Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Баластриери - с. Розово , Казанлък
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Баластриери - с. Розово , Казанлък
Извинявам се за прекомерното си любопитство относно риболова в Казанлъшко но от доста време несъм топвал плувката в района
и събирам инфо за познатите ми местенца от преди време.... та така, бях чул че един или няколко от баластриерите край Розово са или са били арендовани и зарибени с шаранковци преди няколко години, сега някой знае ли какви са условията за риболов там?
Преди време беше известно че рибата в най-западния голям гьол е поизтровена от производството в Арсенал ?! а в останалите се вадеха еденични бройки дребосък сред рояците комари привечер

Преди време беше известно че рибата в най-западния голям гьол е поизтровена от производството в Арсенал ?! а в останалите се вадеха еденични бройки дребосък сред рояците комари привечер

Re: Баластриери - с. Розово , Казанлък
Миналата седмица бях там.Първата баластриера до с.Розово е платена-6 лв. на ден.Излизат добри шарани.На плувка,без захранка излизат каракуди,червеноперки,костур,кефал.Вадих дребосъци иги връщах-бях за 1-2 часа,да се порадва детето, но на добро хранене колеги вадеха добри екземпляри на плувка,а на дъно един хубавец беше хванал шарко-7кг. а докато бяхме там ивади още един-към 3кг.Това е.Наслука!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря за информацията, колега, предполагам за 6 лева си ловиш цял ден без значение дали си с една или три въдици, и после рибата си остава за теб, ако е така ми се струва изгодно на фона на това че излизат и едри рибоци. 

Най-голямата риба е изпуснатата риба.
-
- ще става разбирач
Ако някой е ходил последните няколко седмици ще съм благодарен ако сподели
По принцип съм го отписал този водоем , ама смятам утре да му дам последен шанс