Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от chestarfield »

Днес се разходих до яз.Конуш да си купа пресно толостолопче"ей до каде е докарахме ей" риба да си купуваме :lol: :D :lol:
За зимнина в бурканите е просто превъзходен :drinkers: мани мани
Та се видяхме с Бат ви Данчо. нема да е той на линия другата година ,така каза.?/?
Така че някой ще се радват,други като мен ще плачат.Толупите ги е събрал сега почва Амура и шарана, и накрая заребителя вътре имало 10,000 бройки заребител шаран. :(
Е как да не ме е яд,кажете.
Е ако дойди някои съвестен разбирам няма проблеми ама кат ги знам сички колко си гледат язовирите, жална ни е майка.
Ами ако е някой дето чака на това дето е останало в язовира :rolleyes: има ги и такива. :D
За мен Конуш поне две години няма да го бъде, освен за каракуда за друго съм го отписал.
Поредния разхищен язовир в региона.То неостанаха де.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Брей 4 дена бях редовна смяна и няма кой да пише ли бе,Браво на вас :lol:
Я бързо си казвайте явките кой каде ходи????? :wink:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

:D Абе Леново си е Леново!Този язовир съм го признал за "чесане на крастата"!!!Никога не съм се връщал празен!А що се отнася до рибетата,наистина са размер шамарчета!Има и толостолоби,но те са за майстори!!! :D
debaser
новобранец
новобранец

Мнение от debaser »

07.11.2009 Събота кам 12:00 часа бях на Лъки (гьолчето). Захранка за уклей, стрелях бял, повод 0.09, ама риба йок.
за 3 часа не мръдна перцето, ни кефал ни бабушка. От там се вдигнах и реших да слезна до Марица (бях обещал на жената кефал)
Да ама не в Асеновград бях към 16:00 за това реших да скоча до Моминско. Кацнах на стената (водата пак е паднала)
до стъмване за 40 минути направих 8 мерни кефала, :D
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Приятелю ако ти се лови уклей вземай бял червей и отивай на Леново!Днес 09.11.09. бях там!Цял ден ме занимаваше на перо! :D Иначе на дъно тук там някоя заблудена каракуда!
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Вчера и аз бях на Моминско следобяд. Резултата 3кефала и 20-тина костурчета за час и половина.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Красимир Кюрпеков написа:Вчера и аз бях на Моминско следобяд. Резултата 3кефала и 20-тина костурчета за час и половина.
Пак си хванал, :wink: преди тебе сутринта в мъглата мой познат е отишъл ранко и са вадили мрежата някви калпазани.Цяла нощ са го тарашили,за какво и те не знаят :evil: да е.а ....... м...ца :ANAL: кефал ли ша продават какво незнам или мряна боклуци мръсни.Да еба и Асеновградските мародери. :evil:
Те за това са му пуснали водата и е паднал язовира, да му ебат майката щото не му е ебана скоро. :axe:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

В събота-07.11. бях на Брягово!- вадиха си мрежите арендаторите и гюрюлтията беше голяма ,но това не пречеше да си вземат таксата !Скромният ми улов беше 4 каракуди и 3 костура.Бялата не барна цял ден- :( :( Пълна Трагедия!!!
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Да еба и Асеновградските мародери. :evil:

Пич за съжаление не са само Асановградски навсякъде ги има тези мародери станало е като национален спорт мамка им :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL: .
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

В неделя бялата е давала добре - мой колега, 7 бр. бели е изкарал по 1,5кг на туистер.Друго нищо не се обадило на язовира.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Ох сега се пребирам 3 дена бях на яз.Черногорово.
Дъжд,мъгла,слана,вятър и студ на таркалета само сняг не на валя :rolleyes: аз бях до тук с дънния риболов обещавам :lol: нямам снимки понеже не ми беше изобщо до тях. :?
На 14 сектор бяхме,много дълги нощи 15 часа тъмнина и студ мамка му- над 15 удара с късане в драките :twisted: без олово и монтажи се пребрах.общо имаме 5 шарана 1.20-1.50 и 5 каракуди по-кило. И много пропуски, засичеш и до там в драките и няма вадене. :twisted:
П.П. Не бяхме само ние лудите имаше ощи 6-7 откачалки като нас , това на успокояваше де :lol: :mrgreen:

Забравих :wink: за заинтересовани от региона и кой от кадето можи да дойде имам предложение.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 5&p=480738
наздраве от мен :drinkers:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
paparak1
новобранец
новобранец

Мнение от paparak1 »

Здравейте колеги,по несигурни данни язовира в село Избегли е оставен,изтекла му е концесията и по още по несигурни е изкаран около 4т. толстолоб а всичко друго е останало????Моля ако някой има по-сигурно инфо да сподели,има ли шаран или някаква друга риба освен толупи и каракуда?Благодаря предварително.
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Тва който ти го е казал изобщо не е вярно,имам приятели там ловджий и сигу държи ловната дружинка и те си събират такса
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Днес на Мечка...ударихме едно капо не е истина :D
На язовира имаше точно 8 човека и всички проклинаха късмета си :(
То не останало място от мрежи къде да хвърлеш...според пазача гонили Толупите ..ама то мрежите до брега :evil:
На фидера имах за 6 часа две кефалчета и една перка..всичките дребни...
Колегата на мача и той почти нищо...да не говорим че дънните бяха като паметник...в нас да е проблема ок..ама как никой не изкара нещо,таксата ни е събра един мургавелко...няма билет, няма квитанция..абе с една дума го отписваме тоя Язовир,това е от мен дано да съм полезен на някой!
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

fugata написа:Днес на Мечка...ударихме едно капо не е истина :D
На язовира имаше точно 8 човека и всички проклинаха късмета си :(
То не останало място от мрежи къде да хвърлеш...според пазача гонили Толупите ..ама то мрежите до брега :evil:
На фидера имах за 6 часа две кефалчета и една перка..всичките дребни...
Колегата на мача и той почти нищо...да не говорим че дънните бяха като паметник...в нас да е проблема ок..ама как никой не изкара нещо,таксата ни е събра един мургавелко...няма билет, няма квитанция..абе с една дума го отписваме тоя Язовир,това е от мен дано да съм полезен на някой!
Ами хубаво си беше намислил да дойдеш при нас да ги наскубем като праз :lol: капотирай са сега :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Без риболов няма любов !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”