проблем с хладилника

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

проблем с хладилника

Мнение от icho_87 »

вчера размразявах и като махнах една голяма буца лед зад нея започна да изтича фреон :cry:
има една малка дупчица около 1мм, не знам как е станала. Гаранцията е изтекла и като се обадих в един сервиз ми казаха да го изхвърля, защото нямало да се намери такъв изпарител никъде. марката е Мидеа BC-50 (b) малко минибарче. чувал съм че ги лепят??? колко ще струва евентуално?
Pavkata 1977

Re: проблем с хладилника

Мнение от Pavkata 1977 »

Колега,без да искаш си попаднал на точния човек!Продал съм стотици хиляди бройки от тези минибарчета(стоков дилър съм в фирмата,която внася "Мидеа").Ако пропуска ти е от изпарителя,трябва цялото барче да се побългарява и то срещу някаква сума пари,лепенето не е работа!Ако искаш дай ми подробни снимки за да мога да разпитам колегите от сервизния отдел с какво могат да ми помогнат!Ако нищо не става,ще се постарая да ти направя някаква много добра цена за ново и да ти го пратя до Г.Делчев!
От мен толкова!
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

Павка имаш лично съобщение :smt001
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

на мен ми се прееба камерата..дойде един пич и ми каза,че нищо не може да направи-требало да го карам в сервиз да му продухват некви трьби...само като се сетя КАК сьм го качвал до седмия етаж,че не влиза в асансьора... и си карам без камера...има ли начин ако някой знае да се поправи на място? :cry:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”