Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Искър 2009
Модератор: sapuna
-
- новобранец
р.Искър 2009
Колеги някой знае ли какво кълве сега през ноември на Искъра?
Re: р.Искър 2009
Утре ще имаш отговор от мен.
.Мисля да посетя реката около Карлуково.

наслука колега
мерси.след малко трьгжам

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колега, моля те пиши подробно как си искарал риболова, монтажи такъми а бе всичко. Защото в понеделник и аз мисля да ходя на Карлуково за бели мрени, много ми е мерак тъка че всичко ще ми е от полза. И наслука ама яка!!!

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
Интересно защо доста пишещи използват емотикони с вдигнати средни пръсти /или на мен само ми се струват такива/, които не съвпадат с контекста на писаното.При питане придружено с такъв емотикон трудно е да очакваш отговор на въпроса си.
jorogezz написа:всичко ще ми е от полза. И наслука ама яка!!!![]()
![]()
Някои колеги явно мислят че означава ''стискам ти палци'' и за това се получава такаКАЯ написа:Интересно защо доста пишещи използват емотикони с вдигнати средни пръсти /или на мен само ми се струват такива/, които не съвпадат с контекста на писаното.При питане придружено с такъв емотикон трудно е да очакваш отговор на въпроса си.jorogezz написа:всичко ще ми е от полза. И наслука ама яка!!!![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
При следващият ти такъв пост ще има последствия,не обиждай
slivnalia
slivnalia
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
слабооооо имало е корморани вчера и рибата не пипаа.Инфото е от достоверен източник за кормораните.няма и помен от живот по реката в този участьк.Мое мнение е да не ходиш тамjorogezz написа:Колега, моля те пиши подробно как си искарал риболова, монтажи такъми а бе всичко. Защото в понеделник и аз мисля да ходя на Карлуково за бели мрени, много ми е мерак тъка че всичко ще ми е от полза. И наслука ама яка!!!![]()
![]()

-
- новобранец
Тая седмица бях на Осъма до Александрово,Много гот място ама нищо.Само уклеи.Планирам за другата излет на Искъра за 3 дни ама се чудя къде.Като гледам вашите коментари се плаша.тия изроди с тока избиха всичко.няма ли кой да ги спре?
явно няма кой да ги спре..... до колкото знам този където минава най често със ток-а му викат Мартин-Боксиора
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Точно така!всички го знаят,ама това не му пречи да разсипва реката от Писарово до Гиген нон-стоп!затва нема да стъпа там повечеNITro`bE написа:явно няма кой да ги спре..... до колкото знам този където минава най често със ток-а му викат Мартин-Боксиора

-
- научил се да хвърля
trepachoo написа:Точно така!всички го знаят,ама това не му пречи да разсипва реката от Писарово до Гиген нон-стоп!затва нема да стъпа там повечеNITro`bE написа:явно няма кой да ги спре..... до колкото знам този където минава най често със ток-а му викат Мартин-Боксиора
Постотията ни залива отвсякъде!

ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
-
- новобранец
А на Карлуково кво става?Казаха ми че няма място за въдица да хвърлиш.