"Циганка,Паламуд"

Модератори: emo vasilev, alekst

El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: "Циганка,Паламуд"

Мнение от El Pescador »

savi aleksiev написа:Вадят на мрежи и на Траката е същото , карагьоз и тук там някой лефер :rolleyes:
Но за паламуд и дума не става още, иначе знаеш ли къде щях да съм и дори грипав :smt026 :axe:
Колега ,след като ти казвам значи има ,с риба шега не си правя,утре атакувам имам ново инфо от преди 30 мин с което затвардяавам ,че го ИМА!!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

El Pescador написа:Мисля,че прословутото Ч или 4 което е плод на неволна грешка не би тряабвало толкоз да дразни ГОСПОДСТВАШТИТЕ МОДЕРАТОРИ,ако е така моля за извинение!!!Целта ми е да дам инфо, а не да дразня някого с правописат си в този динамичен електронен свят!!!Ако желаете изключете ме,аз сам риболовец ,а не у4ител по правопис!!!!
Колега всички правим правописни грешки,и всички сме тук да си даваме инфо.и никой не е казал че си учител по правопис,тука всички сме риболовци но форума си има правила,аз несам ти направил забележка просто ти казах като на колега,но ако съм те обидил със това аз се извинявам

п.п извинявам се за спама
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

El Pescador написа: Колега ,след като ти казвам значи има ,с риба шега не си правя,утре атакувам имам ново инфо от преди 30 мин с което затвардяавам ,че го ИМА!!!!
Ако кажеш и горе долу на каква дистанция от брега излиза,
ще си точен.Или поне на каква дълбочина.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
savi aleksiev
новобранец
новобранец

Мнение от savi aleksiev »

Нямам против , даже го чакаме, но липсва още от масата :D
без лоши намерения :wink:
Аватар
kiril_bulgaria
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kiril_bulgaria »

Царево. Вчера вечер бяхме няколко лодки с мрежи за паламуд. Няма и няма. Бяхме на различни дистанции от брега.
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

kiril_bulgaria написа:Царево. Вчера вечер бяхме няколко лодки с мрежи за паламуд. Няма и няма. Бяхме на различни дистанции от брега.
Благодарско адаш,в момента Тошето и Жоро пируват около теб,утре са във вашето море.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
vanko h
новобранец
новобранец

Мнение от vanko h »

сега и от мен първото инфо вчера (неделя) в царево за паламуд с мрежи ама едно голямо нищо постоях и на пристанището после запивах на шопен отвън и не видях някой от другите лодки да е изкарал . това е от мен дано не съм ви охладил ентусиазма.
savi aleksiev
новобранец
новобранец

И това е важно :smt039
но от къде е ифото :idea:
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

fokobg написа:
El Pescador написа:Мисля,че прословутото Ч или 4 което е плод на неволна грешка не би тряабвало толкоз да дразни ГОСПОДСТВАШТИТЕ МОДЕРАТОРИ,ако е така моля за извинение!!!Целта ми е да дам инфо, а не да дразня някого с правописат си в този динамичен електронен свят!!!Ако желаете изключете ме,аз сам риболовец ,а не у4ител по правопис!!!!
Колега всички правим правописни грешки,и всички сме тук да си даваме инфо.и никой не е казал че си учител по правопис,тука всички сме риболовци но форума си има правила,аз несам ти направил забележка просто ти казах като на колега,но ако съм те обидил със това аз се извинявам

п.п извинявам се за спама
Здравейте! :D
И аз се извинявам предварително, защото тези няколко реда, които съм написал тук ще са си спам за конкретната тема. :?
Първо, когато се пише на кирилица се чете много по-лесно и е по-прегледна информацията. Но това не е просто някаква прищявка имаща само някаква естетическа страна на въпроса! Проблемът е, че ако сгрешим някоя дума, то търсачката на форума няма да може да я открие впоследствие при търсене на тази думата! :!: Например, някой е написал "4ернокоп" вместо "чернокоп" и направите търсене за "чернокоп" с търсачката, то инфото, дадено за "4ернокоп", няма да излезе, като резултат! Същото важи и за Google-а, който също връща резултати, директно от постовете на потребители в настоящия форум! :!: Така, че имайте впредвид, че това, което пишете във форума е достъпно за потребителите от цял свят! Това не е просто някакъв чат, където си говориш с някой си! :wink: Аз също никого не искам да засягам или обиждам, просто бих искал да помоля потребителите на форума след като напишат нещо да отделят и още една минута време, за да могат да коригират евентуални правописни грешки! Така ще бъде много по-добре за всички! :D Наслука! :D
petaryanev
новобранец
новобранец

Мнение от petaryanev »

На БЯЛА отделни екземпляри в мрежите
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

В магазина на 15 лв бройката :)
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

С магазина ли ще затворим темата за Паламуда. Не му ли е време вече да идва.
Споделете някой ако е имал слука на чепаре на Юг.
ГОЛ ШАРАН ...
mokanov
новобранец
новобранец

Мнение от mokanov »

И на север ако може :roll:
savi aleksiev
новобранец
новобранец

Току що се върнах от Лозенец,бях на 10 км. на вътре влачехме пред Царево :oops:
пълно капо.Около 11 се пробвахме на заргана от брега....4 бр за 2 часа 3 човека :rolleyes:
след което и тръгнахме ,пълен провал,риболова беше под надслов"с чисти ръце :wink:
Тошето разбрах е хващал и заради нас ,за което ще почерпи :smt030
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

:smt039 ... антифа няма ! В събота и в неделя обикалях с голямото чепаре между Царево и Ахтопол по два часа и половина но нищо... На фишфиндъра се виждаха отделни групи от по едри риби в средния слой , но явно не са паламуди ... Температурата на водата е около 14 градуса...
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”