Mitchell NaiKai Bolo N-Forte Strong 6m

Модератор: sapuna

Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Mitchell NaiKai Bolo N-Forte Strong 6m

Мнение от bgstan »

Явно несте ме разбрали . Ако имаш много пари ами много ясно че ще си купиш скъпи играчки. Което по никакъв начин не те прави голям риболовец. Ама гледам по язовирите хора с почети разпаднали се коли зле изглеждащи и с такъми на стойност 5 пъти колата им. Ами това е български манталитет .В БГ всеки иска да си надскочи възможностите .Не е нормално да взимаш заплата 500-700лв и да си купиш макара за 1000лв. Ми няма ли нищо друго важно в живота . Освен това макарата от 1000лв 10 пъти по добра ли е от макара за 100лв или 5пъти по добра от тази за 200лв. Отивам на язовира и един ми вика моя прът хвърля на 75метра моя хвъля на към 60. Ми той от къде знае че рибата е на 75 метър а не на 60тия?? При монтажите пак така маняшка работа ,не казвам че нетрябва тънко качествено влъкно и някой вирбел. Ама гледам някакви работи все едно рибата е професор. За да неме псувате много пак казвам кой каквото иска да си купи все пак сме демокрация. Имам приятел в технополис и казва има хора си купуват LCD само за да се похвалят на комшията.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Tepo11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Tepo11 »

beis написа:
Vidrax написа:Колега Beits , може да има доста по-скъпи болонезета, но това са едни от най-качествените болонезета на пазара. Нали ако се слезе още надолу в грамажа - ще се получи много крехка въдица. Трябва да се лови само уклей. Има още малко мегдан да се слезе в грамажа , но риска започва да се увеличава.
изобщо не сьм казал че е тежка болонезата която е посочил колегата и да се слиза в грамажа просто уточних че щом неговия приятел е финансово задоволен :wink: може да
си позволи доста по скьпо боло :wink:което е едвали по лошо от това
Не става въпрос да си купи май-скъпото боло. Иска да си купи най-хубавото такова, което да е с акция до 40гр. Може и с 30гр,
но 40-ката е за предпочитане. Та кои са тези болонези дето са по-хубави според теб?
Ама не щото са по-скъпи, а защото си ги ползвал или поне държал и са ти харесали повече?

Колега Видракс може ли да ми кажеш до колко и е акцията на Мичела, т.к. на сайта пише Strong?
Става ли за Мрени по Искър-а? Резервни части ще се намерят ли ако стане някой сакътлък( да падне по склона например)?
Благодаря!
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Tepo11 написа:
beis написа:
Vidrax написа:Колега Beits , може да има доста по-скъпи болонезета, но това са едни от най-качествените болонезета на пазара. Нали ако се слезе още надолу в грамажа - ще се получи много крехка въдица. Трябва да се лови само уклей. Има още малко мегдан да се слезе в грамажа , но риска започва да се увеличава.
изобщо не сьм казал че е тежка болонезата която е посочил колегата и да се слиза в грамажа просто уточних че щом неговия приятел е финансово задоволен :wink: може да
си позволи доста по скьпо боло :wink:което е едвали по лошо от това
Не става въпрос да си купи май-скъпото боло. Иска да си купи най-хубавото такова, което да е с акция до 40гр. Може и с 30гр,
но 40-ката е за предпочитане. Та кои са тези болонези дето са по-хубави според теб?
Ама не щото са по-скъпи, а защото си ги ползвал или поне държал и са ти харесали повече?
веднага ти отговарям имам приятели които разполагат с доста по класни прьчки от тази която си посочил,аз сьщо сьм ловил с тях ако не бях нямаше да взема отношение по вьпроса и мога да ти кажа че са перфектни болонези,аз имам тика суинг и шимана -сп мастер и нексейв но тяхните са доста над тези модели не заради цената само но и изпьлненията и начина по които се дьржат а що се отнася за цената почти 90 процента цената определя качеството на един продукт и никой не може да ме убеди в обратното :wink:
http://kamexko.com/shop/product.php?id_product=24

http://kamexko.com/shop/product.php?id_product=69

http://kamexko.com/shop/product.php?id_product=71
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

