Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За некоректноста във форума !!!!
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
За некоректноста във форума !!!!
За мен,най-важното нещо през целият ми съзнателен живот е била коректността.От както съм във този форум,наблюдавам че повечето колеги,само събират информация и насреща недават - никаква.Искам да ви кажа че до сега,който и да е поискал от мене помощ или подкрепа за нещо,винаги е получавал и се надявам исползвачите,да си вземат поука и да се научат да споделят това което знаят и са научили,защото в противен случай ще си останат само исползувачи.Лично на мене,информация неми трябва по много причини,който сега няма да изброявам,но се надявам всички да разберат че никой няма и не е във състояние да хване техните риби,който им е писано да хванат.Тук във Пловдив ме познават всички и някой колеги от форума вече ме познават и знаят че говоря истината,но толкова ли е сложно да напише човек къде е бил,с каква стръф е ловил,какво е хванал и на кое място и т.н.Има много колеги който споделят всичко,други споделят на половина,а трети нищо и само искат.Разбирам и това че ако споделиш това което знаеш за дадено место,още на другия ден там ще е панаир.И за последно искам да кажа,че ще се замисля дали да споделям и аз всичко което знам,ако продължават някой колеги само да събират информация,без да дават.Тези,който са коректни и споделят,могат да разчитат на мене за всякаква информация и всеки от форума който е контактувал с мене знае че го взимам при сърце и винаги одговарям на запитванията им.За сега толкова,очаквам реакцийте и мненията ви по този въпрос 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- петър власев
- разбира нещата
ето ти малко инфо дано мирясяш
преди полвин час се връщам от марица бах за щука
разултат нула
място бента на село Маноле
стръв жива рибка и воблер
минахме и през канала на садово същата работа
това е поне винце пйнахме и кифтенца хапнахме на обяд
не взехме пушка с нас иначе фазанчета щяхме да ударим 5-6

