Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Ноемврийски кефали
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ноемврийски кефали
Петък след обяд е .Телефона звъни.Гледам Дани (daniel defoe) звъни. Тоест ще има съвместен риболов събота и неделя.Поразпитах тук там до колко е активна рибата около града,но всеки вика: "Бе на спининг не иска" .Аз пък не вярвам - времето е топло и не би трябвало да не иска железа и дървета. Наумих си къде ще ходим - на двадесетина километра от града, на места където съм хващал риба ,но скоро не съм ходил.
В събота след обяд Дани вече е при мен ,товарим се и сме край реката.Кой воблер да сложа?

Всичко е решено и нагласено и напред към рибите.

Започна се едно претърсване на реката,но в началото рибата я нямаше.Но се появи и първата.

И ги започнахме. Аз се установих тук

Дани тук

Той им беше отцелил правилния воблер и направи наколко добри серии от поредни риба.При мен беше по зле,но след кратка консултация относно точния воблер резултатите ми се подобриха
Ловихме докато се стъмни и си бихме шута.

Тъкмо си тръгвахме и се появи една кола и сви към реката.Защо? Това щяхме да разберем на сутринта.
Днес сутринта сме пак на реката.Аз сънен а Дани много по свеж.Времето - мъгливо,но топло.Приказка.

Хвърляме си на едно перспективно място. Дани реализира един удар,докара рибето до брега ,но се откачи.Аз замятам ,започвам да водя воблера близо до брега в най дълбокото и закачам нещо.На вид е една пръчка,боклук някакъв.Да,ама не. Дръпнах и под пръчката надолу има още нещо.Веднага ми "светна" - "телевизор".Викнах на Дани,скочих при "уреда".измъкнах го,откачих си воблера,откачих и кефала,хванал се в гадното нещо.Разрязах мрежата и заметнах останалото на другия бряг
Ето какво е правила колата там по тъмно.
Продължихме си в мъглата.

Но рибата , днес не искаше.Водата и двата дни беше много бистра.Да не повярва човек,че това е Марица.Вчера на здрачаване рибата си взимаше,а днес не . Днес просто бягаше от воблера.За мен обяснението е че снощи не е имала токова голяма видимост на здрачаване.А пък може и днес да не е била гладна или ние да не знам как да я уловим.Нищо де. Разходката беше супер.Дори и мъглата се вдигна към обяд

Повече снимки и впечатления от Дани утре.
В събота след обяд Дани вече е при мен ,товарим се и сме край реката.Кой воблер да сложа?

Всичко е решено и нагласено и напред към рибите.

Започна се едно претърсване на реката,но в началото рибата я нямаше.Но се появи и първата.

И ги започнахме. Аз се установих тук

Дани тук

Той им беше отцелил правилния воблер и направи наколко добри серии от поредни риба.При мен беше по зле,но след кратка консултация относно точния воблер резултатите ми се подобриха

Ловихме докато се стъмни и си бихме шута.

Тъкмо си тръгвахме и се появи една кола и сви към реката.Защо? Това щяхме да разберем на сутринта.
Днес сутринта сме пак на реката.Аз сънен а Дани много по свеж.Времето - мъгливо,но топло.Приказка.

Хвърляме си на едно перспективно място. Дани реализира един удар,докара рибето до брега ,но се откачи.Аз замятам ,започвам да водя воблера близо до брега в най дълбокото и закачам нещо.На вид е една пръчка,боклук някакъв.Да,ама не. Дръпнах и под пръчката надолу има още нещо.Веднага ми "светна" - "телевизор".Викнах на Дани,скочих при "уреда".измъкнах го,откачих си воблера,откачих и кефала,хванал се в гадното нещо.Разрязах мрежата и заметнах останалото на другия бряг

Продължихме си в мъглата.

Но рибата , днес не искаше.Водата и двата дни беше много бистра.Да не повярва човек,че това е Марица.Вчера на здрачаване рибата си взимаше,а днес не . Днес просто бягаше от воблера.За мен обяснението е че снощи не е имала токова голяма видимост на здрачаване.А пък може и днес да не е била гладна или ние да не знам как да я уловим.Нищо де. Разходката беше супер.Дори и мъглата се вдигна към обяд

Повече снимки и впечатления от Дани утре.

Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
Re: Ноемврийски кефали
хубава разходка сте си спретнали и е супер че поне единият ден сте хванали
на фона на тия парашутни и телевизионни банди,
от тия гадове няма оттьрване,колкото е по забутано местото по добре за тях макар че последно време не им пука грам кьде бьрникат 

браво, добър излет
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво бре младежи!!!
Изкарали сте си перфектно, пък направихте и мен част от Вашата ноемврийска идилия-природа и риболов-НЕЗАМЕНИМО!!
Поздрави!
Изкарали сте си перфектно, пък направихте и мен част от Вашата ноемврийска идилия-природа и риболов-НЕЗАМЕНИМО!!
Поздрави!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Браво колега,а колкото до кълването има една приказка" ден със ден не си приличат" та не се отчайвай 

-
- сериозен играч
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Добър излет 

-
- вече хвърля и на тежко
Хубав излет сте спретнали! 

Добър излет в приятна компания 

- daniel defoe
- разбира нещата
Добро утро колеги,
Насето е много бръз
, поради технически причини не успях да прехвърля моите снимки (правени с телефон) на Наско, та моля да бъда извинен за което
Ще се опитам да спазя хронологията, ама не, първо искам да ви покажа, "LCD-то 50 инчово" /Насето с прецизни движения, като на Проф. Д-р Чирков/ му оряза на бърза ръка кабелите и антените
, докато аз документирах

на това чудо на му викат "ТЕЛЕВИЗОР"

следват няколко снимки още и спирам да спамя

Наско в готовност за поредния удар

ей там под върбата стана панаира 10 минути по-късно

оставихме си и малко рибоци за другия път
Насето е много бръз

на това чудо на му викат "ТЕЛЕВИЗОР"

следват няколко снимки още и спирам да спамя

Наско в готовност за поредния удар

ей там под върбата стана панаира 10 минути по-късно

оставихме си и малко рибоци за другия път
Последно промяна от daniel defoe на Пон Ное 09, 2009 5:30 pm, променено общо 1 път.