Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Закриване на турнира"Напредвара за победа"
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: Закриване на турнира"Напредвара за победа"
Защо не вземете да се преселите всички...по моя край...
Супер сте си искарали....

Супер сте си искарали....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Въпреки неприятното време (визирам най-вече пронизващия ветрец) прекарах няколко приятни часа, упражнявайки хобито си, в компанията на знайни и незнайни съмишленици. Честито на победителя. Поздрави на хората, без които този и подобни дни нямаше да ги има. Поздрави и на всички, присъствали по състезанията. Надявам се да запазим традицията и следващата година, че и по-нататък.
п.п. Моля, да бъда извинен за непрестанното цопкане на ваглера ми пред мен, но имах проблем с бигела на макарата, който се самозатваряше при замятане. При това на почти всяко 2-ро хвърляне, а към края - до побъркване. Надявам се не съм попречил (или поне не много) на риболова Ви.
п.п. Моля, да бъда извинен за непрестанното цопкане на ваглера ми пред мен, но имах проблем с бигела на макарата, който се самозатваряше при замятане. При това на почти всяко 2-ро хвърляне, а към края - до побъркване. Надявам се не съм попречил (или поне не много) на риболова Ви.
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
По едно време направо те съжелявах колегаНиколай Ангелов написа:Въпреки неприятното време (визирам най-вече пронизващия ветрец) прекарах няколко приятни часа, упражнявайки хобито си, в компанията на знайни и незнайни съмишленици. Честито на победителя. Поздрави на хората, без които този и подобни дни нямаше да ги има. Поздрави и на всички, присъствали по състезанията. Надявам се да запазим традицията и следващата година, че и по-нататък.

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Е,дойде и моя ред да си кажа тежката дума,имах технически проблем,извинявам се за късните отговори на многобройните ЛС.Получи се едно прекрасно турнирче,нямаше гъста риба,риболова беше много пинизчийски.Аз ловях до тапата,изтеглих 2 номер,бях разбъркал един пакет Мундиал/за нищо не става/етанг,водоема е плитък,та нямах нужда от тежка и лепкава храна,достатъчно беше да я овлажня както трябва,добавих бял,царевица и гранули към нея,имах накълцан торен с глина.Реших да захраня първоначално само с къпинга и така да дохранвам.Само,че старта за започване беше малко преди да изтекат 5мин,а не бях вкарал цялото количество храна и глина,както и да е,дохранвах през 10мин.Изкараха се тук-таме по някоя каракуда,а Локала закачи и един шаран,който му взе голямо парче от ластика,за жалост преди гребването се откачи и Локи направи голяма грешка-резултат счупено 5 коляно на уипа.Локи,никога не изкарвай яда си на въдицата,тя не е виновна
Аз бучвам една каракуда от дребните,подавам глина с червей,и пак клатене,повдигане и какво ли не,Локала се мъчи да лови с корено изваждачката,та го" съжалих"и му предложих и моя уип.И моя,защото ловеше изцяло с мое обурудване и това му донесе късмет
Не знам заради храната ли беше ,заради това ,че е тапа ли,много ги разбира ли
но влизаше в къси серии,а и закачи още две шаранчета,които направо го изтреляха на шампионското място,аз също извадих един шарко,но не ми стигна малко пак за медал,те тая година си останах вечния ЧЕТВЪРТИ.Предлагам догодина да има медали и за Четвърто място
Благодаря на всички за участието ви,за ведрата приятелска обстановка,лични благодарности на Коцето за купите,медалите,за подготовката на мохабета,за това,че беше до мен през целия сезон
Благодаря ти приятелю,догодина живот и здраве се надявам да сме още повече заедно имам и идеи,които ще ги споделя в другата тема.Краси,благодаря ти за съвместните излети,за приятната обстановка в която си ловяхме,ще се радвам винаги на твоята компания.Респект !

Благодаря на всички за участието ви,за ведрата приятелска обстановка,лични благодарности на Коцето за купите,медалите,за подготовката на мохабета,за това,че беше до мен през целия сезон

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
честито и от мен на локал за победата.много добра организация.успехи на всички през следващия сезон.
наслука риболовци
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Браво момчета , супер сте

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
браво на всички
и едно голямо от мен
няма други като вас
п.п Жорка а ти кьде се изгуби
нямате никакьв ни по срещи ни по турнири
що така 

п.п Жорка а ти кьде се изгуби

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ицо,и аз така,почнах тая година да прая медали до 8-мо място,да има и за мене и ....... се класирах 9-тиbutnik написа:Е,дойде и моя ред да си кажа тежката дума,имах технически проблем,извинявам се за късните отговори на многобройните ЛС.Получи се едно прекрасно турнирче,нямаше гъста риба,риболова беше много пинизчийски.Аз ловях до тапата,изтеглих 2 номер,бях разбъркал един пакет Мундиал/за нищо не става/етанг,водоема е плитък,та нямах нужда от тежка и лепкава храна,достатъчно беше да я овлажня както трябва,добавих бял,царевица и гранули към нея,имах накълцан торен с глина.Реших да захраня първоначално само с къпинга и така да дохранвам.Само,че старта за започване беше малко преди да изтекат 5мин,а не бях вкарал цялото количество храна и глина,както и да е,дохранвах през 10мин.Изкараха се тук-таме по някоя каракуда,а Локала закачи и един шаран,който му взе голямо парче от ластика,за жалост преди гребването се откачи и Локи направи голяма грешка-резултат счупено 5 коляно на уипа.Локи,никога не изкарвай яда си на въдицата,тя не е виновнаАз бучвам една каракуда от дребните,подавам глина с червей,и пак клатене,повдигане и какво ли не,Локала се мъчи да лови с корено изваждачката,та го" съжалих"и му предложих и моя уип.И моя,защото ловеше изцяло с мое обурудване и това му донесе късмет
![]()
![]()
Не знам заради храната ли беше ,заради това ,че е тапа ли,много ги разбира ли
но влизаше в къси серии,а и закачи още две шаранчета,които направо го изтреляха на шампионското място,аз също извадих един шарко,но не ми стигна малко пак за медал,те тая година си останах вечния ЧЕТВЪРТИ.Предлагам догодина да има медали и за Четвърто място
![]()
![]()
![]()
Благодаря на всички за участието ви,за ведрата приятелска обстановка,лични благодарности на Коцето за купите,медалите,за подготовката на мохабета,за това,че беше до мен през целия сезонБлагодаря ти приятелю,догодина живот и здраве се надявам да сме още повече заедно имам и идеи,които ще ги споделя в другата тема.Краси,благодаря ти за съвместните излети,за приятната обстановка в която си ловяхме,ще се радвам винаги на твоята компания.Респект !

Догодина ше напрая до 10-то и сигурно ше съм 11-ти !!
Ама ше разпечатам 50 грамоти .......

13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ти още се учиш бе,радвай се ,че се класираш изобщо

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
butnik написа:ти още се учиш бе,радвай се ,че се класираш изобщо![]()
![]()

Ми че аз после 3 дена посрещам и изпращам гости ако са класирам в челната Двайска !!
Как да не се радвам !

13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.