Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Хит парад на "куците" примамки
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хит парад на "куците" примамки
Тъй като много хора се изказаха по темите който пуснах за уловисти примамки за едри кефали и други водни твари
предлагам да развием тази тема за примамки, които не са уловисти в нашите условия и географски ширини.
Хубаво е да е твърдо доказана тяхната неуловимост. Какво имам предвид - да са съпоставени с други примамки когато рибата "взима" и да са направени поне 2-3 риболова с голямо упорство и вяра в тях:)
Хайде споделете примамките разочаровали Ви този сезон
Нека започна с :

Различни марки блесни с рибки отзад

Не съм доволен и от последните Мартин Пантер-ки, които взех... Има нещо менталиво според мен в тях. Едната дори прави някакви странни завъртания от време на време. Другите в жълтата опаковка ( Американски-те) определено въртят по-добре. Струва ли ми се или и при Вас е така ? Холограмните белят ли се и при Вас ?

Хубаво е да е твърдо доказана тяхната неуловимост. Какво имам предвид - да са съпоставени с други примамки когато рибата "взима" и да са направени поне 2-3 риболова с голямо упорство и вяра в тях:)
Хайде споделете примамките разочаровали Ви този сезон

Нека започна с :

Не съм доволен и от последните Мартин Пантер-ки, които взех... Има нещо менталиво според мен в тях. Едната дори прави някакви странни завъртания от време на време. Другите в жълтата опаковка ( Американски-те) определено въртят по-добре. Струва ли ми се или и при Вас е така ? Холограмните белят ли се и при Вас ?
-
- ще става разбирач
Re: Хит парад на "куците" примамки
При мен проблем с Пантерките няма.Бях взел една украска Tiger..Нямаше никакви проблеми фана си една мерна рибка 30+ и я скъсах...След това взех още няколко,като едната баща ми я пося на една река след един месец пак отидохме ,той беше с дългите ботуши нагази и я извади ,блесната беше ок ,като имаше съвсем леко ръжда точно където телта минава през лопатката.
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:

само се чудя и двата вида ли са ориЖинални
вижде разликата в надписа на лопатката
мойта златистата е от десния вид - котето просто си стои и пише само мартин

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- ще става разбирач
Еми предполагам ,че са ,за да са сложени на една снимка..Освен ако не е някое сравнение м/у орижинал и менте. 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ините съ произвеждът при Жабарите и са в черна опаковка 

-
- вече хвърля и на тежко
За мартините мога да разкажа ,че едните се произвеждат за европа а, другите за щатите сигурен съм защото си зимам от Италия .На тези за европа пише мартин и има (коте) както ,се изрази колегата ,а на другите пише пантер мартин.Да уточня само за протокола Pantermartin преведено на български означава белка,ако не се лъжа.Сигурен съм че се правят в една фабрика защото аз от там си ги взимам , а тва че другия колега се оплаква че му се е ужулила холограмата, ми то нищо вечно няма на тоя свят.
при тебе може да не хващат, но аз съм доволен, воблерчето лети дебре, няма силна игра но пък рибите го лапат, това лято имам на него около 30 кефалаsandista написа:

кьоркефали
[quote="sandista"]
?[/ quote]
Този вид примамки действително не работят добре у нас, особено китайските имитации, но в Щатите с подобни миноу съм ловил прилично блекбасс.

Този вид примамки действително не работят добре у нас, особено китайските имитации, но в Щатите с подобни миноу съм ловил прилично блекбасс.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тц ! При жабарите се произвеждат само листата . След това се карат в ЕлЕй дет самите листа се никелират по ПантерМартинска технология и се разпределят на китове - насипният кит ( телчета , оловце , листо и пр. ) си се връща в Италия където биват сглабяни за Европейският пазар а сглобеният кит се пуща на Американският пазар . http://www.panthermartin.com/ . Друг е въпроса че съществуват такива като дясната блесна пусната от баш Майстора къде са си произвеждани и китосвани в Чайна . Трети е въпроса че доста китосаните примерно близко до Пловдив Пантерки не са сглобени особенно сполучливо ( те и доста от Мепсовете сглобени там тъй ) ако и да са сглабяни от читав кит и пр.sandista написа:Ините съ произвеждът при Жабарите и са в черна опаковка
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
т.е. тия с надпис само мартин съ китайски?
или пак не съм разбрал
или пак не съм разбрал
- Павел Иванов
баш_майстора написа:...или пак не съм разбрал
Тия с Китайските иейроглифи са Китайски , тия с надписа Мартин можеш ги срешна в Европейският им вариант кога не са пращани до ЕлЕй да ги никелират и полират а тва си е правено в Европата

Павел Иванов
Павел Иванов
ептем се обърках и аз.я дай от начало до край.кои са ментаците и кои ориджинала?Павел Иванов написа:баш_майстора написа:...или пак не съм разбрал
Тия с Китайските иейроглифи са Китайски , тия с надписа Мартин можеш ги срешна в Европейският им вариант кога не са пращани до ЕлЕй да ги никелират и полират а тва си е правено в ЕвропатаВ случаят обаче целият кит е малце по-различен .
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
- Павел Иванов
Най - ориджиналът са ей в такава опаковка :donky написа:...кои ориджинала?

Павел Иванов
Павел Иванов
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да , аз такива имам и от тях съм много доволен.