Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
Re: Презентация на съфорумниците
Здравейте колеги,нека и аз се представя:
Симеон Бочев-София
Завършил средно специално. Студент от време на време защото няма време.
Имам фирма за продажба,монтаж и сервиз на климатици и всичко в климатичната област. Безплатен оглед и консултация. http://www.viklima.com
Интернет доставчик за София и околностите и изграждане на безжични мрежи за цялата страна. http://www.v1net.net
Ремонт продажба и сервиз на нови и втора употреба компютри.
Отстъпки за съфорумници
Симеон Бочев-София
Завършил средно специално. Студент от време на време защото няма време.
Имам фирма за продажба,монтаж и сервиз на климатици и всичко в климатичната област. Безплатен оглед и консултация. http://www.viklima.com
Интернет доставчик за София и околностите и изграждане на безжични мрежи за цялата страна. http://www.v1net.net
Ремонт продажба и сервиз на нови и втора употреба компютри.
Отстъпки за съфорумници

Последно промяна от Madafaka на Пон Яну 18, 2010 10:45 am, променено общо 1 път.
Аз съм Николай
възраст: 16г.
ученик в СГСАГ "Христо Ботев" - Софийска гимназия по строителство архитектура и геодезия
-прекалено дълго
специалност архитектура
най-посещавано място- "БЛАТОТО" м/у Бояна и Княжево
възраст: 16г.
ученик в СГСАГ "Христо Ботев" - Софийска гимназия по строителство архитектура и геодезия

специалност архитектура
най-посещавано място- "БЛАТОТО" м/у Бояна и Княжево
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Нали !Павел Иванов написа:Мнооо фешън ник

Малко да представя и аз колегата с фиешън ник Madafaka и по-точо нашето запознанство!
Към края на лятото започнах активно да си търся инверторен климатик и изчетох де що има инфо из нета и понаобиколих няколко вносителя на японски марки и горе долу се спрях на няколко варианта, но се чудех кой да го монтира, познат на познат нещо ми обеща...и ме забрави в последствие и така както си обикалях из кв.Враждебна по улиците ми попадна една табела за продажба и ремонт на климатици, викам си, я пък да се обадя и се обадих, обсъдихме няклко модела климатици които си бях харесал от преди и момчетата дойдоха до вкъщи измериха, утонихме размера на тялото и се разбрахме да се чуем, след една седмица се уговорихме кога да дойдат и така...носят климатика пичовете , а и такава цена ми дадоха за монтажа преди това, че настина нямаше как да не ги извикам тях . По време на монтажа(колегите всъщност са двама братя ), от дума на дума естесвено стигаме да думата "риболов" и "нариба" и така..., оказахме се с пичовете с една диагноза и членове на нашето мило виртуално братсво ....света е малък, а nariba.com наистина е нещо повече от Форум!
Колегите рабоят качествено и чисто,не мога да не ги похаля. А аз естесвено ги изтормозих да ми погледнат един развален хладилник, не бяха сигурни в диагнозата и обещаха да намерят техник и след няколко дни доведоха един пич, взеха хладилника с тяхната кола и по съфорумска линия ми направиха още едно добро дело....голямао благодарско за което!
Много здраве и всичко най-финасово, колега Madafaka!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- разбира нещата
Аз забравих да напиша че се прекръстих от shristofff на Станимир Христов 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- новобранец
Здравейте!
Казвам се Владимир Владимиров и съм от Разград.На 40 години,женен с една дъщеря.Занимавам се с експлоатация,ремонт и продажба на вендинг автомати.Хоби-риболов на леко.
Казвам се Владимир Владимиров и съм от Разград.На 40 години,женен с една дъщеря.Занимавам се с експлоатация,ремонт и продажба на вендинг автомати.Хоби-риболов на леко.

- ninastefanina
- сериозен играч
Казвам се Николина(Нина)Семейна,едно дете-момиче (Стефани)на 7г.От София.Работя касиерка в кабелнаTV.Обичам природата,риболова,семейството и работата си. 

