Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Р. Конаре-сепарацията
Модератор: sapuna
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Р. Конаре-сепарацията
Тази неделя на връщане от дупката в Г. Махала с един колега минахме през Р. Конаре та ми показа, къде се намира тази дупка първата(преди моста в дясно), за която само бях чувал,че била хубава за риболов на щука.На пръв поглед дупката ми се видя доста голяма и чиста(има шавар само по брега и то на определени места),не успях да хвърлям защото беше на свечеряване,а и тъкмо падна една ужасна мъгла.....
Та молбата ми е ,който практикува риболов на тази дупка да сподели-взима ли щуката по тези места в момента или по кое време на годината е най-добре да се търси щука там,кои са най-добрите места в дупката,дълбоко ли е много,къде да я търся щуката,на блесни и воблери има ли ефект,каква друга риба има във водоема,на каква стръв да я търся.........абе нали се сещате всякакво инфо за тази дупка.
Направи ми впечатление, че в неделя имаше доста коли на водоема,макар и след 5 часа вечерта,не знам видях само един колега да прибира едно щукле в чантата,не съм ходил да разпитвам дали другите са хванали нещо,но водоема на пръв поглед ми хареса и мисля че си заслужава, та затова питам за инфо по въпроса
Та молбата ми е ,който практикува риболов на тази дупка да сподели-взима ли щуката по тези места в момента или по кое време на годината е най-добре да се търси щука там,кои са най-добрите места в дупката,дълбоко ли е много,къде да я търся щуката,на блесни и воблери има ли ефект,каква друга риба има във водоема,на каква стръв да я търся.........абе нали се сещате всякакво инфо за тази дупка.
Направи ми впечатление, че в неделя имаше доста коли на водоема,макар и след 5 часа вечерта,не знам видях само един колега да прибира едно щукле в чантата,не съм ходил да разпитвам дали другите са хванали нещо,но водоема на пръв поглед ми хареса и мисля че си заслужава, та затова питам за инфо по въпроса
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Ще трябва да свикнеш с това колега.Много пъти ми се е случвало.Колкото за тези сепарации,ако говорим за дупките между с.Динк и с.Ръжево Конаре,последно там ходихме със съпругата ми.Нито едно кълване,дори и на жива рибка-става въпрос за следващия водоем-откъм с.Динк.Дели ги една дига.Предния път бяхме на първата.Там вървеше средно голям костур,а съпругата ми извади една дърта каракуда-към800гр.Това са наистина интересни за риболов места,защото водата идва от Стряма и е навлязла всякаква риба-шука,костур,каракуда,сом и дори шаран.Аз обаче приключих сезона и ще се появя напролет,живот и здраве.Наслука.
Re: Р. Конаре-сепарацията
katri написа:Тази неделя на връщане от дупката в Г. Махала с един колега минахме през Р. Конаре та ми показа, къде се намира тази дупка първата(преди моста в дясно), за която само бях чувал,че била хубава за риболов на щука.На пръв поглед дупката ми се видя доста голяма и чиста(има шавар само по брега и то на определени места),не успях да хвърлям защото беше на свечеряване,а и тъкмо падна една ужасна мъгла.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Р. Конаре-сепарацията
И...... Алелуя 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....