Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

"Коневръза"
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Re: "Коневръза"
супер излет сте спретнали евала за шарана на река е баси майсторлака.евала на групата 

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
Супер риболов
!

Браво!!! Много добре сте си прекарали 

- carpsliven2
- сериозен играч
Къде се събрахте толкоз много хора на тва мъниче. На другия бряг с каски ли бяха? 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Речният риболов на шаран е невероятно изживяване.Поздрав за излета.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не беше на моя въдица Пеца-аз не използвам лидкор!Не обичам да се меся на хората,но си мисля че причината бе в липсата на вирбел!Не знам по какъв начин бяха привързани,обаче монофила преряза тежкия конец!Друга причина може да са били огромните речни миди?!?!Нямам си идея,но е факт че една класна риба си замина ... вероятно само до утре вечер!петко стоянов написа:Митаче,разясни за предателството на лийдкора...от кво се получава така

Васе,да не забравяме че все пак това мъниче е река Янтра!Вярно,неприсъщи такъми за подобен риболов,ама пък удоволствието в случая е пълно!carpsliven2 написа:Къде се събрахте толкоз много хора на тва мъниче

та да разясня от извесно време експериментирам с поводи и монтажи по реката,и напоследък доста резолтатен се оказа повод от лииткор,но в дадения случаи след като извадих едното шаране беше излязла сърцевината на лийдкора и мен ме домързя да го сменя,той така отслабва и най вероятно някои остър камък го резна,това ни най малко не ме разтроива,щот човек се учи докато е жив,и мързел риба не хваща.А иначе излета беше перфектен,както и всичките от тая година,аз се извинявам че рядко се включвам тук,ама просто времето ми стига само да обърна внимание на нашето скромно форумчепетко стоянов написа:Митаче,разясни за предателството на лийдкора...от кво се получава така
- flyester
- разбира нещата
Браво чудесен излет
: 

-
- разбира нещата
Супер сте изкарали (като изключим някой неприятен момент) 

Тръпката си е ТРЪПКА, а майстора си е МАЙСТОРsapuna написа:Въпреки,че се събираха много часове безсъние бях твърдо решен да дежуря. ......................Хубав дивак,дълъг,дебел и златен........................През ноща го определихме около 2,5-3 кг,но измерването на сутринта отсече 3,940 Shocked

Митак, по-често списувай, че кефиш бре!
Тоя психопат с ножката му натрошете кокалите или поне бой до посиняване, ей хващат ме бясовете като чета такива неща.

Тоя психопат с ножката му натрошете кокалите или поне бой до посиняване, ей хващат ме бясовете като чета такива неща.
- borislav58
- сериозен играч