Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НИКУЛДЕН е празника на БУРГАС...!
Модератор: dantho.mihov
НИКУЛДЕН е празника на БУРГАС...!
НИКУЛДЕН е празника на БУРГАС...! подаръците в пари...гостите до вратата...ще ги посрещаме в Несебър или Созопол...за по-евтино...хахаха... 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За нашето бате най-трудното нещо на света е да каже :
"Добре дошли , мили гости" .... сакън дан'съ уХарчиш,
скрънзо!!!
Ако ни почерпиш от тез ромските риби дет ги 'фана одеве .... пъпки да ти излязат , дано ..... на гЪто

p.s. откъде-накъде пък Никулден да е на Бургас баш празника .... аре стига ве ! май на друга дата беше бургаския ?!
"Добре дошли , мили гости" .... сакън дан'съ уХарчиш,
скрънзо!!!

Ако ни почерпиш от тез ромските риби дет ги 'фана одеве .... пъпки да ти излязат , дано ..... на гЪто

p.s. откъде-накъде пък Никулден да е на Бургас баш празника .... аре стига ве ! май на друга дата беше бургаския ?!

Последно промяна от durumov на Пон Дек 04, 2006 3:28 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Митка...Ми наш си е празника...пусни некое бургашко радио и слушкай...
Празнуват рибарите и цял Бургас...е това поне не успяхте да ни вземете...
хахаха...
p.s.
Денят на Варна става национален празник?
Общината обявява конкурс за химн на града, кани поети, певци и музиканти през есентаОт 2007 г. Денят на Варна - 15 август-
15 † Успение на Пресвета Богородица (Разрешава се риба) да стане неприсъствен ден ще предложи на синдикати и работодатели кметът на Варна
http://more.info.bg/article.asp?topicID ... sueID=1687
микато си нямате ни поети...ни певци...да ви изпратим наште Бургашките....хахаха...

p.s.

Общината обявява конкурс за химн на града, кани поети, певци и музиканти през есентаОт 2007 г. Денят на Варна - 15 август-
15 † Успение на Пресвета Богородица (Разрешава се риба) да стане неприсъствен ден ще предложи на синдикати и работодатели кметът на Варна
http://more.info.bg/article.asp?topicID ... sueID=1687
микато си нямате ни поети...ни певци...да ви изпратим наште Бургашките....хахаха...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ле..леее...какоооо.......
поЕтчето ми той... певеца ми .... радостта на мама !!!
Момчето, което говори с морето........
....ама на някакъв странен език все пак
Ти си пял в хор песента "дървено весло боб събира" ,
бе, "самодейност художествена"
...от кръжока ТНТМ - "кукички и възли"
ли та отличиха такъв сладкодумен

поЕтчето ми той... певеца ми .... радостта на мама !!!
Момчето, което говори с морето........

Ти си пял в хор песента "дървено весло боб събира" ,
бе, "самодейност художествена"
...от кръжока ТНТМ - "кукички и възли"
ли та отличиха такъв сладкодумен

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз с халтура ни'са занимавам, батка ... там на клона са по "заслужили" - ний с батанарките дет'мааме масовия кълчър ни'мой са отърка в такоз съху...
а пък....ко'знайш как'ма интересува кога им е на държавните чиновници варненския празник - да са напапат и да канят гости и пари да харчат могат само - а да оправят дупките по пътищата кат хората не могат - тамън направят/разширят улицата от едната страна - от другата я почват пак с булдозера - ква е таз работа

а пък....ко'знайш как'ма интересува кога им е на държавните чиновници варненския празник - да са напапат и да канят гости и пари да харчат могат само - а да оправят дупките по пътищата кат хората не могат - тамън направят/разширят улицата от едната страна - от другата я почват пак с булдозера - ква е таз работа

-
- сериозен играч
Не вервам и язе Longy Locy да е кръстител ...ама може некоя негова гостенка-"колежка" да се е облажила от светото питие и...да е сторила грях ....спрямо Вълшебната Добруджанска Ракийка....хахахаха...durumov написа:аз и досега не ми ражда главата как са покръсти онуй шише - и високото момче вика, че не бил ....кой тогава ?

- Local
- учете се от него
Аз карам на Jim Beam , Absolut или домашно вино сега зимата ... с такива ракии не ме занимавайте.batmilen написа:Не вервам и язе Longy Locy да е кръстител ...ама може некоя негова гостенка-"колежка" да се е облажила от светото питие и...да е сторила грях ....спрямо Вълшебната Добруджанска Ракийка....хахахаха...durumov написа:аз и досега не ми ражда главата как са покръсти онуй шише - и високото момче вика, че не бил ....кой тогава ?

Клавиатура риба не лови!!!