Воблери на Ugly Duckling ,ружно паче

Модератори: Павел Иванов, sestrata

djimito
новобранец
новобранец

Воблери на Ugly Duckling ,ружно паче

Мнение от djimito »

Здравейте,колеги!Кажете знаете ли кои е вносител на воблерите на Ugly Duckling ,ружно паче тук в София,или поне кои магазин има цялата им гама.Предварително благодаря.
Аватар
d_a_m_i_a_n_o_v_
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Воблери на Ugly Duckling ,ружно паче

Мнение от d_a_m_i_a_n_o_v_ »

djimito написа:Здравейте,колеги!Кажете знаете ли кои е вносител на воблерите на Ugly Duckling ,ружно паче тук в София,или поне кои магазин има цялата им гама.Предварително благодаря.

Орозов.
Спининг риболов и мухарство
vikik
новобранец
новобранец

Мнение от vikik »

Аз досега не съм виждал магазин който предлага пълната гама на дадена марка примамки.
В различните магазини в София има различни модели и размери воблери и блесни, Влади е прав че при Орозов има голямо разнообразие, но чак пък всички.......
msp
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от msp »

По-новите им серии (със заоблен ъгъл в основата на лопатката) не играят като старите, и тройките им са по-лабави.
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

И печата им е размазан и несиметричен...Някъде четох, че от три нови такива воблера, само един играе като хората...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
marto 85
новобранец
новобранец

Мнение от marto 85 »

Мунчо написа:Някъде четох, че от три нови такива воблера, само един играе като хората...
Ако това наистина се окаже вярно,ще е много жалко :( В Плевен(където живея),Ugly-то са воблерите,от които се предлага по-голяма гама от примамки.Освен да ходя да ги изкупя,щото следващия сезон мисля да се отдам почти-изцяло на спининга.А,без игривите воблерчета,за къде съм :roll:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Вярно е и няма смисъл да ги изкупуваш Ъглитата освен ако не са произведени преди войната в Югославия . Общо взето от тогава е статистиката къде я представя впогоре Мунчо 3:1 ! Демек по време на войната преебааа производството на "Грозното пате" и то вече не е същото :cry: Тъй огледай се за непомалко игривите (че и по в доста от случайте :wink: ) - Салмо , Голди , Видра , няма да съжаляваш :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
marto 85
новобранец
новобранец

Мнение от marto 85 »

От Голдито също съм доволен,макар да имам два модела в наличност и още две-три скъсани.С това за игривите,изобщо не съм искал да пренебрегвам останалите воблери,но само от Ъглито се предлагат повече модели(там където ходя да пазарувам) и не се налага да се ограничавам в избора.Иначе от останалите видове,обикновенно се предлагат 2-3 модела,колкото да не е без хич,за Плевен става въпрос. Благодаря за разяснението,относно производството на "патетата" :smt023
Аватар
li4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от li4ko »

пробваи 4упештата се серия на стаик про сьщо много добри са овнар.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”