Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

при Венци щуката
Модератор: Кърцата
при Венци щуката
Преди 10 минутки ми звънна Венци щуката и вика ''Ела утре на Челопечене да ме хванеш''.
След кратък телефонен разговор решихме с братчеда да ходиме да пробваме та,живот и здраве сутринта към 6 сме на гьола.Ако има някой колега дето е решил да ходи утре,ще се радвам да се запознаеме и да пиеме по...един топъл чай.

Последно промяна от сомчо на Сря Ное 04, 2009 2:23 am, променено общо 1 път.
- ninastefanina
- сериозен играч
Re: при Венци щуката
Наслука колега.Мисля,че в събота имаше излет до там...
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- разбира нещата
значи утре ще гледаме снимки на щуки
Наслука!
п.п Времето е студено,няма да е лошо в чайчето да налеете малко спиртна напитка

На първото - дано да има поне една снимкаesho написа:значи утре ще гледаме снимки на щукиНаслука!

На второто - Ако пие само един от двамата другия ще се сърди,ако пиеме и двамата няма кой да кара колата на прибиране

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Чакаме репортажа, дано ги дърпаш здраво 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Между тапите фърлете и за миряните
Айде успех 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
Наслука,колега.И да ни зарадваш с някой хубав репортаж , като се върнеш. 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Излезе ли нещо колега,кажи две думи за ситуацията. 

Всичко може,но не всеки го можe.

Здравейте колеги,поради изключително слабия риболов реших, че няма смисъл от нова тема и ще пиша тук.Тръгнахме сутринта към 05:00.Пихме по кафе,взехме рибета и газ към Челопечене.Пътя от шосето до язовира трагичен,с тая ниска кола ни трябваше половин час
В 07:00 бяхме разпънали пръчките и чакахме.Аз бях с 2 пръчки на тапа и една на дъно.Колегата заложи на спининга и на плувка на торен и бял.Както казва колегата venci72, получи се изкецан риболов
Невероятен студ беше,след хвърлянето на пръчките се прибрах в колата и излязох чак към 11 когато омекна малко времето.През това време никакви удари.Взех спининга и реших да пообиколя малко гьола.Под едно дърво имах 2 удара но явно беше нещо дребно а воблера голям та не се закачи.От там до 18:00 когато си тръгнахме нямаше никакви други удари,нито на спининг,нито на тапа,нито на плувка.Адски много закачки,2 воблера,4 блесни останаха във водоема а за капак на всичко при прибирането си скъсах и дънната въдица
Имам няколко снимки но,поради проблеми с компа не мога да ги сваля от телефона.Ами общо взето това беше,студ,кал и никакви признаци за риба.Както се казва в една игра, ''Не губете кураж,идва следващия тираж'' та и ние така,тези дни пак ще пробваме пък дано да имаме повече късмет.Наслука на всички !
п.п. Явно и този гьол не е подминат от бракониерите,при пристигането ни две коли си тръгваха като едната возеше лодка
Също така забравих да спомена за невероятната мизерия която беше на мястото където застанахме,скоро май беше имало купон там.

п.п. Явно и този гьол не е подминат от бракониерите,при пристигането ни две коли си тръгваха като едната возеше лодка

Аз вчера след обяд тръгнах да ви търся, мотах се повече от час из някакви шубраци и калища, ядосах се на пътя и отпраших към Негован, повисях два часа там да топна некоя блесница, капотирах и се прибрах. 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Ми ние хванахме единствения път който видяхме,след нивите веднага в дясно и напред по черния път.Иначе преди тва продължихме нагоре но не видяхме отбивка и се върнахме.Питахме няколко човека,които ни изпратиха на някакъв платен водоем млко по нагоре,някой има ли инфо за него ? Иначе и ние по едно време мислехме да се местиме или на Негован или на Богров 

Аз си го обяснявам с рязкото застудяване,може би на рибата и трябват няколко дни да свикне и пак ще започне да се храни.beis написа:явно навсякьде хищника се е скатали го няма никакьв