Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Балса за воблери
Модератор: sestrata
Балса за воблери
Здравейте колеги,
зарибих се да си права воблери.Казаха ми че баслата е подходящо за правене.Въпроса ми е каде околко младост или голямите магазини мога да намера басла, и накави цени е ?
Ще сам благодарен на всеки, мерси и наслука
зарибих се да си права воблери.Казаха ми че баслата е подходящо за правене.Въпроса ми е каде околко младост или голямите магазини мога да намера басла, и накави цени е ?
Ще сам благодарен на всеки, мерси и наслука
България над всичко !!!
-
- фен клуб-скобар
Re: Балса за воблери
Ако не намериш никъде , може си поръчаш от ТУК
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

-
- разбира нещата
Принципно се продава тука, в кв.Гео Милев, в един спининг магазин при 1во районно. На едни трупчета такива...ама не знам какви пари беше..ще разуча и ще ти кажа
Магазина май се казваше Хемингуей. 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- ще става разбирач
Да това е магазина на Иван Пигов..Ако искаш ще говоря няма смисъл колегата да ходи направо ще ти каже цена !
Иначе магазина се намира на Елисавета Багряна 14(ако не се лъжа) а ето и онлайн магазинът !
http://ivpfishing.com/store/index.php?m ... cts_id=239
Иначе магазина се намира на Елисавета Багряна 14(ако не се лъжа) а ето и онлайн магазинът !
ще съм ти благодер ако провериш!fishingmania написа:Да това е магазина на Иван Пигов..Ако искаш ще говоря няма смисъл колегата да ходи направо ще ти каже цена !
Чакам още за младост ако някои знае
България над всичко !!!
Колега имам баскет в местноста и утре ще ида да проверя да ли имат мерси многоnatrii написа:Принципно се продава тука, в кв.Гео Милев, в един спининг магазин при 1во районно. На едни трупчета такива...ама не знам какви пари беше..ще разуча и ще ти кажаМагазина май се казваше Хемингуей.
България над всичко !!!
колега не сам ползвал балса за направата на воблери но при работа с балсови плувки съм забелязал че балсата е много мека, което от една страна по-лесно се обработва но от друга е по слаб материал, аз използвам липа и съм много доволен, ако имаш под ръка опитай
кьоркефали
Мое ида до градинката си резна малкоchopara написа:колега не сам ползвал балса за направата на воблери но при работа с балсови плувки съм забелязал че балсата е много мека, което от една страна по-лесно се обработва но от друга е по слаб материал, аз използвам липа и съм много доволен, ако имаш под ръка опитай

България над всичко !!!
А днес бях на до магазина на ГЕО МИЛЕВ за балса обаче баслата беше сваршила.Питах го на какви цени е каза 10на10на10 5 лв не е ли скъпо ?
България над всичко !!!
- pi4a94
- ще става разбирач
Евтино нема...и в Младост малко трудно ще намериш балса
Потърси пак

Потърси пак

-
- ще става разбирач
В Овча Купел ,има магазин ,ако не се лъжа е точно този СТЕЛДИ.Аз от там си го взех,12лв ми излезна парчето .Тъй че не се очудвай от цената,казали са си "Ако искаш брада,ще си купиш и гребенче ! " !
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
един познат ми беше казвал че в мосю бриколаж се продава някакво екзотично дърбо което също става за целта и май било по евтино
ама как се казваше...
ама как се казваше...

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
щом казваш...
ти си по ключодържателите

ти си по ключодържателите

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Мерси баш_майстора мерси марко . Обаче изкам да попитам каква ще е разликата ако използвам друго дърво например ясен ????
България над всичко !!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Различна плаваемост 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов