Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

питане за влакно
Модератори: Павел Иванов, sestrata
питане за влакно
това плетено влакно става ли за спининг http://www.kukata.com/ribolov/viewdbima ... pe=product
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: питане за влакно
Ще извиняваш не съм на 100% запознат със спининга,но колкото знам по добре е да е монофилно .
-
- ще става разбирач
Ице въобще не си прав,много по добре е с плетеняк,най-малкото заради повечето спасени примамки. Аз лично предпочитам монофил ,но има колеги,които ще ти дадат информация за него !eminem94 написа:Ще извиняваш не съм на 100% запознат със спининга,но колкото знам по добре е да е монофилно .
-
- новобранец
Става и освен това отговаря на диаметъра.Вземай смело,брейда е сравнително добър.
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Много зависи на какви места и каква риба ловиш...Според мен е абсолютно ненъжно да се слага плетено влакно ако ловиш кленове и пъстърви...Ако ловиш щуки, бели риби и други по големи тогава сложи плетеняк.А и с плетено влакно с малките примамки ще имаш проблеми при хвърлянето(много близо ще хвърляш)...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
С плетеното нямаш проблеми с малки примамки а даже напротив ако ползваш съответното плетено ! Не веднъж е дискутирано това във форума сметам . С плетеното директният контак с рибата създава много по-голяма полюция отколкото монофила и си става перфектно и за пъстърви и кленове . Друг е варианта че подведен по наште си означения човек намотава обявено като 0.15 плетено а то се оказва реално 0.32мм ама тва друга бира и пак е обсъждано безброй пъти ! Относно плетеното на Мустад за съжаление не мога да дам каквото и да е било мнение .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
предполагам не визираш илиенското ПП от което ролка 0,10/100 не се събира на шпула 0,17/100Павел Иванов написа:Друг е варианта че подведен по наште си означения човек намотава обявено като 0.15 плетено а то се оказва реално 0.32мм ама тва друга бира и пак е обсъждано безброй пъти !

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Не само него 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов