Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЧАРШАF-РЕКЛАМА
Модератор: dantho.mihov
ЧАРШАF-РЕКЛАМА
ВИЖ момето с рибето у десно...
за некой колеги...ФИКСЕРА им е турил една рекламна табела...да си купят...нещо за мезе...
Абе ФИКСЕР какви са тия реклами с намеци за 69 , да не събираш пари за нова кола...хахаха...
Отче НАмуГО Нафърпорай...виждат твоя пръст в тия къшмерски дела...с цици и риба на 69...
за некой колеги...ФИКСЕРА им е турил една рекламна табела...да си купят...нещо за мезе...
Абе ФИКСЕР какви са тия реклами с намеци за 69 , да не събираш пари за нова кола...хахаха...

Отче НАмуГО Нафърпорай...виждат твоя пръст в тия къшмерски дела...с цици и риба на 69...

Последно промяна от batmilen на Вто Дек 05, 2006 4:40 pm, променено общо 2 пъти.
-
- сериозен играч
Re: ЧАРШАВ-РЕКЛАМА
хахахах....Фиксо е гладен ми се чини на менеbatmilen написа:Отче НАмуГО Нафърпорай...виждат твоя пръст в тия къшмерски дела...с цици и риба на 69...

а защо са 69 манджите...ми сетете се де

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какво ши'консумираш, бре Батка ??? Лево-цуни, десно-цуни ... ми ти на часовник с махало ши'замязаш - даже 2 часовника си ти - кат'ти броим и отвеса отдолуbatmilen написа:Ми те са включени в консумацията.....

.... е сега Отчето е наред да продължи

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
[/quote]
хахахах....Фиксо е гладен ми се чини на мене
[/quote]
Ми той не ходили за риба в Созопол...с некой А...
Уж хвана риба...ама фотоки не видохме...
Отче Нафърпорие ...я кажи на къв ем фата туй прасе...дето го изтипосал у форума.....а кордата колко бе дебела ? че да си фанем и ние за гарнитура ша турим тая с БОМБИТЕ...и тинята...хахаха...
Гладен бил Фиксо...ама след Никулден...го виждам яхнал едно Ферари с цвет Червен...и тая със шаранчето до него...блазему...на гладния....хахаха...
хахахах....Фиксо е гладен ми се чини на мене

Ми той не ходили за риба в Созопол...с некой А...

Отче Нафърпорие ...я кажи на къв ем фата туй прасе...дето го изтипосал у форума.....а кордата колко бе дебела ? че да си фанем и ние за гарнитура ша турим тая с БОМБИТЕ...и тинята...хахаха...

Гладен бил Фиксо...ама след Никулден...го виждам яхнал едно Ферари с цвет Червен...и тая със шаранчето до него...блазему...на гладния....хахаха...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
отец Ми Го Нафърфорий написа:Ивакааа...не се рови като шаран у тинята долу...щото аз като един отявлен сом съм заел пещерата![]()

аз знам и затова имах на предвид горните подводни възвишения.
Много обичам да се разхождам през дарданенелите нагоре надолу

-
- сериозен играч
Фиксо да ги съблече дибидюс голи...поне само за празника...хахаха...Krokibg написа:Тия каки ако са работнички,ще си ходят постоянно голи срещу тези 69.............![]()
![]()

С F бележехме в Океанския риболов...пакетите с фуража...рибешките глави и карантия...която замразявахме и изпращахме в България за храна на животните...хахаха...