амур на рапала,възможно ли е

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: амур на рапала,възможно ли е

Мнение от MITKO70 »

shrek6721 написа:Колега , би ли споделил липсата на люспи около гръбната перка , имаш ли обяснение за това . Благодаря предварително .
:D Като се загледах и аз ги видях тези люспи дето липсват,ти имаш някакви съмнения,сещам се какви,но там този дивак няма да издържи закачен,ще се разкъса при перката.Колегата сигурно има обяснение,но тук не сме съдебна медицина да ги изследваме толкова.Тази година имаше хванат толстолоб по подобен начин на яз.Искър :wink: ,всичко става,но са единични случай,не масов риболов.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Понеже ми се споменава ника, та викам и аз да се обадя:

http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=28478

Първа снимка - 18 юни, втора снимка - 1 септември :roll: Излет 2 месеца и половина :idea:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BD%D0%BD - Барутчията знае най-добре дали може амур на воблер :wink:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... B0#p437648

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 57&start=0 :idea:
Последно промяна от сомчо на Пон Ное 16, 2009 3:26 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

shrek6721 написа:Колега , би ли споделил липсата на люспи около гръбната перка , имаш ли обяснение за това . Благодаря предварително .
обяснявам веднага,аз го ударих с греблото за да не избяга от лодката,затова ги няма ,много се мяташе и ме беше страх да не пробие лодката,.......а относно снимките ,исках да покажа лодката а не датата,тази ми беше под ръка,а ти моито момче ?? сомчо:: не се заяждаи,от много време си против мен,за това съм пуснал темата,вземи да престанеш,този форум не е за заядници,а да споделяме кои какво и на какво е хванал,ако искаш нещо да ми кажеш ,даи да се видим и ми го кажи във очите,от компа всеки мое да обижда"
Изображение
Най добрите са тук
esho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от esho »

Еми вече нищо не ме учудва. Кой знае след време може да хващаме амури и шарани на воблери, а сомове и щуки на косъм. :lol: :lol: :lol:
Аватар
nikidilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikidilov »

Не се очудвам,мен на блесна(въртяща)ми дойде шаран,който не можах да извадя,но поне го видях,беше поне 5-6кг.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

колеги гледах един руски филм за воблерите и тоя дето показваше играта им при едно замятане извади червеноперка към 30 см и коментираше че и такиви изненади са възможни :D
mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitkom »

Малеее , един познат ми се кълнеше , че е хванал платика с малка блесничка на яз. Искър , а аз му се хилех с глас... :oops:
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

щом шарана взима на рибка що не амура да стигне и по-далеч :lol:
кьоркефали
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

коко ли неща има да учим относно рибите,като и при хората,има и обратни,така и при рибоците са маи нещата
Изображение
Най добрите са тук
St!
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от St! »

Имам странен случай. Хвърлях на някъкво воблерче за кефали и видях огромна риба която го следваше до повърхносттана водата, но не го захапа и с плясък се върна в дълбокото. Приличаше на кефал, но съдейки от размера (на око - 8-10кг.) ми стана ясно че не е. Не беше бяла или друго, защото бях на един мост и видях рибата добре! Мисля си че беше амур.
Всякъкви ненормални инциденти са възможни. Участвах в изваждането на щука която се беше уплела в такъм хвърлен на косъм за шарани, изтървал съм каракуда на плиткогазещ воблер, познат хвана платики на туистер и т.н. Всичко е възможно - само младост са не връща......
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”