Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Стара Загора-среща-9
Модератор: sapuna
- Skorpi
- сериозен играч
Стара Загора-среща-9
Предлагам тук да дискотираме място (заведение )за поредната ни среща.Желателно е заведението да е с удобен паркинг и по възможност по тихо
Незнам защо Камен се отказа, но досега чудесно се справяше. Аиде да се видим колко сме т.е. да заявим участие
Незнам защо Камен се отказа, но досега чудесно се справяше. Аиде да се видим колко сме т.е. да заявим участие

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- новобранец
Re: Стара Загора-среща-9
ще взема да дойда
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дайте предложение за заведение да се хареса на всички(почти всички) и тогава да се запазят места.Пари за такси все ще се намерят според мен за 1 път в месеца става въпрос...

Където качеството е от значение!
-
- разбира нещата
Жалко,че не съм в България, щяхме да се видим и запознаем с колегите.
Мога да предложа едно заведение,което аз често посещавам когато съм в БГ. Ако не ви пречи че е извън града.Става въпрос за "Кончето" (разклона за с.Пряпорец)
Там е спокойно и предполагам че ще сте доволни
п.п Дано за другатра среща да съм в Ст.Загора че да се видим.
Мога да предложа едно заведение,което аз често посещавам когато съм в БГ. Ако не ви пречи че е извън града.Става въпрос за "Кончето" (разклона за с.Пряпорец)
Там е спокойно и предполагам че ще сте доволни
п.п Дано за другатра среща да съм в Ст.Загора че да се видим.

- pachosz
- сериозен играч
Пречи, esho
Като дръпнем по 3 питиета, трябва пеша да се прибираме, или да караме на кафета
На 100 м. от къщи има едно заведение, май че не е много извесно, пък и аз не съм влизал никога в него - казва се ФЛИРТ, по диагонала на ОРФЕЙ е. Друг вариант в К. Ганчево, дето сте правили вече среща там в някакво заведение, и него не знам как е.

На 100 м. от къщи има едно заведение, май че не е много извесно, пък и аз не съм влизал никога в него - казва се ФЛИРТ, по диагонала на ОРФЕЙ е. Друг вариант в К. Ганчево, дето сте правили вече среща там в някакво заведение, и него не знам как е.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Има едно заведение "Скалите" Тихо евтино и със страхотна кухмя и обстановка намира се на отрестната улица на Телевизионния в една глуха уличка
- Hardi
- вече хвърля и на тежко
Хайде организирайте се и ни бройте 2-ма,ако не сме ангажирани ще минем да се запознаем-Колкото повече, толкова повече 

-
- разбира нещата
Ами понеже колегата питаше за заведение дето да има и удобен паркинг и за това,си помислих че ще се ходи с коли.esho написа:Пречи, esho Като дръпнем по 3 питиета, трябва пеша да се прибираме, или да караме на кафета
Даже се чудих, викам си тея хора няма ли да ударят по някоя ракийка, що им е паркинг

-
- разбира нещата
koлеги елате да видите заведението МОБИ ДИК в Кольо Ганчево до пощата и за следващите срещи Вие решавайте,но според мен е добро хоремаче и с добра кухня,топло и обемисто (няма да ни дразни цигарения пушек).Става въпрос за непушачите. Другото което ще помоля колегите да я направим срещата в петък вечерта на 13.11.09год.от 18.30 ч-19.00ч.
Ако има желаещи пишете за да запазя места.Еййййййййййййй и да не си забравите ножчетатааааааааааааааа.

Ако има желаещи пишете за да запазя места.Еййййййййййййй и да не си забравите ножчетатааааааааааааааа.

- Skorpi
- сериозен играч
didopoli ,тъй като тебе посочи Камен решавай с анкета, или ще се броим то май това ще сме хората до тук виждам за 2 заведения -Скалите и Моби Дик в Кольо Ганчево. Пък ако искате можем и първо в едното после в другото и така нататък..... 
Шумахере ,приятельо нещо не си се включил в дебата да не си се отказал
А и Дидо определи дата на срещата

Шумахере ,приятельо нещо не си се включил в дебата да не си се отказал

А и Дидо определи дата на срещата

- pachosz
- сериозен играч
Аз съм ЗА - където и да е!!!
Само не разбрах Митака за ножчетата?!?!?! Нямат ножове в заведението, или ще ни бръснат без сапун, та поне ножчетата да са остри?

Само не разбрах Митака за ножчетата?!?!?! Нямат ножове в заведението, или ще ни бръснат без сапун, та поне ножчетата да са остри?

- Skorpi
- сериозен играч
Не бе Пачо ,той Митака бръснел мустаците на щуките без сапун ама много му се захабяват ножчетата че си търси на заем

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Защо при всяка среща да се търсят нови заведения,нека си заплюем едно и да ни стане традиционно
...какво му е на "Тераса Майлс",ако пък обстановката нещо не допада тогава имам връзки в Плейбой-бар "Нимфа"там сезона е открит.

-
- разбира нещата
Пачо за чистене на рибата дето ще я уловим на масата бе приятелю.pachosz написа:Аз съм ЗА - където и да е!!!
Само не разбрах Митака за ножчетата?!?!?! Нямат ножове в заведението, или ще ни бръснат без сапун, та поне ножчетата да са остри?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добре нека този месец да е в Моби дик-ако няма никой нищо против де.С Митака ще се чуем да се уточним.Датата да е петък 13.11.09 в 20:00.Този месец там за другия 2 седмици по рано ще има анкета за заведение,като могат да се обсъдят и в петък.Този месец се извинявам,но малко късно видях постовете в предната тема.

Където качеството е от значение!