Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Питане!
Модератор: sapuna
Питане!
Колеги,искам да ви попитам трябва ли да си нося билета на платени водоеми??!
Най-голямата риба е изпуснатата

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Питане!
Колега , лично аз не мисля че ще ти трябва билет на платен водоем , защото това е частно все пак.
Те на реката не проверяват парашутистите , не си дигат телефоните ,когато ни трябват та
ще трагнат да се занимават по платени водеми. Въпреки всичко това ти като риболовец нищо не ти пречи да си го носиш

Те на реката не проверяват парашутистите , не си дигат телефоните ,когато ни трябват та
ще трагнат да се занимават по платени водеми. Въпреки всичко това ти като риболовец нищо не ти пречи да си го носиш

-
- разбира нещата
Аз си го държа в куфара с такъма и къдет и да ида се си е с мене . Не пречи но ако ме проверят помага
-
- фен клуб-скобар
+1 И моя е в куфата!stupi написа:Аз си го държа в куфара с такъма и къдет и да ида се си е с мене . Не пречи но ако ме проверят помага
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

-
- разбира нещата
Моя при документите за колата- без нея никаде не хода 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Имам 100 декара гора,мога ли да ловувам в нея без ловен билет?Bachev написа:Колега , лично аз не мисля че ще ти трябва билет на платен водоем , защото това е частно все пак.

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- dedeff
- разбира нещата
Да,ама друг пътfider написа:Имам 100 декара гора,мога ли да ловувам в нея без ловен билет?Bachev написа:Колега , лично аз не мисля че ще ти трябва билет на платен водоем , защото това е частно все пак.

Без жени можем,без риболов не можем!
-
- разбира нещата
Носи си го навсякъде. Моя го нося в портфейла си при други важни неща.
И моя така.Колкото и странно да е и на платени проверяватСтанимир Христов написа:Моя при документите за колата- без нея никаде не хода

- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
и аз го нося постоянно в портфейла няма да ти натежи
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Платените могата да бъдат арендовани или частна собственост!Разграничавайте двете понятия!
Код за потвърждение: Избери целия код
Чл. 22. (1) Любителски риболов извършват физически лица, които притежават билет за любителски риболов.
Код за потвърждение: Избери целия код
Чл. 24. (1) Лицата, упражняващи любителски риболов, са длъжни:
..................
4. да носят по време на риболовен излет билетите за любителски риболов и да ги представят на контролните органи при поискване.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
При нас 80% от водоемите са незаконо арендовани или с естекъл договор, това не пречи на арендаторите да си зимат таксата, и на ИРАТА да на проверява , когато питаш двете страни аджеба какво става само дигат ръце и си продължават по-старо му. . И понеже законодателството ни е такова, че никой не знае какво го чака даден момент, носи си го винаги и на сякаде да ти е мирна главата.