ЛОВИЛИ ЛИ СТЕ НЕЩО ДРУГО ОСВЕН РИБА НА ВЪДИЦАТА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

starcho
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЛОВИЛИ ЛИ СТЕ НЕЩО ДРУГО ОСВЕН РИБА НА ВЪДИЦАТА

Мнение от starcho »

Жаби на листо,чайка на чепаре,раци-ама им подлагам кепа,крава за рогата-бая бягане си беше да спася такъма.Като гледам днешните деца не са по-различни от моето поколение-ловат котки и гларуси.За кормораните мога да кажа че са напаст и ако гепя някой ще му светя маслото-много пъти са ми прецаквали кефа!
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

а пък аз сам хващал едно маце с кану - имаше поне 60кг - :D не успях да го искарам - сряза ми конеца
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

И аз да се запиша, макар че май не съм точно за тук... темата е "ловили ли сте...", а това е по-подходящо за "убивали ли сте..." :( Както и да е - мятам си преди няколко дни бомбардата на созополските скали, мятам я ядно (щот` рибата взе та се покри някъде :evil: ) и след поредното мятане се чува тъп удар и пльосване :shock: Представете си малшанса на горкото дребно пиле да го халоса бомбарда докато си лети в ятото... останалите продължиха да летят, без дори да се сбогуват с приятеля си, а той остана да се носи по вълните като доказателство за преходността на живота :cry: Ужасно кофти ми стана, въпреки че и да исках никога не бих улучила птица в полет (мерника ми е ужасен - хвърлям наляво, улучвам някой по темето в дясно... :roll: )
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

dedeff написа:Преди години бях На ТЕЦ-1 Гълъбово за Бяла риба...
И аз така веднъж на Панчарево само че на дъно.Както си стоях и си пуших до въдиците изведнъж на едната и падна стиропора и повлече леко навътре.Изчаках няколко минути ама нищо и реших да извадя да видя какво се случва.Засичам си аз и хоп,изненада.Все едно съм закачил слон.Не се дърпа но и не се помръдва.Влакното 0.40 та напънах малко и лека-полека тръгна към брега.Вадя аз и що да видя - гума от джип :lol: Явно съм хвърлил във нея и като са пуснали ВЕЦ-а течението я е повлякло :lol: Иначе странни улови от сорта на джапанки,памперси,обувки,шишета и тем подобни съм имал многократно,особено на Дружбенското езеро :lol:
Vincent Hanna
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vincent Hanna »

Изображение

Марко го хвана :lol:
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”