Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2009г
Обещавам и да обадя, но моля те сверете часа на сайта 

- 1000n
- разбира нещата
И аз преди последната смяна на часовото време, май, отправих подобна забележкаsavi aleksiev написа:...... сверете часа на сайта

Не не бяхме ние.Имаше много помагачи.Помахаха ни че са добре продължихме.Булти написа:- колега , вие ли се мъчихте по мръкване с джипа и колесара в пясъкаaz1972 написа:Вчера Поморие 30кг Чернокоп 5кг.едър сафрид. 2 попчета.(кая - хи хи хи , странно име) 25 дракона. 12 карагйоза.(Дунавска скумрия за Софиянчетата)
Стръв: Чепаре,воблери,блесни, много желание и търпение,
С мрежи всеки го може.Тръпката е във въдицата.![]()
...Браво , Румци !
Вчера Поморие до колкото позволяваше времето по около 10кг.на чепаре.Предния ден на мрежи хората имаха до 120 кг.
На плувка (поради липса на друга стъв) по едрия взима и на малка каракудка.14риби.
Блесната слабо 8 риби.
Воблер 4 риби.( Повтарям лошо време аз не рискувам в морето)
Всичко тва за 4 часа до 14:00
Като се оправи времето пак ще ви информирам!(ако ви интересува естествено)
Поздрави !
Видяла жабата ,че подковават коня и тя вдигнала крачето !!!!
Някои ,някъде,нещо ......рекетата излизат ли,тука ли е още...............много ми се лови риба,мнооооооооооооооооооооооого
За да поискаш, трябва да дадеш
в петък влизам на калиакра и ще обадя останало ли е нещо зъбато в морето на север, въпреки че чувам прогноза за морската вода 10-11 градуса, което не е много добре за зъбати твари, но пък може калкан да обадиto6eto69 написа:Някои ,някъде,нещо ......рекетата излизат ли,тука ли е още...............много ми се лови риба,мнооооооооооооооооооооооого
addicted to the wind !
пи4овеееее каде е 4ернокопаааа? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
В морето,
ама я оправи 4 с ч.
Че дразни.
ама я оправи 4 с ч.
Че дразни.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
я да попитам по-старите рибари от мен:
на чепарето за чернокоп (имам предвид това което с ламета и черна перушина), лефера може ли да го налита или му се цупи. Защото вчера като бях на Калиакра, сонара постоянно отчиташе малки пасажи и дори по-големички единични рибоци, но нямах нито един удар за 3 часа, а покрай мене и колеги с паламудени такъми въртяха и те 3 часа ама нищо. И много се дразня като го гледам тоз сигнал, а една и за гърба не хванахме. Имах и един такъм с 6 куки 3/0 ама нямах пуста граца в мен да закача за по големи зверове.
А чувам от няколко източника че изкарали ниакой друг лефер на кранево, на шабла и балчик.
Та налита ли лефера на чернокопското?
на чепарето за чернокоп (имам предвид това което с ламета и черна перушина), лефера може ли да го налита или му се цупи. Защото вчера като бях на Калиакра, сонара постоянно отчиташе малки пасажи и дори по-големички единични рибоци, но нямах нито един удар за 3 часа, а покрай мене и колеги с паламудени такъми въртяха и те 3 часа ама нищо. И много се дразня като го гледам тоз сигнал, а една и за гърба не хванахме. Имах и един такъм с 6 куки 3/0 ама нямах пуста граца в мен да закача за по големи зверове.
А чувам от няколко източника че изкарали ниакой друг лефер на кранево, на шабла и балчик.
Та налита ли лефера на чернокопското?
addicted to the wind !
- КИРО
- Обратна връзка:
Пако,ще налети,ама сега за сонара.
Показва ти и едра риба,защото пасажа от граца е много гъст.
Оня ден и при мен същия проблем,добре че извадих десетина граци,че да се убедя за кво иде реч.
Оня ден и при мен същия проблем,добре че извадих десетина граци,че да се убедя за кво иде реч.
-
- научил се да хвърля
Естественно!pako написа: Та налита ли лефера на чернокопското?

Бат Киро да не е Карагьоз?Гледам мрежарите вадят доста и едър карагьоз тук във Варна,а доколкото знам по-това време примамки не поглежда.КИРО написа:Пако,ще налети,ама сега за сонара.
Зарганолог
то хубаво да е граца, ама тя е проста риба и като е хъб на пасаж все някое за корема ще се закачи и то с тези големите куки няма как да я пропуснат.КИРО написа:Пако,ще налети,ама сега за сонара.
Точно преди 2 седмици в съботота пак на калиакра като минеше пасажа не даваше на чепарето да потъне и ако извадим 5-6, от тях половината не са захапали куката ами са утърмъчени.
Да не говорим че колегата извади тогава едно чепаре(ама бяхме на 30-тия метър) с 8 бр. граци на куки 1 и всичките бяха гризнали. Направо се чудя как така таз дребната риба ги лапа тез куки. Ама като е гладна на всичко кълве, а май сега не е гладна, или я гони някой и тя се изпокрива.
addicted to the wind !
- КИРО
- Обратна връзка:
E,на две различни чепарета,хич ли няма да удари ве.Mi7chell написа: Бат Киро да не е Карагьоз?Гледам мрежарите вадят доста и едър карагьоз тук във Варна,а доколкото знам по-това време примамки не поглежда.
По едно време до мен дойдоха двама,тръгнали от Златните,покрай Аладжа банка,до вълнолома,
и при тях няма нищо.
Айде,таз година съм карък за карагьоза,ама него ден и други не се похвалиха.
А сонара си бичеше нормално.Като покаже пускам малкото чепаре,и това вадех.
Малкото 8-ца с дълго рамо,перушина и ламе,
Голямото 4-ка пак с такава комбинация.
Пако,може и да гони нещо,ама а де.
-
- новобранец