преди полвин час се връщам от марица бах за щука
разултат нула
място бента на село Маноле
стръв жива рибка и воблер
минахме и през канала на садово същата работа
това е поне винце пйнахме и кифтенца хапнахме на обяд
не взехме пушка с нас иначе фазанчета щяхме да ударим 5-6
я чувствась себя очен хорошо
Още пролетта писах по този въпрос.Дори си направих експеримент-обявих къде ще ловя шаран,никой нищо не каза,а язовира се напълни.Жалко,че нямам фотоапарат.Щях да ги покажа кои са.Преди това няколко пъти ходих на това място и заварвах 1-2 човека,предимно местни.Този път имаше даже коли от София.Ако се поразровите в КЪДЕ КЪЛВЕ В МОМЕНТА,ще видите колко пъти сам си говоря за водоеми,на които съм хващал риба.Какво да се прави.Нещата опират до колегиалност и възпитание.Наслука.
-
- сериозен играч
хе-хе, та тука половината само слухтят, а друга една голяма част само търсят с какво да се заядат (рибата ти била малка, или голяма, хванал си повече и пр.) ама вече си ги слагам на...
така че колеги не им обръщаите внимание, ние да си хващаме па те нека си сумтят...
НАСЛУКА на всички и все по-големи да ги фатаме , че да има с какво да тровим душите на душманите
така че колеги не им обръщаите внимание, ние да си хващаме па те нека си сумтят...
НАСЛУКА на всички и все по-големи да ги фатаме , че да има с какво да тровим душите на душманите
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Случвало се е да намирам мрежи на такова място което никой не поглеждаше до преди ден.Когато споделиш във форума няма гаранция кой ще прочете твоето инфо.За това трябва да се въоръжите с фотоапарат,дебела корда или въже с малка котвичка накрая-страхотно оръжие срещу мрежи.Вадиш,режеш и бягаш.
На институциите,които отговарят за това не може да се има доверие за това по добре е без тяхна намеса.
Ако не може да се реже събирайте снимки все някога ще потрябват,ако някога някой реши да се заеме с тези проблеми.
На институциите,които отговарят за това не може да се има доверие за това по добре е без тяхна намеса.
Ако не може да се реже събирайте снимки все някога ще потрябват,ако някога някой реши да се заеме с тези проблеми.
Бягаш...ама ако мангалите са турили некой на пост...да варди...Ribarina написа:Случвало се е да намирам мрежи на такова място което никой не поглеждаше до преди ден.Когато споделиш във форума няма гаранция кой ще прочете твоето инфо.За това трябва да се въоръжите с фотоапарат,дебела корда или въже с малка котвичка накрая-страхотно оръжие срещу мрежи.Вадиш,режеш и бягаш.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Krokibg....приятелю, и аз бях такъв идеалист като тебе - нямаш си представа ква напаст са. И те гледат отстрани... изотзадзе даже - подхилкват се ... и вадейки риби по местата ми сетне не можеш им затвори устите по рибарските магазини на Варна....че и фабрикуват слухове - къде дало риба - къде дава в момента - в комбина с продавачите на стръв, поне някои от тях, щото има и съвестни момчета!
Ама така ще е тя!
- хората не са еднакви - стихията ни е в циганията
Ама така ще е тя!
- хората не са еднакви - стихията ни е в циганията
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- krokibg
- учете се от него
Власев,първо на мене информация-къде да ходя за риба не ми трябва,защата аз ходя за риба постоянно и то на места където малко хора могат да си го позволят.Второ,тука нестава въпрос за мирясване и трето пиша само за тези който само събират информация,без насреща да дават нищо,ТИ ОТ ТЯХ ЛИ СИ ??????
А сега сереозно.Durumov ,изобщо несъм идеалист,просто съм си такъв човек и помагам на всички с каквото мога.И аз ги имам такива около мене дето само говорят глупости и винаги зад гърба на хората.Даваш му риба,той на другия ден пържил,правил,събрал ги цяля делегация около него и им обяснява.....пък как му ударило,как се борил,как го извадил,пък по магазините говорил как ме учил да ловя риба,пък той хайванчето още държи пръчката наобратно.На такива им викат ЗАВИСТНИЦИ
Но какво да се прави идиоти има всякъкви и ние сме наказани да живеят около нас.Просто тези дето само слухтят,нека се научат да споделят наученото със всички,ако ли не,да вървят на майната си

А сега сереозно.Durumov ,изобщо несъм идеалист,просто съм си такъв човек и помагам на всички с каквото мога.И аз ги имам такива около мене дето само говорят глупости и винаги зад гърба на хората.Даваш му риба,той на другия ден пържил,правил,събрал ги цяля делегация около него и им обяснява.....пък как му ударило,как се борил,как го извадил,пък по магазините говорил как ме учил да ловя риба,пък той хайванчето още държи пръчката наобратно.На такива им викат ЗАВИСТНИЦИ

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...
вадиш ми думите от устата .... ама не се срамувай от тва: "да вървят на майната си " понеже гледам, че се червиш.
И аз казвах и пишех и насилвах времето и нервите си като тебе.
.... сега не го правя - знаеш ли защо -???- защото сами отиват на майната си....такова неуважение към рибния индивид демонстрират, ще кажеш, че всяка риба им е роб и е длъжна да им се хване.

И аз казвах и пишех и насилвах времето и нервите си като тебе.
.... сега не го правя - знаеш ли защо -???- защото сами отиват на майната си....такова неуважение към рибния индивид демонстрират, ще кажеш, че всяка риба им е роб и е длъжна да им се хване.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Честно да си кажа колеги не давам вече пълно инфо за местото за риболов.Зощото давам информация и когато утивам на местото на него все едно че са пристигнали с автобуси. И най интересното беше накрая като извадих живарника притеглих рибата върнах я във водата и щяха да ме набият за това. За повечето колеги удоволствието от риболова е колко ще напълни торбата па било и щаранчета по 300 грама
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.