bgstan написа:Явно несте ме разбрали . Ако имаш много пари ами много ясно че ще си купиш скъпи играчки. Което по никакъв начин не те прави голям риболовец. Ама гледам по язовирите хора с почети разпаднали се коли зле изглеждащи и с такъми на стойност 5 пъти колата им. Ами това е български манталитет .В БГ всеки иска да си надскочи възможностите .Не е нормално да взимаш заплата 500-700лв и да си купиш макара за 1000лв. Ми няма ли нищо друго важно в живота . Освен това макарата от 1000лв 10 пъти по добра ли е от макара за 100лв или 5пъти по добра от тази за 200лв. Отивам на язовира и един ми вика моя прът хвърля на 75метра моя хвъля на към 60. Ми той от къде знае че рибата е на 75 метър а не на 60тия?? При монтажите пак така маняшка работа ,не казвам че нетрябва тънко качествено влъкно и някой вирбел. Ама гледам някакви работи все едно рибата е професор. За да неме псувате много пак казвам кой каквото иска да си купи все пак сме демокрация. Имам приятел в технополис и казва има хора си купуват LCD само за да се похвалят на комшията.
колега кой какво го интерисува сега :wink: не можеш да се сьрдиш на никой че единият го интересува да има скьпи такьми -ок няма ядове другия го интерсисува да се прибере и да се напие като животно-за това всеки си знае дериджето но аз сьщо се сьгласявам че не скьпите вьдици ловят рибата важен е човека зад тях но това не значи че скьпите вьдици не ти доставят по голям кеф от по ефтините :wink:
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Бутник не влагам никаква ирония.Аз също имам две болонезета на 6 и на 7 метра.
Кефа цена няма,но всеки според джоба си.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Tepo11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Tepo11 »

Съгласен съм колега, че посочените въдици са много класни и хубави, не само скъпи.
Но просто 6-12гр не му върши работа.
Благодаря все пак за мнението!
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Tepo11 написа:Съгласен съм колега, че посочените въдици са много класни и хубави, не само скъпи.
Но просто 6-12гр не му върши работа.
Благодаря все пак за мнението!
сори :wink: но не сме се разбрали в началото на темата не писа за каква акция става на вьпрос и аз затова се намесих от там стана така в последствие го написа 40гр и аз го прочетох,вече сме наясно и двамата,малко се пообьркахме :D
:wink: нямаш ядове,аз сьм до тук колегата-видракс ще ти помогне :)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

bgstan написа:Явно несте ме разбрали . Ако имаш много пари ами много ясно че ще си купиш скъпи играчки. Което по никакъв начин не те прави голям риболовец. Ама гледам по язовирите хора с почети разпаднали се коли зле изглеждащи и с такъми на стойност 5 пъти колата им. Ами това е български манталитет .В БГ всеки иска да си надскочи възможностите .Не е нормално да взимаш заплата 500-700лв и да си купиш макара за 1000лв. Ми няма ли нищо друго важно в живота . Освен това макарата от 1000лв 10 пъти по добра ли е от макара за 100лв или 5пъти по добра от тази за 200лв. Отивам на язовира и един ми вика моя прът хвърля на 75метра моя хвъля на към 60. Ми той от къде знае че рибата е на 75 метър а не на 60тия?? При монтажите пак така маняшка работа ,не казвам че нетрябва тънко качествено влъкно и някой вирбел. Ама гледам някакви работи все едно рибата е професор. За да неме псувате много пак казвам кой каквото иска да си купи все пак сме демокрация. Имам приятел в технополис и казва има хора си купуват LCD само за да се похвалят на комшията.
Ти сам не можеш да се разбереш,мноооого си галеч от истината,преставам да водя безсмислен спор.А защо мислиш,че в гаража не стои кола струваща колкото жилището ти,а си джитка със стара кола,както и аз правя понякога.Точно се вписваш с лисицата и гроздето,ама точно.Щом се оглеждаш кой с какво и т.н.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

haga написа:Бутник не влагам никаква ирония.Аз също имам две болонезета на 6 и на 7 метра.
Кефа цена няма,но всеки според джоба си.
:smt023
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Tepo11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Tepo11 »

В Крайна сметка пича реши да си вземе и Мичела и Тика Арес. Аз ви казах, че не го бъркат парите ама и той башкъ луд.
Като ги сефтоса ще пиша отзиви от Мичела.
Благодаря на отзовалите се.
angelarii
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от angelarii »

Колега, какво стана с този Мичел?
Има ли отзиви?
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”