Mitchell NaiKai Bolo N-Forte Strong 6m

Модератор: sapuna

Tepo11
ще става разбирач
ще става разбирач

Mitchell NaiKai Bolo N-Forte Strong 6m

Мнение от Tepo11 »

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1924
Един приятел, който няма проблем със финансите иска да си купи най-хубавата болонеза 6м.
Ходи предимно по р.Искър. На последък ходи и до Карлуково и едни големи скобари и мрени му взеха акъла.
Иска съвет от мен. Аз му казах, че по-хубаво от Тика нема. За неговите мрени Ares и Wonder му вършат супер работа.
Но той се инати. Разпитва насам натам и някой му казал, че тоя Мичел бил "оригинален" Италиянски :shock: и т.н.
Аз не вярвам, но все пак да се върна на темата:
Някой може ли да сподели от личен опит или поне да я е държал в магазин тази болонеза и да направи сравнение с други болонези?
Ще сте много полезни.
Благодаря!
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Mitchell NaiKai Bolo N-Forte Strong 6m

Мнение от SONY »

И аз мислех,да си направя сега по празниците един такъв подарък ( 7 метровия вариянт ).Прави впечатление,уникално лекото тегло,което бие и Тиката,но друг е въпроса,колко ще е надеждно.Питах няколко човека,но и те не ми дадоха конкретна информация за пръчката, така че ако някой има преки наблюдения,моля да сподели.Риск е да поръчаш скъпа пръчка,без да си я пипнал в ръцете си.
TICA FAN
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Верно много лека.
При Тика-Суинг210гр,Арес209гр,Техниум -243гр.
Говоря зя шестици.
Тая е направо перце.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Едно е сигорно Видракс е вносител на Мичел за България аз си взех новият им фидер и съм доволен а мача ми на 3.9 е също от тях вече 3г нямам проблеми малко като че ли са им меки пръчките но пък добре гасят напаните на по едра риба ( мое мнение )
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Колеги болото е много хубаво стегнато е , но наистина трудно ще се намери колега който да сподели защото сме продали 4-5 въдици. Те са модел който излезе в края на миналата година . Няма начин да се прецени вертуално качествата на въдицата.
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Имам два мача на Мичел,единия е купуван от ...извън страната,не е внасян у нас,та и двата мача са ми перфектни като строй ,поведение при вадене на риба,абе с една дума-ВЪДИЦИ,не сапчета.За това боло също съм чувал,че е италианско производство,аз бих рискувал ,ако имам възможност да си го купя.Не съм се разочаровал досега от тази марка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Абе тази въдица е по лека от другите с 12 и 13 грама. Тука пак става въпрос до грандомания. Аз съм забелязъл ,че на Тец 2 най вече хората ходят за да си покажат новите въдици. От както ходя само на платени винаги хващам риба (защото има ) и въдиците ми са съвсем обикновенни карбонови за да не тежат супер много. Ама да ги сменя защото някоя въдица е по лека с 20 грама от друга това е извратено. И да правя монтажи сякъш рибата има 4 висши няма да стане.( Не искам никой да обидя някой си купува Shimano Stella за 1000лв друг ходи на почивка в Гърция за тези пари въпрос на вкус).
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

:D :D
20грама не ,ама 30гр. вече се усеща :)
Все пак става въпрос за болонеза ,която се държи цял ден в ръка.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

bgstan написа:Абе тази въдица е по лека от другите с 12 и 13 грама. Тука пак става въпрос до грандомания. Аз съм забелязъл ,че на Тец 2 най вече хората ходят за да си покажат новите въдици. От както ходя само на платени винаги хващам риба (защото има ) и въдиците ми са съвсем обикновенни карбонови за да не тежат супер много. Ама да ги сменя защото някоя въдица е по лека с 20 грама от друга това е извратено. И да правя монтажи сякъш рибата има 4 висши няма да стане.( Не искам никой да обидя някой си купува Shimano Stella за 1000лв друг ходи на почивка в Гърция за тези пари въпрос на вкус).
Koлега,лови с Формаксове,Глобета и подобни,но да ми даваш за база сравнение само 30гр,без да различиш качество на карбон ,строй ,баланс,поведение на самата въдица е меко казано смешно.Ще ловя по-възможност винаги с качествени такъми,не съм манекен ,а риболовец,който държи на това с какво лови.И мнение за ,абе с една дума-сети се за лисицата и гроздето.Аз пари в кръчми не оставам,спестявам ги за такъми :D :D :D
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Браво Бутник,това е истината.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Haga,вече не знам дали влагаш ирония в поста си,но за ралика при влакната от 2-3лв и при куките от 1лв,винаги ще предпочета по-качественото,а евтиното няма как да е такова.Лично мнение,в което съм се убедил от многото стаж в риболова,не искам да загубя добра риба заради лоша кука или старо влакно,а кефа да ги изкараш с добра въдица и макара нараства двойно.
sht
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sht »

Абе важно е да хващаш!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

колега писал си няма проблем с кинтите но все пак някакьв диапазон,ориентация до какви пари става на вьпрос че е малко относително това което си писал (няма проблем с парите)при условие че мога да си позволя да карам мерцедес не бих се заглеждал изобщо по голф 4 примерно,има доста по качествени болонези от тази която си посочил :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Колега Beits , може да има доста по-скъпи болонезета, но това са едни от най-качествените болонезета на пазара. Нали ако се слезе още надолу в грамажа - ще се получи много крехка въдица. Трябва да се лови само уклей. Има още малко мегдан да се слезе в грамажа , но риска започва да се увеличава.
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Vidrax написа:Колега Beits , може да има доста по-скъпи болонезета, но това са едни от най-качествените болонезета на пазара. Нали ако се слезе още надолу в грамажа - ще се получи много крехка въдица. Трябва да се лови само уклей. Има още малко мегдан да се слезе в грамажа , но риска започва да се увеличава.
изобщо не сьм казал че е тежка болонезата която е посочил колегата и да се слиза в грамажа просто уточних че щом неговия приятел е финансово задоволен :wink: може да си позволи доста по скьпо боло :wink:което е едвали по лошо от това
Изображение Изображение Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”