някой по-опитен,но аз бих прехвърлил данните на друг диск и после бих форматирал диска.Така си спасих всички снимки и клипове,дори диска на който бяха Уиндоса не го виждаше!Програмата е
http://zamunda.net/details.php?id=40513&hit=1
В този торент има и за NTFS и FAT файлови системи.Не бързай де може решението да е по -лесно.

http://zamunda.net/details.php?id=40513&hit=1
В този торент има и за NTFS и FAT файлови системи.Не бързай де може решението да е по -лесно.

А сега де?