Отново...по Марица.

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
IARA_HASKOVO
новобранец
новобранец

Re: Отново...по Марица.

Мнение от IARA_HASKOVO »

Стационарният телефон на ИАРА ТЗ Хасково е 038/622473, незнам откъде сте взели номера отгоре дето го давате. Дано някой домашен абонат не се е пошегувал с вас.
Още веднъж 038/62 24 73 - ИАРА ТЗ Хасково.
Аватар
nasko83
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от nasko83 »

Благодаря за отзива. Мобилният е записан и когато има проблем, няма да се притеснявам да Ви търся на него. Поздрави и дано успеете да поизчистите тази паплач.
Уважавай, за да те уважават.
handcream
новобранец
новобранец

Мнение от handcream »

yzyna написа:През изминалата седмица бях за риба по река Марица в района на град Харманли,та след разговор с постоянното присъствие по реката какво ми направи впечатление,няма човек който да хвърля две и повече въдици,няма парашутисти,даракчии и тем подобни гадове!В интерес на истината през изминалата зима в района на новия мост се нагледах на идиотщини,масово се търмучеше направо от моста,съсипаха се доста шаран сом и алай,абе с две думи свинщина!Та.......какво ми споделиха месните,почти всеки ден има проверки от ИАРА Хасково,били им стъпили на врата сериозно,те това да се чува!
Явно звеното на ИАРА в гр.Хасково работи,БРАВО,дано да са за пример за другите звена на агенцията!
Това е вярно че вече няма хора които да хвърлят по две или повече въдици, вярно е че няма и парашутисти, но за тармакчиите не съм съгласен. Сезона за тях започва от януари и свършва март месец, когато има лед има и тармъкчии!
Също така масово се започна пускането на "текове" наричат ги още "нощни въдици", вечер когато се смрачава се пущат и се вадят сутрин на зазоряване.
И другото което искам да кажа е че всички много добре знаят че от ИАРА Хасково минават на проверки само през деня, защо не застанат вечер от 11.00 часа до 04.00 часа да сброят само колко лодки ще минат, предлагам им само да ги сброят.
Вечер защо няма контрол? Аз ако се спусна тази вечер, за един час ще събера най-малко 200 тека!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Бях чувал от колеги за съвестната работа на ИАРА-Хасково, бях чел и дискусии тук във форума, че хората в този кът на Бг си гледат работата, сега четейки този пост ми се струва, че Хасковското ТЗ на ИАРА май наистина са запретнали ръкави! КОлеги от ИАРА, нямате представа според мен колко ЖЕЛАН съюзник сте в редиците на нашата армия срещу масовата сган, която унищожава поголовно рибното богатство навред! Поздравявам ВИ и дано все така си вършите работата! А що се отнася до колегите от форума, можете да сте убедени, че няма да ви оставяме да скучаете!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
IARA_HASKOVO
новобранец
новобранец

Мнение от IARA_HASKOVO »

Поздрави от ИАРА - Хасково!
ИАРА - Хасково извършва не само дневни но и много често нощни проверки. За да не словоблудстваме излишно, моля да се свържите с нас и Вие да ни предложите вечер и местото, в която заедно да извършим проверса по р.Марица и да преброим лодките от 23,00ч до 04,00ч. Надяваме се че ще ни се обадите на посочените телефони. До чуваме.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

IARA_HASKOVO написа:Поздрави от ИАРА - Хасково!
ИАРА - Хасково извършва не само дневни но и много често нощни проверки. За да не словоблудстваме излишно, моля да се свържите с нас и Вие да ни предложите вечер и местото, в която заедно да извършим проверса по р.Марица и да преброим лодките от 23,00ч до 04,00ч. Надяваме се че ще ни се обадите на посочените телефони. До чуваме.
:smt023 :smt023 :smt023 Така трябва да се работи!
Очаквам с нетърпение,да се появи и потребител и IARA_PLOVDIV,който да даде същите предложения.
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”