Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Пъстърва
Модератор: bobopeli
Пъстърва
Искам да попитам дали някои има представа може ли да се лови ПЪстърва някъде между стената на язовир Искър и Пасарел. И ако знаете да ме опътите къде точно се намира това място. Много 6те съм благодарен за някаква информация.
Фуца, малка грешка - става дума само за балканската пъстърва и обикновено забраната е до края на януари, зависи как се падат почивните дни, щото и през седмицата е забраненаФуцата написа:mire да знаеш че пъстървата е забранена до 1.03 2007 година.

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Да доценте грешката е моя,забраната е до 1.02. А участъкът за който бе зададен въпроса американки почти няма.Това с разрешените американки е една простотия която развръзва ръцете на недобросъвестните рибари.docenta написа:Фуца, малка грешка - става дума само за балканската пъстърва и обикновено забраната е до края на януари, зависи как се падат почивните дни, щото и през седмицата е забраненаФуцата написа:mire да знаеш че пъстървата е забранена до 1.03 2007 година.
![]()
Иначе има и епизодични американки в посочения район, но метните много тормозят реката

ПП Не местните а Софиянци много тормозят реката

re
значи наясно съм със забраната. Но не виждам какво толкова се дразните от това че питам. ще мине забраната и ще му дойде времето. Просто исках да се осведомя за това дали някой знае къде се намира. Пък и от това което разбрах контрола там е доста засилен така, че и да отида сега няма да се оттърва без акт
.

Не съм му скочил бре,ама не ми се вярва да пита от сега и да ходи от 1.02 догодина.Няма смисъл сега да се тормозят рибите,нали хвърлят хайвер.Малко съм върл фен на пъстървите затова отреагирах по остричко.borcata написа:Абе фуца, ти какво му скокна на човека? Не може ли да пита за места за риболов на пъстърва по време на забраната?:roll: Не виждам да споменава кога ще ходи. Какво да ги търси като падне сняг ли тия места или какво?

Не се притеснявай Фуца. Самият аз не виждам къде е интригата когато рибата ще кълве като побъркана. Нали целта е да я излъжем иначе най-добре да си я купим от магазина не е ли така?? просто преди някоко дни ми го казаха и се учудих защото просто до сега никой не е споменавал за пъстърва точно в този район