Последно промяна от ninastefanina на Вто Ное 24, 2009 2:59 pm, променено общо 2 пъти.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Казвам се Георги,на 12г. от Костенец.
Професия - училище
хоби-риболов
Професия - училище
хоби-риболов
Здравейте колеги
Казвам се Христо Голов, на 28 години съм от град Петрич, понастоящем съм в София. Инженер съм по радиокомуникации. Работя във фирма занимаваща се със спътникови комуникации (доставчик сме на услугите на Inmarsat, Iridium и Thuraya за България), морски комуникации и не на последно място с изграждането на системи за контрол и управление на транспортни паркове или GPS системи, както са по-известни.
Любимото ми занимание е риболова, най-добре горе, високо в планината на някое езеро
Последните години ловя изключително на спининг, най-вече пъстърва, запалих се и по "тежкия" спинингов риболов на сом, за сега без успех, но това скоро се надявам да се промени 

Любимото ми занимание е риболова, най-добре горе, високо в планината на някое езеро

Привет на всички!Хубава идея без съмнение!
Жулиян Николов на 49 г,Бургас,21 г в БА, от 5 г. се занимавам с автотранспорт и автокранове ,предимно в Бургас. Женен,с две деца,големи,синът ми е студент в София - ТУ,дъщеря ми завърши в Бургас -БСУ.Местоположение -Черноморец - Синеморец,на борда на лодката "Алкор"- ПР -381.Това последното за разпознаване в морето.Съвети ,помощ и всичко друго, с което мога да помогна.
Жулиян Николов на 49 г,Бургас,21 г в БА, от 5 г. се занимавам с автотранспорт и автокранове ,предимно в Бургас. Женен,с две деца,големи,синът ми е студент в София - ТУ,дъщеря ми завърши в Бургас -БСУ.Местоположение -Черноморец - Синеморец,на борда на лодката "Алкор"- ПР -381.Това последното за разпознаване в морето.Съвети ,помощ и всичко друго, с което мога да помогна.
-
- научил се да хвърля
Казвам се Цветолюб Симеонов на 15г. от гр.Ботевград в момента уча в ПГ по КТС(Професионална Гимназиа по Компютърни Технологии и Системи) към ТУ София.Хобито ми е риболов харесвам и лова но на този етап е само риболова

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здрасти, колеги риболовци!
Казвам се Стефан, 20 години съм работил с сферата на продажби на компютри, поддръжка и всичко свързано с тях, ама от 3 месеца насам съм безработен и търся каквато и да е работа, не само в тази област. Четох коментаритя в 'търся/предлагам работа', виждам,че положението изобщо не е розово за момента. Обичам да ходя за риба преди всичко по морето, днес отново ми се очертава да тъпея из нета и да търся работа,че не ми се ходи сам по Искъра. Ако някой иска да се свърже с мене или за риба или да бъда полезен с нещо - скайпа ми е "stefan_stevie". Успех и наслука на всички! 

Здравейте!Аз съм Стефан Панайотов от гр.Добрич.В момента и аз съм без работа като доста колеги тук.
Хобито е ясно.Последните години я обърнах 95% на морски риболов,там поне има още риба.
Важното е да сме с въдица в ръка и приятна компания ...където и да е.
Хобито е ясно.Последните години я обърнах 95% на морски риболов,там поне има още риба.

Важното е да сме с въдица в ръка и приятна компания ...където и да е.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги!Ето и моята визитка:Йордан Гетов на 41г.роден съм в гр.Тетевен,но понастоящем живея в гр.Сандански.По професия съм маишинен инженер,но много малко съм практикувал.Сега се занимавам с хлебопроизводство -ф-ма"Дансис"-Сандански.Женен с две деца.Наслука на всички!
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Ето ме и мен,казвам се Стоил от Стара Загора.Работя в транспортна фирма шофьор.Наслука на всички колеги.
-
- новобранец
ЗДРАВЕЙТЕ,казвам се Стоян Георгиев на 33год. от Харманли ,занимавам се с ремонт на автомобили по то4но ДВГ и скорости,запален риболовец на Шаранови риби,пробвал сам много техники за риболов,но сега се интерисувам от: монтажа на КОСАМ: и вси4ките му пособия.Като сам на риболов ми е наи добре....С наи-голямо уважение на вси4ки риболовци