Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ПОПЧЕТА - 2009г
Браво колега това е добро инфоexi написа:Ето и обещаната информация:
Не беше като вчера но пак е приемливо. От 16:00 докато се стъмни (след 17:30 не сме хващали) двама човека изкарахме 27 попчета, среден размер. Като се стъмни изкарахме и една галя, което беше и последната риба. Повечето от рибите бяха хванати след 17:00. Отново започна да кълве стабилно само за около 20 минути, но този път не можахме да се възползваме по най-добрия начин. Стръвта отново беше скарида, този път обаче прясна. Утре живот и здраве ще ги пробвам сутринта и ще пиша за резултата по-късно. Наслука!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Фоко,цитирай само необходимото.Понякога се получават много цитати един в друг,не виждам смисъла от това.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ок,извинявам се няма да се пофториКИРО написа:Фоко,цитирай само необходимото.Понякога се получават много цитати един в друг,не виждам смисъла от това.

- КИРО
- Обратна връзка:
Не ве,не се стягай.fokobg написа:Ок,извинявам се няма да се пофториКИРО написа:Фоко,цитирай само необходимото.Понякога се получават много цитати един в друг,не виждам смисъла от това.

Днес много слабо сутринта. Повече няма да ходя сутрин. Към 6 и нещо бях на буната. На първите 2 пускания хванах 2 дребни попчета и това беше всички. След това дори не кълвеше. Предполагам трябва по-рано да се търси още докато е съвсем тъмно. Сигурно ще има един пиков период от 20 минути където ще кълве. Аз май уцелих края на този период. Определено не си струва да се ходи рано сутринта.
-
- ще става разбирач
И по тъмно я нямаexi написа:... Предполагам трябва по-рано да се търси още докато е съвсем тъмно....

Е т,ва е рибата, за която винаги ще завиждам благородно на всички "морски", щото като ми се прияде трябва да ида и да я купя, а не мога да си я хвана!карид написа:..ще има с кво да си изпием бирата.

Днес на 3та буна от 16:00 до 17:15 двама човека изкарахме 20тина бройки. Сравнително слабо беше. Не кълвеше веднега, а трябваше да се чака.
Днес още по-слабо. От 16:40 до тъмно двама човека изкарахме 7 попчета и всичките дребни.
Аз пък днес се представих повече от доволно, зарязвайки зизитата.

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 25#p479625

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 25#p479625
Браво на карид за улова на попардаци добри са . Само да вметнеш лекичко от кое местенце си ги ковнал и от брега или от лодка. Предварително благодарско.
Ейии,сега му е времето но папардака,на кранево ври.Язе си фърлям за калкан и скубя в движение килимявките по водораслите,досами брега и се ослушвам за звънчетата.
- MAESTROTO
- ще става разбирач
На Кранево тръгна каята. В сравнение с предната събота,днес вече е доста по-добре. От 14 до 17 часа по 3 кг на човек .Стръв -скарида.
Кефа цена няма!
- КИРО
- Обратна връзка:
Новината е радост за моите очи МАЕСТРО.