Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Янтра-къде, какво, как ???
Модератор: sapuna
- daniel_g
- разбира нещата
Здравейте колеги,
Хубави съвети за това мънисто, ще ги пробвам ,може би още този уикенд. А преди моста на Долна къде е по добре да се отиде - на горе по течението или надоло??? и значи с по-голяма кука и по-голямо мънисто???
Този уикенд не можах да пробвам метода на рРосица, че не остана време , ама др седмица , ще го пробвам тук !!!
Ами как е щуката таз седмица ???? Някои ходи ли??? ИЦКО???
Хубави съвети за това мънисто, ще ги пробвам ,може би още този уикенд. А преди моста на Долна къде е по добре да се отиде - на горе по течението или надоло??? и значи с по-голяма кука и по-голямо мънисто???
Този уикенд не можах да пробвам метода на рРосица, че не остана време , ама др седмица , ще го пробвам тук !!!
Ами как е щуката таз седмица ???? Някои ходи ли??? ИЦКО???
Таз седмица се разписах малко по скромно :
петък-два удара на блесна до самия бряг-не ги извадих щот не се закачиха.
събота-два удара-едната се откачи, а другата я извадих
неделя-два на блесна, като в петък не се закачиха ,а само леко захапваха блесната до самия бряг.Три на тапа-двете писалки и не можаха да налапат рибето, а третата хубава и я извадих
Общо взето съм много доволен на фона на предните две седмици това е СУПЕЕЕР.
петък-два удара на блесна до самия бряг-не ги извадих щот не се закачиха.
събота-два удара-едната се откачи, а другата я извадих
неделя-два на блесна, като в петък не се закачиха ,а само леко захапваха блесната до самия бряг.Три на тапа-двете писалки и не можаха да налапат рибето, а третата хубава и я извадих
Общо взето съм много доволен на фона на предните две седмици това е СУПЕЕЕР.

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
А забравих да кажа ,че през това време на реката са се ловели промишлени количества уклей с размер скумрия и едър кефал на бял червей.В събота мога да отскоча за 4-5 часа с бащата да си начеша крастата с директния или мача, след задължителния сутрешен щукарски сеанс.
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
- daniel_g
- разбира нещата
Браво бе ИЦКО , за щуките. Вчера минах през КОСТАКА, взех си различни цветове мъниста и там майка ти ми каза , че шефа големи щуки донесал , ти вийда ли ги? Таз седмица може да се пробва кефала на мънисто.( или щуката , зависи от времето)
Пак това за "промишления риболов на уклей и кефал" става дума за покрай моста преди Драганово или край Долна ???
Пак това за "промишления риболов на уклей и кефал" става дума за покрай моста преди Драганово или край Долна ???
- sashito
- ще става разбирач
за реката
колеги и аз сигурно ако не падне сняг в неделя съм на долна да пробам кефала ,дано да не завали че като гледам времето ще ги мъча на бял и торен може да си наловя и с рачилото малки белевички да пробвам на тях че в това време ме съмнява че ще има удари на кефала
-
- новобранец
Здравейте 
Искам да споделя , че в неделя ходихме до една река , която е близо до Велико Търново...., казва се Джулюница.Отидохме към 6 сутринта и до 10 хванахме доста кефали......,след това спря да кълве и преминахме към риболов на уклеи , тъй като там имаше много и на гъсто.Кефалът го ловихме на бял червей...първо с 3 на кукичката , а после с по 5 червея ..,също и на царевица.
Всъщност всичко това можете да видите по Булсатком , Хоби ТВ .., в предаването "За риба" , но другият месец.

Искам да споделя , че в неделя ходихме до една река , която е близо до Велико Търново...., казва се Джулюница.Отидохме към 6 сутринта и до 10 хванахме доста кефали......,след това спря да кълве и преминахме към риболов на уклеи , тъй като там имаше много и на гъсто.Кефалът го ловихме на бял червей...първо с 3 на кукичката , а после с по 5 червея ..,също и на царевица.
Всъщност всичко това можете да видите по Булсатком , Хоби ТВ .., в предаването "За риба" , но другият месец.

- daniel_g
- разбира нещата
Браво бе , само така колеги !!!!
Всеки се хвали със слука - това е добре, супер даже. Пък на мен и този уикенд не ми остана време да отида да намокря такъмите, че съм захванал едни изпити по магистаратурата във ВТУ, ма др седмица нямам вече, та ще пробвам единия ден щуката, пък другия ден - кефал, уклей, скобар - каквото даде
.
Па ти колега с камерата за риба а?! Или правите спец предаване за риболова по Янтра ??? Щото село Джулюница е тук в този краи , ма незнам дали е на Янтра
Еми аре слука на всички ви , пък като ида и аз най-накрая и аз ще се похваля
Всеки се хвали със слука - това е добре, супер даже. Пък на мен и този уикенд не ми остана време да отида да намокря такъмите, че съм захванал едни изпити по магистаратурата във ВТУ, ма др седмица нямам вече, та ще пробвам единия ден щуката, пък другия ден - кефал, уклей, скобар - каквото даде

Па ти колега с камерата за риба а?! Или правите спец предаване за риболова по Янтра ??? Щото село Джулюница е тук в този краи , ма незнам дали е на Янтра

Еми аре слука на всички ви , пък като ида и аз най-накрая и аз ще се похваля

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не е!Приток е на Лефеджа,а тя от своя страна се влива в Янтра! Ето го нагледно!daniel_g написа:Щото село Джулюница е тук в този краи , ма незнам дали е на Янтра![]()
Иначе браво за успеха!И аз се изложих тази неделя!Бях по Стара река-почти нищо(две кефалчета на торен).
-
- новобранец
-
- новобранец
:))

-
- новобранец
за fishermen1983
А за риболова на река Янтра....точно под Царевец във Велико Търново доло на реката уловихме бяла мрана....прединмо и една каракуда.Бялата мряна обаче кълве рано сутринта и после спира към обяд ..,след това привечер пак кълве. 

- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Река Джулюница можете да срещнете под още две имена - Веселина и Златаришка река. Ето я в района на село Джулюница:Geri_hobbytv написа:Здравейте
Искам да споделя , че в неделя ходихме до една река , която е близо до Велико Търново...., казва се Джулюница.

и един излет там
Били сте на много красиви места и се надявам да са станали добри снимките

Ако отново ходите по тези краища може да се чуем - наистина има невероятни реки и много хубави риби ...
Поздрави!
П.П. Sapuna1971, затворих си очите за картата ...