Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Малко Благотворителност ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Малко Благотворителност ?
Във връзка с тази тема : http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=30492, си помислих дали не е възможно. Естествено ако някой от модераторите на форума се захване с това, да съберем някой лев, да купим част от рибата. Сигурен съм, че ако закупим по-голямо количество колегата ще направи намаление. След това можем да ги пуснем в избран от нас (или анкета във форума) гъол. Аз мога да дам старт с лично дарение, не особенно голямо, но идеята е всички да отделим по нещо, всеки колкото може. Идеята е много груба и изисква някой с авторитет да се захване с организацията. Може да се иска и помощ от водно стопанство или как се водят там, незнам иституциите му, може да се включи някоя медия (Hobby TV) например - Поне да се осигурят пари за специализиран транспорт. Какво мислите по въпроса ?
П.С. Естествено не искам това да попречи на акцията за децата от Нови Хан. Ако мислите, че това ще стане, моля темата да бъде заключена или изтрита. Децата преди всичко!
П.С. Естествено не искам това да попречи на акцията за децата от Нови Хан. Ако мислите, че това ще стане, моля темата да бъде заключена или изтрита. Децата преди всичко!
Re: Малко Благотворителност ?
Вариант за предложението ти е, да стане по региони според мен. Пример:
Софиянци зарибяваме да кажем Негован.
Пловдивчани зарибяват Въча.
Варненци зарибяват Николаевка.
Ако има и други желаещи от София аз също бих се включил
Софиянци зарибяваме да кажем Негован.
Пловдивчани зарибяват Въча.
Варненци зарибяват Николаевка.
Ако има и други желаещи от София аз също бих се включил

това е добра идея , аз съм за
- gloupan
- разбира нещата
А след като зарибиме кой ще пази рибата?Според мен пари на вятъра 

TRS70MLF2
Киро,само 5 % от рибетата от зарибителният материал,да оцелеят,порастнат и създадат потомство-е достатъчно.gloupan написа:А след като зарибиме кой ще пази рибата?Според мен пари на вятъра
Така,че има смисъл

- gloupan
- разбира нещата
Всеки сам може да прецени за себе си.Аз изказах моето мнение 

TRS70MLF2
В момента е време за друг вид благотворителност 

-
- новобранец
Да, Петко е прав. Аз се извинявам, че не съобразих и пуснах темата прибързано. По-скоро видях темата на колегата и от там си помислих, че може да се възползваме от евентуално евтин зарибителен материал. Каузата за децата от Нови Хан, обаче е далеч по-важна и по-истинска. Така, че апелирам всеки който може - да дари, за зарибяване може да се организира нещо напролет.