Рубрика-КАПО

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Рубрика-КАПО

Мнение от chanio »

Знам,че доста колеги,които нямат успешен излет не си правят труда да пускат цяла тема.Аз също съм един,от тях.Та мисълта ми е,нека всеки капотирал се да пише по 2-3 думи в тази тема,та да се вижда,че не сме единствените,които не ги е огряло слънцето :oops: Мисля,че имаше подобна тема преди,ама отиде някъде в небитието.
Аз като първи ще започна с 3 поредни валата :smt009 .Нямам и идея,кво става.Уж е меко времето,пък нищо :smt017 .Два пъти на реката и един път на езерото-смяна на различни видове стръв,монтажи,места ама все.... :smt098 .Всеки излет по 1-2 рибенца костурче,перчица или няква друга шушумига...абе класическо КАПО,в един от хубавите месеци за риболов.

не се отчайвам,напротив ставам все по-мотивиран :lol:
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Рубрика-КАПО

Мнение от ULDO1 »

============.
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 8:25 pm, променено общо 1 път.
stan4o 1111
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stan4o 1111 »

Днес и аз за пореден път капотирах този път на Овчарица (ръкава) за 15 часа един караконджъл :?
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Същото се получи и с мен!Едно голямо КАПО!Бях с трима приятели,двама от които изкараха по една щука,една изпусната,а другия приятел се записа със шаранче около килото!Но ще дойде и нашия час момчета,няма се плашите! :wink:
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

Aз миналата неделя бях капо ама днес ходих пак, и работата не вървеше хич , за късмет накрая хванах една щучка около кило та спасих валата . Общо взето тегава работа ,не знам на кво се дължи дали времето е топло още ма неще да тръгне тая щука апък и е време вече.
Аватар
Hardi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hardi »

Капо и при нас,бяхме за щука най вече на язовир до с.Дряново(Симеоновград) но през целият ден нито един удар.Пробвахме и др.тактики като на бял и торен червей,царевици и пружини но капо :D Поне времето бе превъзходно а и скарата за обяд си заслужаваше излета.
shrek6721
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от shrek6721 »

Преди час приземих с поредното капо . ТОВА Е ЧЕТВЪРТО ПО РЕД , рибки , воблери два останаха, клатушки какви се сетиш , домашни фабрични , набор въртушки и неще и неще . Три писалки от сутринта 7.10 до преди един час. Лабаво нема продължаваме по настървено.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

За успешните излети на някои колеги, водоемите остават тайна , което е разбираемо !
Драскането по някой ред за водоема на който сте се изкапотили ще си е актуална информация за всички :))
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

Здравейте колеги,
Съжалявам че първия ми пост е в тази тема, обаче такъв валат отдавна не съм бил. Вчера бях на Марица, в околностите на Пловдив. Ходя на едни и същи места цяло лято, след Кимера, около сепарациите.
Изображение
В 7 часа бях на реката. Забърках пакет Джаксън река с една къртичина пръст, един настърган хляб и 4 кутиики бял. Стръв бял, жълъдов и троха. До 10 нямах пипане. Прибрах багажа и извадих спинарката да пробвам с железата. Ето т'ва е мястото:
Изображение
Пълна греда. Поразходих се два, три километра по реката, срещнах доста колеги и никой нищо.
А миналата седмица по същите места пак слабо, ама все с нещо се занимавах
Изображение
Пинко

Мнение от Пинко »

Еми да споделя и аз моя валат-днес бях на Копринка между дунавския и копринския ръкав-цел бяла риба и костур ама нъцки-нито побутване-а имах разнообразна стръв-дори пробвах на скумрия (след репортажа на колегата Кърцата....)....поне скарата стана супер,а и доволно количество биричка имах :D
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Колега споко и аз вчера се капотирах на Марица но това повече от теб аз дори нямах и попипване.Но това не е причина за отказване :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
nikki_76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikki_76 »

Явно рибата днес е била доста пасивна.Не се ядосвайте живи и здрави ще дойде и реваншът. :)
ribara75
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribara75 »

много е лошо когато не съм си и помислял че ми клъвнало
както каза колегата ники ще дойде и нашия шанс :(
За един ден на риба,Господ два дена дава!!!
rsimeonov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rsimeonov »

Хайде и аз да се за пиша в тази тема.Капо след капо, и пак капо.То небяха лодки,мотори кльонкане захранки краен резултат ЧУШКИ.Но ще продължаваме до победата
надеждата умира последна.
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Да направим темата полезна и да споделяме,поне къде сме го завъртяли поредното :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”