Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- учете се от него
Re: ЗАРГАН - 2009г
Тъй както чета май само ние сме напред с матриала
От 07.30 до 15.30 на Синеморец, само ние трима души
при такова време, аз - 35броя, колегите съответно с 28 и 30 зизита.
Офанзивата бе до 11.00 - 11.30 после не щя

От 07.30 до 15.30 на Синеморец, само ние трима души

Офанзивата бе до 11.00 - 11.30 после не щя

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
И аз си мислех че при южен вятър не яде рибата,тази година август месец на южен вятър направих 7-8 двучасови риболова с по 20 заргана.
Днес на 3-та буна от 11:00 до 17:00 3 заргана,най-слабия ми заргански излет за тази година.
Днес на 3-та буна от 11:00 до 17:00 3 заргана,най-слабия ми заргански излет за тази година.
Зарганолог
-
- ще става разбирач
Mi7chell написа:И аз си мислех че при южен вятър не яде рибата
Аз съм го чувал това за югозападния,а южния /белия/ вятър докарвал дъжд.

Днес следобяд на вълнолома - една заргана.
Много неприятен насрещен вятър, много водорасли и боклуци във водата.
Много неприятен насрещен вятър, много водорасли и боклуци във водата.
-
- ще става разбирач
Днес сутринта на първа буна голямо нямане,около 10:00 почти всички се изнизаха един-двама имаха по някоя и друга бройка.Мога да пожелая на всички,които са си у дома приятна почивка!!!
След вчерашното нямане на 3-та буна реших,че няма смисъл и днес да махам цял ден като ненормален за 3 риби.
Зарганолог
-
- разбира нещата
Аиде малко и от мен:Към 6:00 тръгнахме от Поморие право у Несебър-много колеги;по кофичките никои
кратък разбор на ситуацията и от там в Равда на валнолома-много хора чат-пат по някое зарганче ама немаше место и за нас
От там на Равда на рибарския вълнолом-и се почна хвърляш вадиш пак хвърляш и пак вадиш
така до към 8:30-9:00 и като духна от исток малееее не питаи
Интересно че с усилването на вятъра и рибата намаляше,докато накрая си спря
Дано да съм ви бил полезен
Ппс:Мисля довечера да мия всичко е..м ти и зарганите и платерините и стига толко за таз година;живи здрави маи 2010 пак наново

Дано да съм ви бил полезен

Ппс:Мисля довечера да мия всичко е..м ти и зарганите и платерините и стига толко за таз година;живи здрави маи 2010 пак наново

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Днес отново на Созопол от 7 до 10.30ч 47 бр , до мен колегата имаше 48 , а другия 40 . Морето вреше от риба, бях с една доза и ми останаха червеи, един червей на три го цепех. Като я набараш е лесно, имам забележки относно размера , ама няма пълно щастие. Специални благодарности на Локала, че ме светна за това място , израснал съм там, а бях го забравил.

и ....

и ....

Последно промяна от dach на Нед Ное 08, 2009 10:33 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
При мен не беше чак толкова успешно но направих 24 броя на Бяла днес и 15-тина гюмюша доста едри при това,изпуснах 5-6 заргани рибата беше на приливи и отливи и през повечето време кълвеше доста плахо.Ето снимка на улова

А това е най- големия специалист в зарганския риболов е след няколко години ще стане
!

А това е най- големия специалист в зарганския риболов е след няколко години ще стане

- sarfa
- научил се да хвърля
Здравей dach, можеш ли леко да загатнеш за това место.Ще ти бъда много благодарен.dach написа:Днес отново на Созопол ...... Специални благодарности на Локала, че ме светна за това място , израснал съм там, а бях го забравил.
Няма нищо по - хубаво от лошото време!
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера (08.11.2009) на от 10:00 до към 16:30. Кълвеше с малки паузи за около 20тина минути. Снимка когато телефона го оправят след олигавяне от бебенце
.

Последно промяна от kkiryazov на Вто Ное 17, 2009 2:42 pm, променено общо 3 пъти.
Днес на Лозенец 27 броя много труден риболов с много гаден сулаган как го вдигна за една вечер 

Днес на трета буна от 12 до 17 часа - само три заргана.
Времето беше чудесно, но рибата я няма.
Времето беше чудесно, но рибата я няма.
Вчера на Черноморец 24 бр. но като цяло слабичко .Рибата взе да дава след 17.00ч
Днес се разходих по буните, по точно 3 и 4 ,между 09.30 и 10.30. На четвърта буна прибираха сопите защото нямало нищо,нито платерина нито зарган. Оттам отидох на 3 буна.Имаше 5-6 души. За около 40 минути се извади една добра заргана и то от жена на бързопотъваща бомбарда. Оттам запалих колата и на Траката за проверка. Имаше 2 души. Единия беше хвърлил зарганската сопа< явно нямаше нищо>, а другия висеше за попчета. Не погледнах улова им ама по държанието им мисля че бяха капо. Няма рибаааааааааааа.
Пашата обича смелите.