Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Хит Прад на примамките 2009
Модератор: sestrata
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Хит Прад на примамките 2009
Градски , стига купува тия боклуци дето предлагат тука или поне се консултирай с колеги първо. Тук магазините продават предимно евтини боклуци, на не толкова ниски цени. Това като гледам са Джаксъни .... И на тия блесни и воблери имаш ли уловена риба ? Що не си вземеш Моска или Мепс и да сравниш резултатите?
А за воблерите просто пробвай Голди !
Щото ако тези от снимките са ти успешни то или ловиш в развъдник с кьорави риби или като ги сравниш с Мепс например ще разбереш колко неуспешни са тези
Инак има един у нашия град каде се разхожда по бреговете с 2 плика "Кауфланд/Била" воблери - бат ти Иво от Враца
Помоли го да ти ги разрови и да те даде съвет ,но имай предвид,че е тясно специализиран в улова на клен 
p.s И друго нещо - ако целта ти е да се похвалиш с няколко Джаксъна , нидей ! Ако видиш хората с кашони скъпи примамки ще придобиеш комплекси за малоценност. Ако целта ти е да научиш уловистите примамки на разбирачите - бъди сигурен,че няма да ти ги кажат. Защо ли .. ? Преди време се говореше,че рибата се учела и свиквала с примамките
. Ти как си представяш да дадеш 20$ например за един Зип Бейтс , да метнеш баш на точното място и да се покаже един симпатяга и да ти каже : " Я го знам,тоя бе !" 

Инак има един у нашия град каде се разхожда по бреговете с 2 плика "Кауфланд/Била" воблери - бат ти Иво от Враца

p.s И друго нещо - ако целта ти е да се похвалиш с няколко Джаксъна , нидей ! Ако видиш хората с кашони скъпи примамки ще придобиеш комплекси за малоценност. Ако целта ти е да научиш уловистите примамки на разбирачите - бъди сигурен,че няма да ти ги кажат. Защо ли .. ? Преди време се говореше,че рибата се учела и свиквала с примамките

-
- ще става разбирач
Муахахахахахаха, така приказваш щото не си ми видел раничката на Адидасsandista написа:....... Инак има един у нашия град каде се разхожда по бреговете с 2 плика "Кауфланд/Била" воблери - бат ти Иво от ВрацаПомоли го да ти ги разрови и да те даде съвет ,но имай предвид,че е тясно специализиран в улова на клен
![]()

А по принцип и аэ съм съгласен за воблерите и блесните.
Въпроса е колегата какви риби ще лови, за клен тая година фаворита ми е екогиър Fire Tiger, л миноу 4.4 - голд блек, но за предпочитане е първо пробно да се похвърля с Голди, че е болезнено иначе

salmo bullhed fl hp 4см и 6см
salmo hornet fl hP 2см и 4 см
salmo hornet fl hP 2см и 4 см
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Изтрих малко спам
Фаворити са ми Бомбер Фат А около 6 см и Голди 6 см. Това за риболов на бяла риба

Фаворити са ми Бомбер Фат А около 6 см и Голди 6 см. Това за риболов на бяла риба

Колега първите 2 воблера съм си ги намерил ! 1вия е Predatek 2рия незнам какъв е но колко бели риби съм ловил на нашия с него (на тролене) просто.... До колкото предатека имам 2 сома на него като много малко съм го използвал . Сега за блесните на Бели извор имам доста щуки на ВСИЧКИ блесни който съм показал ! А колко мепсове имам...лошото е че са само 0,1,2 а и за клен не ходя често !sandista написа:Градски , ....
I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
Мисля ,че е време темата да се пораздвижи. 

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
От мен Meps aglia 2 с червени точки
Супер универсална поне за мен хваща дъгова, клен и дори костур!
Супер универсална поне за мен хваща дъгова, клен и дори костур!
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Това са най-уловистите ми примамки за 2009 година.Доказали са се в риболова на щука, кустур и бяла риба.