Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Копринка елколан
-
- разбира нещата
Re: Копринка елколан
АЗ съм от Калофер и така си му казваме
-
- ще става разбирач
И да не се обидиш сега.Съвсем ново ми е тва име 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Е да не забравяме и за много други видове риби с по няколко имена, ма няма да давам примери щот нее предмет на тази тема, както и че уклея е всъщност поне седем осем вида различни риби, ма за нас сие просто едър, дребен, скумрии, елколан, блескавец имаше и др., но ихтиологзите правят разлика.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
първия мост е самия мост на влизане в павел баня,втория е тъй наречените коруби,третия е шейтановия мост.двайсет и пето място което си показал са рибарниците под църквата,под тях са сепарациите.та по информацията на колегата от където и да броя два моста местото нее това. 

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- учете се от него
Е, на картинката има достатъчно номерца; колегата сигурно ще цитира някое от тях...shekira написа:първия мост е самия мост на влизане в павел баня,втория е тъй наречените коруби,третия е шейтановия мост.двайсет и пето място което си показал са рибарниците под църквата,под тях са сепарациите.та по информацията на колегата от където и да броя два моста местото нее това.

п.п. умишленето не- ползване на главни букви от българската азбука във всички постове до сега... ми изглежда, меко казано- СТРАННО!!!

под шеитана падасе срещу сухото дере язовира се пълне рибата се набила в плиткажа 1.20
-
- разбира нещата
на тоя еколан по нашенски му викат белурка нали
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Кои е вашенския краи?stupi написа:на тоя еколан по нашенски му викат белурка нали

п.п.при нас е хамсия

да си дойдем на думата.bori4ev написа:под шеитана падасе срещу сухото дере язовира се пълне рибата се набила в плиткажа 1.20

бачо,тати ма е правил на копринка.IDA написа:дойдохме.си