САФРИД - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: САФРИД - 2009г

Мнение от Дели »

В неделя намерихме сафрида пред Иракли. Много голям пасаж . Ловеше се с кеф на дълбочини от 8 до 20 метра. За тези които ще могат да се измъкнат през седмицата, нека да внимарат . Много мрежи , безотговорно обозначени с прозрачни бутилки.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Малииий ...отивам аз в събота в Поморие и що да видя : варненски корсари с две червени джонки , начело с То Шун Шогун атакуват Стария град ...по обяд набараха 50 кг. плячка общо ( пресен сафридец ) , но на излизане им се видя малко ( тегаво било :D ) и се зачудиха , кво още да плячкосат...един от тях - тоя дет бил изгонен от всички форуми се плесна по челото и изрева : " - Как какво - Поморийския фар ще задигнем и ще го паркираме пред Галата , има фар , има и риба :wink: , разбрахме им тайната на поморийци :wink: :!: "...речено сторено ...изтеглиха , проволките от колесарите , качиха се на джонките и оплетаха фара ...после газ на джиповете...един дори наля на единия в резервоара Редбул...в това време ....
Последно промяна от Булти на Пон Ное 09, 2009 11:22 am, променено общо 1 път.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

... в тва време , главния Буканиер на Поморие - Юстиниан Втори , отдалече ги наблюдаваше с бинокъла си ...дегизиран бе с костюм и вратовръзка , досущ като невинен общински съветник , издаваше го леко само огромното мексиканско сомбреро , ....плавателния съд на Юстиниан 2 , бе бракувана руска ядрена подводница , на която бяха свалили надстройката и бяха монтирали отгоре очукана пластмасова лодка - така , че като погледнеш отдалеч се виждаше само лодката и сомбрето на Главния Пират , за камуфлаж на лодката бяха монтирали и двигател Нисан ...
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...." А тая нема да я бъде , Фара поморийски аз не давам , кат съм бил малък , съм го обикалял с дървеното корито на баба си , кво знайте вий ! " изрева Юстиниана и насочи огромен дървен топ мейд ин Гън Мен ( или Мън Гън беше ...аве Акулата ве :D ) ...кът видяха варналий за кво става въпрос , заи...ха фара , метнаха се по джиповете и забягнаха към турско чак...по това време някъде , Капитан Дон Булти Дракона , Дървения палец се размина с Главния Буканиер ...последния даде салют във въздуха и тържествено изрече : " Ако закъсаш в морето се обади ! Ако правиш ремонт в морето пак се обади !! Ако се удавиш непременно се обади !!! "...това беше приятели истината за поморийското сафридско клане в съботата ...всичко останало са инсинуации
:drinkers:
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Capt_Flint написа: Търсихме го на дълбочина на морето от 50 до 60 метра....
То голямо въртене е било :roll:
Аз във Варненския залив по-голяма дълбочина от 20м не съм виждал на сонара :D
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

Булти,Булти,уплаши се от Тони и си каза всиииичко,а че изкаше част от фара не казваш а,но от таината ни среща бе заснета,и сега кои има компромат :D ....
Изображение
За да поискаш, трябва да дадеш
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

..Поморийски следобед :

Изображение

Изображение

и тука съм с харпунистките ми , различни жапанки , като едната от тях е вече история :

Изображение

:drinkers:
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Има хора, които живеят с планината, и други, които живеят с хоризонта, с вълните. :D Всички сте поканени на морска разходка. :D
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

не знам , може би трябва да пуснем нова тема , но следващата среща предлагам да я направим в Поморие ....първо , че е посредата между Варна и Бургас :D , второ - досега не се е случвало колега в сайта да издаде толкова много достоверно инфо за своя си район на риболуване ...Евала на Юстиниан ...на корсарите дори им осигурил и сигурно място за лодките с колесари доколкото разбрах ...на тая среща дори :D :D :D и аз ще дойда , като се има впредвид , че по принцип на срещи и събирания не отивам ...имат думата админите :D
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Митак, морето е на всички.
Без да се опитвам да налагам мнението си, в нашия форум се публикуват най-толерантните мнения. Достоверността на информацията, давана от членовете на форума също е на висота. Колко му трябва на човек, за да се почувства истински щастлив?... Благодаря ти, че оценяваш приноса ми .
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Браво на ''издайника" за достоверната информация :smt038 нищо,че някои не успяваме да се възползваме от нея поради "технически"причини. :prayer: :smt023
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Булти написа:не знам , може би трябва да пуснем нова тема , но следващата среща предлагам да я направим в Поморие ....първо , че е посредата между Варна и Бургас :D , второ - досега не се е случвало колега в сайта да издаде толкова много достоверно инфо за своя си район на риболуване ...Евала на Юстиниан ...на корсарите дори им осигурил и сигурно място за лодките с колесари доколкото разбрах ...на тая среща дори :D :D :D и аз ще дойда , като се има впредвид , че по принцип на срещи и събирания не отивам ...имат думата админите :D
Ще го питам дали може тука да се пусне такава тема,защото си има " Срещи и купони ",
само дето морските не я четат май.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
petaryanev
новобранец
новобранец

Мнение от petaryanev »

Под БЯЛА около СЕПТЕМВРИИЧЕ и ЕМОНА много едър сафрид
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Днес, на мрежи-много и едър сафрид. :D
gipsa77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gipsa77 »

justinian написа:Днес, на мрежи-много и едър сафрид. :D

Колега къде е това?
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”