Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Качване и поставяне на снимки NEW!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Качване и поставяне на снимки NEW!
Правилно.
Освен това, намалянето на РАЗМЕРА НА ФАЙЛА на снимката не "спича" страницата!
Постването на снимка с размер над 1МБ е мъка за тия с бавен интернет.
, особенно като линкове.
Марко, какво стана с невъзможността за качване на снимки в личните галерии!?
Освен това, намалянето на РАЗМЕРА НА ФАЙЛА на снимката не "спича" страницата!
Постването на снимка с размер над 1МБ е мъка за тия с бавен интернет.

Марко, какво стана с невъзможността за качване на снимки в личните галерии!?
"Щастие за всички, щастие даром!"
Успях да си кача снимки в галерията - как стана ... не разбрах!
Това е щот съм проЗ и упорит
Браво на мен! Дерзайте момци ...
П.П. Май голямо значение има от къде точно и от коя папка в компютъра ги качваш ...
Имената на снимковите файлове да са различни.
Това е щот съм проЗ и упорит

Браво на мен! Дерзайте момци ...
П.П. Май голямо значение има от къде точно и от коя папка в компютъра ги качваш ...
Имената на снимковите файлове да са различни.
- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
Сърдечно благодаря на отзовалите се колеги...и. 

-
- разбира нещата
Колеги тъй като знам че доста хора имат проблеми с качването на снимки za аватар, а всичко е обяснено и се чудят защо не става искам да споделя при мен какъв беше проблема ....
Значи когато по гореописания начин намалим снимките и трябва да копираме адреса от ИмиджХост.ру, както е описано пише че просто трябва да се копира адреса под червения надпис НО URL адреса се повтаря и има някакви допълнителни скоби... и когато се сложи примерно за Аватар пише че е невалидно УРЛ-то, затова когато го сложите изтриите ненужния текст от двете страни докато не остане само
http://img7.imageshost.ru/imgs/091017/f ... t88a8e.jpg , и тогава вече натиснете бутона изпрати и ще стане.
поне при мен този проблем от недоглеждане ми пречеше да качвам 
П.С на някои може да му се стори тъпо но може да помогне на някои колега които като мен недоскибва

Искам също така да попитам няма ли възможност Модераторите да направят допустимите размери за Аватар по големи примерно Макс 270 на 200 защото в полето до аватарите има достатъчно място а снимките ни са доста малки..... мисля че ще изглежда много по добре с по големи снимки...
Значи когато по гореописания начин намалим снимките и трябва да копираме адреса от ИмиджХост.ру, както е описано пише че просто трябва да се копира адреса под червения надпис НО URL адреса се повтаря и има някакви допълнителни скоби... и когато се сложи примерно за Аватар пише че е невалидно УРЛ-то, затова когато го сложите изтриите ненужния текст от двете страни докато не остане само
http://img7.imageshost.ru/imgs/091017/f ... t88a8e.jpg , и тогава вече натиснете бутона изпрати и ще стане.

П.С на някои може да му се стори тъпо но може да помогне на някои колега които като мен недоскибва

Искам също така да попитам няма ли възможност Модераторите да направят допустимите размери за Аватар по големи примерно Макс 270 на 200 защото в полето до аватарите има достатъчно място а снимките ни са доста малки..... мисля че ще изглежда много по добре с по големи снимки...

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
да ама 160 ширина на 160 височина ми се вижда малко за това предлагам 270 на 180-200

Аватара не е за разглеждане - слага се за визуализация ... емблема на личността един вид.
Добре си е така - Аз съм със 100х60 и кво!?
Добре си е така - Аз съм със 100х60 и кво!?

-
- ще става разбирач
Друг сайт в който можете да си качвате снимки е picbg.net ,там след като я избереш от твоя компютър можеш директно да си я оразмериш както ти си искаш,но предполагам знаете ,че ако искате голяма снимка да стане малка няма проблем ,но малка да стане голяма не може ,защото снимката се размазва..Ако сте снимали с телефон с поне 2 mpx камера или фотоапарат и правите тема аз препоръчвам снимките да са с размер 640x480 така се получават снимки ,които се виждат и могат да бъдат заредени и от по слаби доставчици.Друго нещо ,което не е хубаво да се прави са разводнените снимки.Какво ще рече това примерно пишете нещо и на същия ред поставяте снимка става въпрос за нещо такова:
Здравейте колеги бях на риба фанах
Това и ето другата ми слука която се състоеше
в това..
Така темата става неприятна за четене ...
Аз препоръчвам да се пише на един ред текста и под него да се слагат снимките.става по-прилежно и по-приятно за окото.
Успех и до скоро ..

Здравейте колеги бях на риба фанах

Така темата става неприятна за четене ...
Аз препоръчвам да се пише на един ред текста и под него да се слагат снимките.става по-прилежно и по-приятно за окото.
Успех и до скоро ..

-
- учете се от него
Последно промяна от Бачо Илия на Вто Окт 20, 2009 10:21 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Е проба хайде сега тва си е чисто перчене 

-
- новобранец
-
- сериозен играч
тоя сайт рускио е супер ,накачвах сумати снимки ,ама нещо прееба ли се ,сега не ми се отварат снимките некой знае ли защо стана така
Венци не си само ти и аз гризнах дрьвцетоvenci72 написа:тоя сайт рускио е супер ,накачвах сумати снимки ,ама нещо прееба ли се ,сега не ми се отварат снимките некой знае ли защо стана така