Закриване на турнира"Напредвара за победа"

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Закриване на турнира"Напредвара за победа"

Мнение от Венелин Радушев »

Защо не вземете да се преселите всички...по моя край... :)
Супер сте си искарали....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Въпреки неприятното време (визирам най-вече пронизващия ветрец) прекарах няколко приятни часа, упражнявайки хобито си, в компанията на знайни и незнайни съмишленици. Честито на победителя. Поздрави на хората, без които този и подобни дни нямаше да ги има. Поздрави и на всички, присъствали по състезанията. Надявам се да запазим традицията и следващата година, че и по-нататък.

п.п. Моля, да бъда извинен за непрестанното цопкане на ваглера ми пред мен, но имах проблем с бигела на макарата, който се самозатваряше при замятане. При това на почти всяко 2-ро хвърляне, а към края - до побъркване. Надявам се не съм попречил (или поне не много) на риболова Ви.
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от lastika »

Николай Ангелов написа:Въпреки неприятното време (визирам най-вече пронизващия ветрец) прекарах няколко приятни часа, упражнявайки хобито си, в компанията на знайни и незнайни съмишленици. Честито на победителя. Поздрави на хората, без които този и подобни дни нямаше да ги има. Поздрави и на всички, присъствали по състезанията. Надявам се да запазим традицията и следващата година, че и по-нататък.

п.п. Моля, да бъда извинен за непрестанното цопкане на ваглера ми пред мен, но имах проблем с бигела на макарата, който се самозатваряше при замятане. При това на почти всяко 2-ро хвърляне, а към края - до побъркване. Надявам се не съм попречил (или поне не много) на риболова Ви.
По едно време направо те съжелявах колега :? ,тази макара ти разказа играта.
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Е,дойде и моя ред да си кажа тежката дума,имах технически проблем,извинявам се за късните отговори на многобройните ЛС.Получи се едно прекрасно турнирче,нямаше гъста риба,риболова беше много пинизчийски.Аз ловях до тапата,изтеглих 2 номер,бях разбъркал един пакет Мундиал/за нищо не става/етанг,водоема е плитък,та нямах нужда от тежка и лепкава храна,достатъчно беше да я овлажня както трябва,добавих бял,царевица и гранули към нея,имах накълцан торен с глина.Реших да захраня първоначално само с къпинга и така да дохранвам.Само,че старта за започване беше малко преди да изтекат 5мин,а не бях вкарал цялото количество храна и глина,както и да е,дохранвах през 10мин.Изкараха се тук-таме по някоя каракуда,а Локала закачи и един шаран,който му взе голямо парче от ластика,за жалост преди гребването се откачи и Локи направи голяма грешка-резултат счупено 5 коляно на уипа.Локи,никога не изкарвай яда си на въдицата,тя не е виновна :D Аз бучвам една каракуда от дребните,подавам глина с червей,и пак клатене,повдигане и какво ли не,Локала се мъчи да лови с корено изваждачката,та го" съжалих"и му предложих и моя уип.И моя,защото ловеше изцяло с мое обурудване и това му донесе късмет :D :D :D Не знам заради храната ли беше ,заради това ,че е тапа ли,много ги разбира ли :D но влизаше в къси серии,а и закачи още две шаранчета,които направо го изтреляха на шампионското място,аз също извадих един шарко,но не ми стигна малко пак за медал,те тая година си останах вечния ЧЕТВЪРТИ.Предлагам догодина да има медали и за Четвърто място :D :D :D
Благодаря на всички за участието ви,за ведрата приятелска обстановка,лични благодарности на Коцето за купите,медалите,за подготовката на мохабета,за това,че беше до мен през целия сезон :smt023 Благодаря ти приятелю,догодина живот и здраве се надявам да сме още повече заедно имам и идеи,които ще ги споделя в другата тема.Краси,благодаря ти за съвместните излети,за приятната обстановка в която си ловяхме,ще се радвам винаги на твоята компания.Респект !
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
koceto-76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от koceto-76 »

честито и от мен на локал за победата.много добра организация.успехи на всички през следващия сезон.
наслука риболовци
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gorkata_petrov »

Браво момчета , супер сте :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

браво на всички :) и едно голямо от мен :drinkers: няма други като вас :wink:

п.п Жорка а ти кьде се изгуби :roll: нямате никакьв ни по срещи ни по турнири :cry: що така :roll:
Изображение Изображение Изображение Изображение
patrona86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от patrona86 »

butnik написа:Е,дойде и моя ред да си кажа тежката дума,имах технически проблем,извинявам се за късните отговори на многобройните ЛС.Получи се едно прекрасно турнирче,нямаше гъста риба,риболова беше много пинизчийски.Аз ловях до тапата,изтеглих 2 номер,бях разбъркал един пакет Мундиал/за нищо не става/етанг,водоема е плитък,та нямах нужда от тежка и лепкава храна,достатъчно беше да я овлажня както трябва,добавих бял,царевица и гранули към нея,имах накълцан торен с глина.Реших да захраня първоначално само с къпинга и така да дохранвам.Само,че старта за започване беше малко преди да изтекат 5мин,а не бях вкарал цялото количество храна и глина,както и да е,дохранвах през 10мин.Изкараха се тук-таме по някоя каракуда,а Локала закачи и един шаран,който му взе голямо парче от ластика,за жалост преди гребването се откачи и Локи направи голяма грешка-резултат счупено 5 коляно на уипа.Локи,никога не изкарвай яда си на въдицата,тя не е виновна :D Аз бучвам една каракуда от дребните,подавам глина с червей,и пак клатене,повдигане и какво ли не,Локала се мъчи да лови с корено изваждачката,та го" съжалих"и му предложих и моя уип.И моя,защото ловеше изцяло с мое обурудване и това му донесе късмет :D :D :D Не знам заради храната ли беше ,заради това ,че е тапа ли,много ги разбира ли :D но влизаше в къси серии,а и закачи още две шаранчета,които направо го изтреляха на шампионското място,аз също извадих един шарко,но не ми стигна малко пак за медал,те тая година си останах вечния ЧЕТВЪРТИ.Предлагам догодина да има медали и за Четвърто място :D :D :D
Благодаря на всички за участието ви,за ведрата приятелска обстановка,лични благодарности на Коцето за купите,медалите,за подготовката на мохабета,за това,че беше до мен през целия сезон :smt023 Благодаря ти приятелю,догодина живот и здраве се надявам да сме още повече заедно имам и идеи,които ще ги споделя в другата тема.Краси,благодаря ти за съвместните излети,за приятната обстановка в която си ловяхме,ще се радвам винаги на твоята компания.Респект !
Ицо,и аз така,почнах тая година да прая медали до 8-мо място,да има и за мене и ....... се класирах 9-ти :oops: :oops: :oops:
Догодина ше напрая до 10-то и сигурно ше съм 11-ти !!
Ама ше разпечатам 50 грамоти ....... :D :lol: :lol: :lol: :lol:
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ти още се учиш бе,радвай се ,че се класираш изобщо :D :D :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
patrona86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от patrona86 »

butnik написа:ти още се учиш бе,радвай се ,че се класираш изобщо :D :D :D

:D :D :D
Ми че аз после 3 дена посрещам и изпращам гости ако са класирам в челната Двайска !!
Как да не се радвам ! :D :D :D
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”